Johnyho crystalek 8011
Moderátor: Lukashil
Johnyho crystalek 8011
tak konecne som sa dokopal pochvalit mojim dalsim prirastkom je to 8011 v celkom dobrom stave az na zadne blatniky co sa casom spravi
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
- davidpapu
Re: Johnyho crystalek 8011
Tož vítaj další crystaláku
Hezký, ale hoď někdy lepší foto, takhle de prd vidět
Hezký, ale hoď někdy lepší foto, takhle de prd vidět
Na co šáhnu to jede (do šrotu)
Máte někdo na 8011 čelní nakládací zařizení?? Prosím Foto a poznatky.
Díky.
Díky.
Ahoj, no konečně to ti to vlákno dlóho trvalo , nevypadá špatně
no tak tu 80tku uz mam dlhsie len nejak nebola chut neco nafotit a lepsie foto hadam bude casom toto bolo len na rychlo mobilom
a ten celnak by zaujimal aj mna teraz sa po nejakom obzeram ale co povie ta naprava nato neviem hoci by nic tazke nerobil
a ten celnak by zaujimal aj mna teraz sa po nejakom obzeram ale co povie ta naprava nato neviem hoci by nic tazke nerobil
no dneska som sa rozhodol ze spojazdnim otackomer a kupil som kolienko aj nahon len neviem kade ide origo neviete niekto???a je to na 8011 ale typujem ze vsetky crystali to budu mat rovnako
vopred vdaka za pomoc
vopred vdaka za pomoc
- Kaschmir
- Kontaktovat uživatele:
Úplně si to nevybavuju, ale mam za to že zepředu z alternátoru, zítra to kdyžtak vyfotim.
UKT 8145 Crystal Special
http://www.facebook.com/groups/152824964792720/
http://www.facebook.com/antiduha.modrava?ref=ts&fref=ts
http://www.facebook.com/groups/152824964792720/
http://www.facebook.com/antiduha.modrava?ref=ts&fref=ts
hej pozeral som to a nasiel som kam ho namontovat ale teraz kade dat nahon??ak pojde poza cerpadlo aby mi nezasekaval plyn alebo nedralo ho to neviem kade ide nahon origo a diky za odpovedKaschmir píše:Úplně si to nevybavuju, ale mam za to že zepředu z alternátoru, zítra to kdyžtak vyfotim.
-
náhon na otáčkomněr a motohodiny je za altíkem
-
pohání ho kolo na kterém je v prsou hnaný vstřikovací čerpadlo
to viem myslis prevodove kolienko ale kade ja tahany popri motore ten bowden (nahon) od toho kolienka po budiky aby sa mi neplietol do niecoho ci tam niesu nejake uchyty alebo nemaju byt aby sa neplitol do tiahla plynu atd. to som myslel
- kubicek106
čelák mám NKC 1000 originál z humpolce, celkem dlouho jsem ho hledal, protože je to originál na 8011. Trochu problém za nepříznivém terénu nemůžeš naložit plnou lžíci. (zahrabu se jako prd).
Celá naše sešlost, traktory a příslušenství na seno
Pouze traktory
Crystalek v akci s valníkem
Odebírání zeminy čelákem
Odebírání zeminy čelákem další foto
Výpomoc na stavbě (rozšiřování stodoly)
Už dlouho jsem chtěl dát nějaké foto, tak konečně ted
Celá naše sešlost, traktory a příslušenství na seno
Pouze traktory
Crystalek v akci s valníkem
Odebírání zeminy čelákem
Odebírání zeminy čelákem další foto
Výpomoc na stavbě (rozšiřování stodoly)
Už dlouho jsem chtěl dát nějaké foto, tak konečně ted
- Z8011
- Kontaktovat uživatele:
to kubicek:
krasna zalezitost!!!! mam to samy, tzn 8011 s humpoleckym celakem, mam ho dokonce vylozenej vic dopredu, nez ty. o tom hrabani jak pises, vim o cem mluvis, resil jsem to takto:
- predni zavazi komplet dolu
- zadni kola dosiroka
- predni kola jiny, dal jsem tam balony - nebori se tolik a nema to tak velkej odpor
- a co je nejdulezitejsi, v ramenou vozim cca 1000 kg zavazi, pak s plnou lopatou lopatou hliny na couvacku po trave proti kopci bez uzaverky no problem....to zavazi ho opravdu postavilo na zadni, dokonce i s nakladem nesedi predni dnaprava na dorazech a aspon trosku propruzuje - a taky se odlehcilo servu
tak at ti crystus celakuje
krasna zalezitost!!!! mam to samy, tzn 8011 s humpoleckym celakem, mam ho dokonce vylozenej vic dopredu, nez ty. o tom hrabani jak pises, vim o cem mluvis, resil jsem to takto:
- predni zavazi komplet dolu
- zadni kola dosiroka
- predni kola jiny, dal jsem tam balony - nebori se tolik a nema to tak velkej odpor
- a co je nejdulezitejsi, v ramenou vozim cca 1000 kg zavazi, pak s plnou lopatou lopatou hliny na couvacku po trave proti kopci bez uzaverky no problem....to zavazi ho opravdu postavilo na zadni, dokonce i s nakladem nesedi predni dnaprava na dorazech a aspon trosku propruzuje - a taky se odlehcilo servu
tak at ti crystus celakuje
Crystal 8011+Trac-lift 360
Crystal 8111
Farma CT 5,1-9
Linddana 960
Crystal 8111
Farma CT 5,1-9
Linddana 960
- kubicek106
Mám 1,2tuny ruchadlo a to zapojuji do tříbodu, ale ne vždy je na to chuť a tak to zkouším bez něj.
Ty balony do předu by byly fajn, ale já si pořád říkám že z toho udělám 8045 Jde o čas a penízky.
Ale svojí práci to udělá, já ho kupoval na posunování hnoje a na příležitosní práce.
Ty balony do předu by byly fajn, ale já si pořád říkám že z toho udělám 8045 Jde o čas a penízky.
Ale svojí práci to udělá, já ho kupoval na posunování hnoje a na příležitosní práce.
sak nato iste chcem celnak aj ja nejaky hnoj, baliky si nalozit na luke doma ulozit a take drobnosti nic tazke takze zatial by to mohla zniest a do buducna aj tak planujem 8245 alebo 10245 a nad celnakom som rozmyslal novsi humpolecky myslim ze oznacenie bolo NH5-050 alebo tak nejak