no tady u nas lita vetsinou 5211 a 5213 s postrikovacem a jestli to je fltrace kabiny tak ta by se taky hodila protoze ja jezdim vetsinou s postrikovacem a dychat to neni nic projemnyhooctaviaman 1 píše:Jo taky to znám z 7711 , ale tady mi to přišlo trochu divné (5211 moc s postřikovačem nelítají..) - ale jinak je to velmi reálné tvrzeníRobin píše:Hoši tohle spíš než klima bude filtrace kabiny proti vnikání postřiků U nás to tak mají na 7711 a už jsem to viděl i vícekrát.
Zetor 5211
Moderátor: Lukashil
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetor 5211
- Chudej farmar
je to filtracni jednotka vyrabi to cotrans pribram. stoji to asi 7tis kc dela to pretlak v kabine a fitruje pres uhlikovej fitr.pirat píše:jo tak ta vypada pekne ta klima by se taky hodila kolik to tak muze stat ta klima???octaviaman 1 píše:Něco z konkurenčního webu.
5211 s 34. kolama a klimatizací se nevidí každý den...
http://www.farmweb.cz/index.php?page=vi ... zOQ==#skok
klimatizace na UR1 od NOPZ slatinany stoji 35tis a od cotransu 65tis delaji jak stresni tak integrovane
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
a co je jeste potreba k te filtracni jednotce ??? neco se k tomu dokupuje ??? nebo cim je to hnane??? jak to funguje ???Chudej farmar píše:je to filtracni jednotka vyrabi to cotrans pribram. stoji to asi 7tis kc dela to pretlak v kabine a fitruje pres uhlikovej fitr.pirat píše:jo tak ta vypada pekne ta klima by se taky hodila kolik to tak muze stat ta klima???octaviaman 1 píše:Něco z konkurenčního webu.
klimatizace na UR1 od NOPZ slatinany stoji 35tis a od cotransu 65tis delaji jak stresni tak integrovane
- Chudej farmar
nevim ja to nemam vedle to u nas mel typek na 161 kdyz sel s kombinaci aby mu dovnitr neprasilo kvuli pretlaku. je to na 12v nepotrebujes nic akorat udelat diru do stresniho oknapirat píše:a co je jeste potreba k te filtracni jednotce ??? neco se k tomu dokupuje ??? nebo cim je to hnane??? jak to funguje ???Chudej farmar píše:je to filtracni jednotka vyrabi to cotrans pribram. stoji to asi 7tis kc dela to pretlak v kabine a fitruje pres uhlikovej fitr.pirat píše:jo tak ta vypada pekne ta klima by se taky hodila kolik to tak muze stat ta klima???octaviaman 1 píše:Něco z konkurenčního webu.
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
tááák dneska jsem koupil nový pneu 18,4/30 táák bude test na 52
- octaviaman 1
TO polacek:
Moc hezká práce !!!
Moc hezká práce !!!
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo a bude to mit jeste silu? to bude porad jezdit na ctyrku ne?
No uvidíme s tím tahám stejně jen bobka tj. cca 5,5 tuny komplet i s podválem takže myslím že by to mělo být v poho
tak zase jedna pěkna 5211 tak ma vypadat traktor moje řeč
- mates11
Taky se mi více líbí když v ty blatník jsou vícé plnějšíDOOM píše:tak zase jedna pěkna 5211 tak ma vypadat traktor moje řeč
- Zetor 6211
polacek, jakou to má výšku dezénu? kde se cca pohybuje cena?
Jestli dobře vidim jsou to Kormoran
Jestli dobře vidim jsou to Kormoran
Zetor 6245(s motorem7201)
Nothing runs like a Deere :-)
Nothing runs like a Deere :-)
Klucííí děkuju za ohlasy. Škoda, že namám foto jak vypadala před necelím rokem to by jste mi asi stejně nevěřili.Jinak jsou to opravdu Kormoran EKO-PRO )radiál.Mají opravdu hooodně měký boky což je na cestu vynikající a poměrně dost vydržej.Co se vzorku týče tak ten je opravdu brudrální(myslím, že by dřív schořela spojka ):D .Jinak jsem je kupoval před koncem roku a stáli 24600kč i s DPH.(18,4/30)
poláček, pekne si ju obul, taký krátky a taký vysokýpoláček píše:tak 52 je už přezutá na zimních
to sú v predu 7,5/20 a vzadu 18,4/30 ?
Ako sa jazdí s tou neodpruženou nápravou?
Jooo přesně jak si napsal 7,50/20 a 18,4/30.No ta náprava nic moc no ale byla tam takže se nedá nic dělat.Na 72 je odpružená a to je jiný kafe tak uvidim.No myslím, že by tomu ale mohli pomoct i ty dvacitky ve předu teda doufám