8245
Moderátor: Lukashil
-
Re: 8245
Všem Vám přátele přeji krásné prožití svátků Vánočních hlavně vstup do Nového roku 2019 ve zdraví a spokojenosti.
No a že jsou ty Vánoce tak jsem si nemohl do 10245 něco pěkného koupit /objednat... foto ilustracni
...nebudu muset řešit jestli to do traktoru někdy zapřahnu nebo ne. Místo háku lze do konzoly dát i K80 nástavec a místo automatického závěsu i PITON FIX.
No a že jsou ty Vánoce tak jsem si nemohl do 10245 něco pěkného koupit /objednat... foto ilustracni
...nebudu muset řešit jestli to do traktoru někdy zapřahnu nebo ne. Místo háku lze do konzoly dát i K80 nástavec a místo automatického závěsu i PITON FIX.
to je dobrý ten závěs to sem ani neprohlížel když jsem tu 16245 byl prohlížet ještě že tyhle problémy s závěsem nemusím až tak řešit rur do agroháku, vlečky do klasickýho závěsu jen ho o dvě díry nadstavím kvuli lisu .Taky přeji klidné a pohodové svátky a vše nej v roce 2019
-
Co se ke mě dostalo tak na poslední 162 dále na 163,183 a 164 se dávali už modifikace se splhacim závěsem a trošku jiným agrohakem. Ale jistě to nevím... Když se jim to nebude líbit hold to budu muset předělat jednou za 4 roky...tomous píše:Co ti na ten závěs řeknou na STK? Nebo jen u nás tu máme kokoty.
-
Martin-Vysocina píše:Co se ke mě dostalo tak na poslední 162 dále na 163,183 a 164 se dávali už modifikace se splhacim závěsem a trošku jiným agrohakem. Ale jistě to nevím... Když se jim to nebude líbit hold to budu muset předělat jednou za 4tomous píše:Co ti na ten závěs řeknou na STK? Nebo jen u nás tu máme kokoty.
roky...
Ještě se zeptám... je povinnost na TK jezdit s horním závěsem.?
Myslím že jo,podle vlákna Zetoráka Jirky,když byl na STK ze 7245 a zapoměl ho doma ,tak že brblali,ale nechali ho projít. U nás kluka vyhodily páč měl zvohejbanou a vymlácenou čubu,tak si půjčil závěs od kolegy za ním a pak prošel.
Myslím že s tím závěsem nebudeš mít problém,jednak je továrně vyrobenej ,né domácí svařenec a za další 10245 se dělali i na vývoz a tam to tak mohlo bejt,to si na STK nelajzne to vyhodit. Klucí už taky dostali párkrát přez čumák za zbytečnou buzeraci a taky jim utíkají prachy.
Myslím že s tím závěsem nebudeš mít problém,jednak je továrně vyrobenej ,né domácí svařenec a za další 10245 se dělali i na vývoz a tam to tak mohlo bejt,to si na STK nelajzne to vyhodit. Klucí už taky dostali párkrát přez čumák za zbytečnou buzeraci a taky jim utíkají prachy.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Hele asi ano, u nás jsou rádi když to svítí a trochu brzdí, nějaký závěs je asi to poslední na co by koukali, stejně tomu většinou nerozumí.tomous píše:Co ti na ten závěs řeknou na STK? Nebo jen u nás tu máme kokoty.
Závěs mít musíš, máš ho v TP. Dřív se to moc neřešilo, dnes potom půjdou. Nevím jak traktory ale předpokládám, že to bude stejný jako náklaďáky. Ty se budou muset na STK rozpřahat. Bude se měřit čep/oko u souprav, točna/čep u tahačů. Alespoň takový info bylo napodzim na STK. Technici z toho mají vyloženě radost.
-
A tak myslíš že by ten splhaci závěs nemusel být takovy problem na TK ne?red.bill píše:Závěs mít musíš, máš ho v TP. Dřív se to moc neřešilo, dnes potom půjdou. Nevím jak traktory ale předpokládám, že to bude stejný jako náklaďáky. Ty se budou muset na STK rozpřahat. Bude se měřit čep/oko u souprav, točna/čep u tahačů. Alespoň takový info bylo napodzim na STK. Technici z toho mají vyloženě radost.
-
Taky bych řekl že když se to udělá hezky hodí se to do barvy tak se to bude tvářit jako z výroby ;)red.bill píše:To ti nepovím ale vzhledem k tomu že 2řada není moc rozšířená by se dalo tvářit, že je to origo. Záleží jaký typ závěsu máš zapsaný v TP. Nebo se zkus zeptat na STK jak k tomu budou přistupovat.
Zkus to a uvidíš,ale u nás bych na to moc nesázel. Nechcu tě strašit,ale v případě,že se nedej bože něco stane a zjistí se,že závěs nebyl homologovanej jseš v prdeli ty. Zeptej se na STK,ale zároveň se zeptáním se jdeš nabonzovat... Já mám na traktoru dodělávanej piton fix a na STK musí dolů...
-
Já to budu mít ale na 8245 papírech nebo na 10245 ještě je sháním ideálně z dovozu na přihlášeníred.bill píše:Závěs a saně bude mít tovární výroby. Je otázka jestli je musí upravit nebo jestli tam přesně sednou UŘ4 vůbec neznám.