Ten Zetor se jim povedl
Zetor forterra
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor forterra
Nikdo neporadí ?
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
Nevím jak je to u Forterry,ale u Proximy Power se nastavuje automatický násobič následovně:
Po nastartovaní odradím násobič dolu,pak zařadím 1 a jedu,otáčky otáčkoměru zvýším na 1900 a ručně přecvaknu o jeden na horu,až otáčky zase srovnají na 1900 řadím další....
následovně snížím otáčky na 1500 a ručně odrazuji o jeden,až se otáčky srovnají zase na 1500 tak o další....
PAK UŽ JEN STAČÍ SEPNOUT NA POLUBNÍ DESCE VYPÍNAČ POWER-SVÍTÍ ORANŽOVĚ A MÁ NA SOBĚ INKONU OZUBENÉHO KOLA...
Po nastartovaní odradím násobič dolu,pak zařadím 1 a jedu,otáčky otáčkoměru zvýším na 1900 a ručně přecvaknu o jeden na horu,až otáčky zase srovnají na 1900 řadím další....
následovně snížím otáčky na 1500 a ručně odrazuji o jeden,až se otáčky srovnají zase na 1500 tak o další....
PAK UŽ JEN STAČÍ SEPNOUT NA POLUBNÍ DESCE VYPÍNAČ POWER-SVÍTÍ ORANŽOVĚ A MÁ NA SOBĚ INKONU OZUBENÉHO KOLA...
Zetor 6718 DEEP RED
to je jakási divočina Na mě moc složitý. Četl jsem, že ve 11640 byly motory snad landiny nebo něco italskýho a prej se to sypalo jak o život. Prej pro nic za nic zadřený a tak. Nevíte o tom něco?
Ani to moc slozity neni,minutova pracicka...koprkam píše:to je jakási divočina Na mě moc složitý. Četl jsem, že ve 11640 byly motory snad landiny nebo něco italskýho a prej se to sypalo jak o život. Prej pro nic za nic zadřený a tak. Nevíte o tom něco?
Zetor 6718 DEEP RED
-
nazdar chlapi, tak konečne pridávam fotky svojej forterry, zatial odrobených cca 1000 mth u mna,ale spokojnost.
7211,10145,MDW514
10145 píše:nazdar chlapi, tak konečne pridávam fotky svojej forterry, zatial odrobených cca 1000 mth u mna,ale spokojnost.
Krasavice.....co ma za motor ???
Zetor 6718 DEEP RED
-
ozaj mimochodom ,dostala nový obracací pluh sukov downhil 850, ktorý nahradil ph1-435.
7211,10145,MDW514
-
deutz alebo niečo nemeckého 6 valec.Fidlla píše:10145 píše:nazdar chlapi, tak konečne pridávam fotky svojej forterry, zatial odrobených cca 1000 mth u mna,ale spokojnost.
Krasavice.....co ma za motor ???
7211,10145,MDW514
Je to deutz šestivál no. ;)
Zetor 6718
A všelijaký herberk za traktor.. :)
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 34&t=53481 Něco o naší 6718 A naší farmičce. :)
A všelijaký herberk za traktor.. :)
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 34&t=53481 Něco o naší 6718 A naší farmičce. :)
A je dobrej? Co spolehlivost?
-
spolahlivý zatial je, ziadne problemy, lej je to hladký šestvalec, trochu tam chýba turbokoprkam píše:A je dobrej? Co spolehlivost?
7211,10145,MDW514
[quote="Fidlla"]Dnešní sobotní ráno...fota po opravě...
[/quote
Forterra mela dnes karambol......foto pozdeji...
[/quote
Forterra mela dnes karambol......foto pozdeji...
Zetor 6718 DEEP RED
mohu se zeptat z ceho mate predni kola dik