Já dam do rozmetadla dva vaky to je 1 tuna +váha rozmetadla a to 56tka určitě nezvedne a ani si nedovedu představit jak bych se otáčel s takovou váhou proti kopci. S krystínkou je to v pohodě. Rozmetadlo ještě nadstavím abych ta dal 3 vakykolot píše:Ahoj,
pěkné fotky
Kolik váží to rozmetadlo neunesla by ho 56tka? když nosí vak na takové páce?
Podobné podomácky udělané rameno tady má jeden zemědělec, když sel 4m Amazonou tak sebou vozil na vlečce ještě prodloužení aby vak rosypal po celé šířce sečky. Ale nosí to na JD 5820.
zetor crystal 12045 krystinka
Moderátor: Lukashil
Re: zetor crystal 12045 krystinka
- Martin90
Pěkný fotky, máš na 120ce pořádný závaží .
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
Pěkný fotky, ty hektary musí padat raz dva s takovým záběrem smyků a se sečkou , koukám že vozíš i pomocníka
Celej svět se v kravskou prdel obrátil .....
díky ty hektary padají sel jsem 3ha tak to šlo v celku rychle smyky záběr mají asi 7 metru ale je to moc na krystínku lepší byli ty 5 metrové co jsem měl pujčené na podzim ,Už jsem začal v garáži svařovat své smyky zatím mám udělanej středovej díl no s nad je do září stihnu dodělat:No a pomocníci musí při práci byt jinak to není ono
Letos jsem nasypal do secího stroje 9 metráku hrachu a myslím že by se ještě klidně do každé násypky tak 1 metrák vlezl v pohodě a 120ca jezdila i po zadních to jsem docela čučel na to kolik má ve předu závaží asi tech 20 metráku je přece mocMartin90 píše:Pěkný fotky, máš na 120ce pořádný závaží .
- zetorak jirka
Tak že kristýnka je v plným zápřahu, co? v tý sečce asi pěkně koulí očima viď ? Ale jináč, pěkná prace, hlavně se na to pěkně kouká.
[quote="zetorak jirka"]Tak že kristýnka je v plným zápřahu, co? v tý sečce asi pěkně koulí očima viď ? Ale jináč, pěkná prace, hlavně se na to pěkně kouká.[/q
letos na jaře skoro všechny práce dělám s kystínkou , ten secí stroj nepotřebuje nějakej velkej příkon ale je fakt že jak jsem sel ten hrách 6cm hluboko tak tech 48 bodek v zemi už cejtila musel jsem jezdit 1dničkou na zajíce normálně jezdím 2 želva
letos na jaře skoro všechny práce dělám s kystínkou , ten secí stroj nepotřebuje nějakej velkej příkon ale je fakt že jak jsem sel ten hrách 6cm hluboko tak tech 48 bodek v zemi už cejtila musel jsem jezdit 1dničkou na zajíce normálně jezdím 2 želva
Tak kristýnka je pěkně vytížená, postřikovat bude taky?
no ještě nevím ,zatím mám v plánu postřikovač dát do 56tkykolot píše:Tak kristýnka je pěkně vytížená, postřikovat bude taky?
- Martin90
Tak to je nemilý... . My máme na obou traktorech radiálky Kormoran Ekopro a paráda, nic na nich není znát a fungují bezvadně.
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super