díly to je katastrofa!!!! to srovnání 121 vs 101 s fekálama v kopci už mam taky za sebou stovečku jsem držel co to šlo ,už to vypadalo ,že stodvácu dostanu ,ale!!!!!!!!teplota najednou na 120 a bylo vymalováno opět po roce zase těsnění pod hlavou!!!!to už jsem se naštval , a nechal přebrousit halavu a udělal jsme větší přesah na vložkách ,a musím zaklepat zatim drží trošku jsme přitáhnul na čerpadle a když to turbo zatáhne tak to je docela svezení!!!akorát mi tam zase něco při 2500ot/min klepe asi volný závaží na klice takže letos doufám poslední sezoná jinak krystalům včeobecně všechna čest za vykonanou práci v československém zemědělství!!!budiš jim polská země lehká!!!Jenda 3011 píše:Nazdar chlapi,s těma náhradníma dílama z polska máte pravdu,je to katastrofa někdy to tam ani nepasuje,ty díle.A na 10145 jsme měnili novy polsky chladiče 4 za měsíc Jinak těsnění pod hlavou to je nemoc u 10145.Tady je kamarádova 10145 a za ním moje 12145.No ale musim říct že když jedem s plnym fekálem oba tak mu neujedu ani v kopci,to turbo dělá hodně no taky je o něco lehčí.Ale zase v poli jede 12145 jak tank oproti 10145.
zetor 10145 turbo
Moderátor: Lukashil
Re: zetor 10145 turbo
Něco mi říká, že už i ti Poláci jich tam mají dost. Tady jich pár prodávali nedaleko na ZD a nijak moc je nechtěli. Ze 4 koupili jednu. Prej už maj na nový stroje a věřím tomu když to vidím hned za hranicema(cca 1km od nás)
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
-
Ahoj.Tady mám druhou 10145 jen tak pro spestření.Moc se ji ven nechtělo,tahli jsme ji 12145+7745 a na třeti pokus jsme ji vycukli
- octaviaman 1
Ta se tam pěkně posadila
To ste tam boli kosiť alebo podrezávať?Jenda 3011 píše:Ahoj.Tady mám druhou 10145 jen tak pro spestření.Moc se ji ven nechtělo,tahli jsme ji 12145+7745 a na třeti pokus jsme ji vycukli
Trocha mokro.
Zdar chlapi chci se zeptet jaké oračky taháte za 10145 a taky jestli je možné s ní orat čtverákem který má šířku jedný radlice 33 cm jde mi o to jestli se vejde potom kolo do brázdy při orbě nebo ne
Jen by mě zajímalo co ti poví zahraniční traktor na to, až ho ohřeješ na 120. A hlavně kolik bude stát oprava.fric píše:díly to je katastrofa!!!! to srovnání 121 vs 101 s fekálama v kopci už mam taky za sebou stovečku jsem držel co to šlo ,už to vypadalo ,že stodvácu dostanu ,ale!!!!!!!!teplota najednou na 120 a bylo vymalováno opět po roce zase těsnění pod hlavou!!!!to už jsem se naštval , a nechal přebrousit halavu a udělal jsme větší přesah na vložkách ,a musím zaklepat zatim drží trošku jsme přitáhnul na čerpadle a když to turbo zatáhne tak to je docela svezení!!!akorát mi tam zase něco při 2500ot/min klepe asi volný závaží na klice takže letos doufám poslední sezoná jinak krystalům včeobecně všechna čest za vykonanou práci v československém zemědělství!!!budiš jim polská země lehká!!!Jenda 3011 píše:Nazdar chlapi,s těma náhradníma dílama z polska máte pravdu,je to katastrofa někdy to tam ani nepasuje,ty díle.A na 10145 jsme měnili novy polsky chladiče 4 za měsíc Jinak těsnění pod hlavou to je nemoc u 10145.Tady je kamarádova 10145 a za ním moje 12145.No ale musim říct že když jedem s plnym fekálem oba tak mu neujedu ani v kopci,to turbo dělá hodně no taky je o něco lehčí.Ale zase v poli jede 12145 jak tank oproti 10145.
