Jirkův ZETOR 7245
Moderátor: Lukashil
- zetorak jirka
Re: Jirkův ZETOR 7245
Kluci, v sobotu razím do Hlinska pro práškovač. je někdo na trase Týniště nad orlicí- Borohrádek a směr Hlinsko-Krouna ?
co máš v merku?zetorak jirka píše:Kluci, v sobotu razím do Hlinska pro práškovač. je někdo na trase Týniště nad orlicí- Borohrádek a směr Hlinsko-Krouna ?
- zetorak jirka
Ale potřebuju rozmetadlo na prášek , kterej dohodí z kolejáku do kolejáku, kudy přihnojování v průběhu sezony. Mám jen toho vikona s třepetajícím se ocáskem a má malí záběr, jinak je supr. A tak si jedu pro ůplně novej dvoukotoučáktomous píše:co máš v merku?zetorak jirka píše:Kluci, v sobotu razím do Hlinska pro práškovač. je někdo na trase Týniště nad orlicí- Borohrádek a směr Hlinsko-Krouna ?
Ideš kúpiť ten Poľský? A Vicon pôjde do sveta? Za koľko?
- čmoudek
- Kontaktovat uživatele:
Dávej si pozor na jeho jednání.
KOSA Z RUSKA BROUSEK Z VÍDNĚ OBOJÍ TO SEKA BÍDNĚ
-
Jirko, nechci ti kazit radost, ale jestli je to Jarmet, budeš litovat. Pokud ti teda záleží na kvalitě rozhozu, spotřebě prášku a tím i peněz. Měl jsem tu čest a už nikdy více.
- zetorak jirka
Ne ne, není to polskej jarmet, ten se mi nelíbýl, už jen proto , že má jen plechovej a nabarvenej zásobník, a o kvalitě rozhozu jsem už slyšel taky, a vyděl jsem i kvalitu spracování, hrůza. tohle je nějaká ABRA RZ700-2H, výrobce nevím. Ale má žárově pozinkovanej zásobník,a nerezoví kotouče, ale to už maj asi dnes už všechny, a spracování vypadá taky trochu jinak. No a rozhoz ? uvidíme, oni tyhle lacinější na tom budou asi všechny stejně. Ale na mejch 20ha pole nebudu kupovat práškovač za sedumdesát tisíc, obvzvláť když jeho použití je tak dva dny v roce. No uvidíme. No a jak se znám, tak určitě stejně projde úpravou k obrazu svému, jako vše ostatní
- Marcel2107
Můžu se zeptat, na na čí jednání si máme (jirka) dát pozor?čmoudek píše:Dávej si pozor na jeho jednání.
- zetorak jirka
Tak rozmetadlo je doma, nakonec je to taky polák, ale proti jarmetu, co jsem měl možnost porovnat, je spracování úplně o něčem jiném, jsem spokojen. a co se týče aplikace, tak se uvidí. asi to bude stejný, ale co bych chtěl za ty peníze kvalita je za hodně jiný prachy. A jak jsem říkal, na dvakrát půl dne použití v roce sedumdesát tisíc teda nedám. http://zetorak.rajce.net/2015-02-22_001 Jinak , jednání s tou paní, co mi to prodávala, jsem byl opravdu spokojen .
- Biggles555
Nebyls pro něj Jirko v Krouně?
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
-
Gratuluji, přeji ať dobře slouží. A kdyby ne, ty seš kluk šikovná a určitě toho poláka naučíš pracovat správně.
- zetorak jirka
To si piš, že mu domluvím a naučim dělat !!nabocklish píše:Gratuluji, přeji ať dobře slouží. A kdyby ne, ty seš kluk šikovná a určitě toho poláka naučíš pracovat správně.
- zetorak jirka
Přesně tak, taky s tam byl ?Biggles555 píše:Nebyls pro něj Jirko v Krouně?
- zetorak jirka
Má rozhoz psanej 12-18m. Já potřabuju 15m, tak snad to dokáže, a jestli to nepochopí, tak projde řádnou rekvalifikacej.Lukashil píše:pěkná mašinka kolik to má rozhoz?