Zetor forterra

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Jozka

Re: Zetor forterra

#166 Nový příspěvek od Jozka »

Odpružená náprava pro forterry se blíží. Tady jeden odkaz z farmwebu: http://translate.google.com/translate?c ... angpair=hu

radovan.pinka

#167 Nový příspěvek od radovan.pinka »

levi. ked ja to potrebujem tak spravit..a preco to ptm na jednej nerobi ? a na druhej mi to robi..jednu som kupoval 4/2013 a druhu 6/2013 to nieje velky skok dva mesiace...

Levi

#168 Nový příspěvek od Levi »

Tak nějaké východisko to asi má ne? Když jsi s nimi komunikoval, tak to viděli? zkusili si to? Že 2 stejné traktory a jeden jiný než druhý? Tak ti pak snad někdo musí odpovědět.. Co odpovědět..? Vyreklamovat jako nový stroj.! A né se v záručním traktoře vrtat sám, kdy produkt ztrácí hodnotu.. ;-)
Zetor 6718
A všelijaký herberk za traktor.. :)

http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 34&t=53481 Něco o naší 6718 A naší farmičce. :)

radovan.pinka

#169 Nový příspěvek od radovan.pinka »

sak som pisal ze servisak povedal ze je to od vyroby..a ked som mu povedal ze na druhom to neroby tak nevedel preco ze to je asi v niecom ine...proste nevedia prečo a ked mam tam lesnu nadstavbu za dost vela tisic eur...tak to nebudem teraz davat dole nech si to odvezu a daju mi druhy kus nie ?..j apotrebujem aby ta masina teraz aspon rok isla nepretrzite

trikko

#170 Nový příspěvek od trikko »

Skus sa im pohroziť že to budeš riešiť cez Brno a ked to nepomože tak sa obráť na zastupcu zetora na SR tuším Agra (ak ho od nich nemáš :smich: ) alebo ked nie tak fakt to riešiť už len cez Brno ked to inak nepojde ;-)
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...

radovan.pinka

#171 Nový příspěvek od radovan.pinka »

trikko píše:Skus sa im pohroziť že to budeš riešiť cez Brno a ked to nepomože tak sa obráť na zastupcu zetora na SR tuším Agra (ak ho od nich nemáš :smich: ) alebo ked nie tak fakt to riešiť už len cez Brno ked to inak nepojde ;-)
no skusim dam vediet nabuduci tyzden ako som dopadol

adam

#172 Nový příspěvek od adam »

Jozka píše:Odpružená náprava pro forterry se blíží. Tady jeden odkaz z farmwebu: http://translate.google.com/translate?c ... angpair=hu
To vypadá dost dobře!
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741

Sedlák

#173 Nový příspěvek od Sedlák »

Wow no to je drsný :shock: s tou nápravou už to bude jiné kafe, myslíte že už bude na příští rok na techagru ?
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T

TomikKouril

#174 Nový příspěvek od TomikKouril »

radovan.pinka píše:sak som pisal ze servisak povedal ze je to od vyroby..a ked som mu povedal ze na druhom to neroby tak nevedel preco ze to je asi v niecom ine...proste nevedia prečo a ked mam tam lesnu nadstavbu za dost vela tisic eur...tak to nebudem teraz davat dole nech si to odvezu a daju mi druhy kus nie ?..j apotrebujem aby ta masina teraz aspon rok isla nepretrzite
Dej sem nějaké fotky Forterry s nástavbou....dík
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun

radovan.pinka

#175 Nový příspěvek od radovan.pinka »

no samozrejme dam ich tu vo stvrtok :)

FandaP

#176 Nový příspěvek od FandaP »

radovan.pinka píše:no samozrejme dam ich tu vo stvrtok :)
Už jsi to vyřešil? Pokud se nedohodneš, tak zavolej do Brna vedoucímu vývoje (teď už nevím, jak se jmenuje), ale velmi ochotný pán, který mi vždy se vším poradil a ještě mi nakonec poděkoval s tím, že děkuje za tipy na příští inovaci. Netřeba na něj nijak tlačit, opravdu se snažil.

10145

#177 Nový příspěvek od 10145 »

nazdar chlapi, dlho som tu nebol, vela vecí sa zmenilo, ale k veci. chcem si kúpit forterru 11641. cca 6000 mth. motor deutzh.
má niekto neaké skúsenosti s týmto strojom. dikes.. :)
7211,10145,MDW514

Levi

#178 Nový příspěvek od Levi »

Takou tu má mistní zemedelec. ;) Jestli je to 6-ti válec tak to bude stejná :) Zatím žádné poruchy od té doby co jí koupil (cca. 2 roky) Ale nevím kolik mela mth.. :)
Zetor 6718
A všelijaký herberk za traktor.. :)

http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 34&t=53481 Něco o naší 6718 A naší farmičce. :)

10145

#179 Nový příspěvek od 10145 »

Levi píše:Takou tu má mistní zemedelec. ;) Jestli je to 6-ti válec tak to bude stejná :) Zatím žádné poruchy od té doby co jí koupil (cca. 2 roky) Ale nevím kolik mela mth.. :)
Ano, je to 6 valec,nie som este rozhodnuty,ale uvazujem nad nou. Nakolko som predal moje stroje 10145 aaj 7211. :'( . Co uz..... ale dufam,ze sa mi nieco v blizkej dobe podari kupit...
7211,10145,MDW514

FandaP

#180 Nový příspěvek od FandaP »

Motor Deutz? To jsem ještě neslyšel....

Odpovědět

Zpět na „Zetor Forterra“