- Chudej farmar
zahranicní traktor mu nepovi nic protoze nez aby to vylezlo na 120 tak se sam zastaví mozna ze to tesneni pod tu hlavu bude stat 5x tolik mozna i vicekrat ale kdyby k tomu uz nahodou doslo jako ze je to velmi nepravdepodobne, tak by to tesnění bylo kvalitní a urcite ne z polskaPETR121 píše:Jen by mě zajímalo co ti poví zahraniční traktor na to, až ho ohřeješ na 120. A hlavně kolik bude stát oprava.fric píše:díly to je katastrofa!!!! to srovnání 121 vs 101 s fekálama v kopci už mam taky za sebou stovečku jsem držel co to šlo ,už to vypadalo ,že stodvácu dostanu ,ale!!!!!!!!teplota najednou na 120 a bylo vymalováno opět po roce zase těsnění pod hlavou!!!!to už jsem se naštval , a nechal přebrousit halavu a udělal jsme větší přesah na vložkách ,a musím zaklepat zatim drží trošku jsme přitáhnul na čerpadle a když to turbo zatáhne tak to je docela svezení!!!akorát mi tam zase něco při 2500ot/min klepe asi volný závaží na klice takže letos doufám poslední sezoná jinak krystalům včeobecně všechna čest za vykonanou práci v československém zemědělství!!!budiš jim polská země lehká!!!Jenda 3011 píše:Nazdar chlapi,s těma náhradníma dílama z polska máte pravdu,je to katastrofa někdy to tam ani nepasuje,ty díle.A na 10145 jsme měnili novy polsky chladiče 4 za měsíc Jinak těsnění pod hlavou to je nemoc u 10145.Tady je kamarádova 10145 a za ním moje 12145.No ale musim říct že když jedem s plnym fekálem oba tak mu neujedu ani v kopci,to turbo dělá hodně no taky je o něco lehčí.Ale zase v poli jede 12145 jak tank oproti 10145.
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
chcem si kupit traktor do lesa odtahovanie od koni nieco na priamo od korena zvazujem nad 10145 alebo 16245 co by bolo pre mna lepsie a este nejaku tu podu obrabat popri tom poradte kto mate skusenosti dakujem
Ahoj kamarádi, PROSÍM O RADU!!!
u 12145 při řazení malé a velké řady je něco v nepořádku..
Když dám velkou řadu a mám zařazenou rychlost tak při vymáčknutí spojky za jízdy tak traktor trošku přibržduje. Opasek v meziskříni by měl být nový (nebyl sem u montáže) a těma 3 šroubama na meziskříni sem ho vyštěloval že sem každý z nich utáhl a pak povolil o 1/3 otáčky. Ještě před tím se ale utálh a povolil o 1 a 1/3 + (poté ještě o další 1/3 otáčky když stále přibždoval) otáčky šroub který je na levé straně skříně. (podotýkám, že po dobu tohoto štělování jsem měl ještě vyndanou pružinu která je také na levé straně skříně) Traktor i přesto přibržduje.
Nevíte někdo kde je chyba?
díky!
u 12145 při řazení malé a velké řady je něco v nepořádku..
Když dám velkou řadu a mám zařazenou rychlost tak při vymáčknutí spojky za jízdy tak traktor trošku přibržduje. Opasek v meziskříni by měl být nový (nebyl sem u montáže) a těma 3 šroubama na meziskříni sem ho vyštěloval že sem každý z nich utáhl a pak povolil o 1/3 otáčky. Ještě před tím se ale utálh a povolil o 1 a 1/3 + (poté ještě o další 1/3 otáčky když stále přibždoval) otáčky šroub který je na levé straně skříně. (podotýkám, že po dobu tohoto štělování jsem měl ještě vyndanou pružinu která je také na levé straně skříně) Traktor i přesto přibržduje.
Nevíte někdo kde je chyba?
díky!
Jestli to hodně přibržďuje když šlápneš na spojku tak to bude spíš brzdička moc utažená.
A násobič jinak funguje normálně? Cukne to pořádně když řadíš ze želvy na zajíce?
A násobič jinak funguje normálně? Cukne to pořádně když řadíš ze želvy na zajíce?
prosimtě a brzdička se šteluje kde? :/
no spíš to lynule přejde do rychla
no spíš to lynule přejde do rychla
čerpadlo je prý taky nové, říkal předchozí majitel
- Rob
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, vyměňoval někdo z vás lanko na zapínání předního náhonu? Jak je uchycené v té kostce pod traktorem?