Radeho ZETOR 6340
Moderátor: Lukashil
Re: Radeho ZETOR 6340
Kdyby to bylo jak píšete, jak vysvětlíte řadu 3321-7341 motory stejný a nezávislý čerpadlo bylo normálně i s vývodem?
Nejsem si jistej ale JD tady koupit nešel, to šlo jen na vývoz do Ameriky, později se tam i montovaly... ale zase zasíráme vlákno...
Nejsem si jistej ale JD tady koupit nešel, to šlo jen na vývoz do Ameriky, později se tam i montovaly... ale zase zasíráme vlákno...
jednoho JD jsem u nás viděl a původ měl ve španělsku
malej traktorista v malým traktoru
Zaujímavé,že ty nemáš hgr na 6340 a tu ho už má na 7745. https://stroje.bazos.sk/inzerat/1186620 ... -dovoz.php
Mozna to je tim, ze to delali na vyvoz nebona prani. Techto traktoru vyrobenych a prodanych CR mic nebylo. V te dobe byly ceny traktoru strasne vysoke, protoze od roku 89 doslo k nekolika nasobnemu zdrazovani.
Jezdilo to v technickych sluzbach, tak treba hledali uspory. Prevodovka nema nasobic a synchrony...
...a nema se co pos...at.
Jezdilo to v technickych sluzbach, tak treba hledali uspory. Prevodovka nema nasobic a synchrony...
...a nema se co pos...at.
Po mem prostudovani to ale neni 7745.jojof píše:Zaujímavé,že ty nemáš hgr na 6340 a tu ho už má na 7745. https://stroje.bazos.sk/inzerat/1186620 ... -dovoz.php
Vsechny prvky uz to ma rady 6345 - kabina, kapota, hgr, rucni paka zapinani nahonove spojky uz je take dopredu(na fotkach neni videt, ale u 77xx jsou rucni brzda blize blatniku.) Dale to ma reverz, takze pokud by to byla 7745, mela by na kapote oznaceni PLUS.
To je nějaký slepenec, kapotáž z jinýho nebo nálepky co se sehnalo... Nad maskou ta plastová lišta je bez znaku minimálně ta je měněná...
A tento? To bude tiež nejaký zlepenec? https://stroje.bazos.sk/inzerat/1193253 ... 700mth.php
Přesně takovou měl i kamarád ještě s předním TBZ a PVH A byla to opravdu 7745. Asi to byly jedny z posledních 77 než se přešlo na 63jky.
Tak tady na to kouka. Jako puk. Kkukam, ze na vyvoz delali cokoliv...
Je pravda, ze nekde na prelomu devadesatych let meli na vystave Zemi zivitelka vystaveny Zetor 7745 na vyvoz s reverzem a orstou atd. Znamej rekl, ze ten traktor chce koupit. Oni mu ho nechtěli prodat, ze to je jen na vyvoz. Shadal se tam s nimi a nakonec mu traktor prodali. Mel tehdy uplne jiny Zetor, nez tady byli do te doby vsichni zvyklý
Je pravda, ze nekde na prelomu devadesatych let meli na vystave Zemi zivitelka vystaveny Zetor 7745 na vyvoz s reverzem a orstou atd. Znamej rekl, ze ten traktor chce koupit. Oni mu ho nechtěli prodat, ze to je jen na vyvoz. Shadal se tam s nimi a nakonec mu traktor prodali. Mel tehdy uplne jiny Zetor, nez tady byli do te doby vsichni zvyklý
Ten druhý může klidně být jak píše Pavel, ale když se podíváš jak je ten traktor vyšisovanej tak ty nálepky na boudě a kapotáži až moc září novotou ale z fotky těžko soudit něco víc...
Ten první podívej se na kabinu tam je už nový typ slovenský boudy a dost pochybuju, že v tý době ještě montovali český nápravy...
Ten první podívej se na kabinu tam je už nový typ slovenský boudy a dost pochybuju, že v tý době ještě montovali český nápravy...
Prečo by si dal takú námahu lepiť tam nové nálepky 7745,keď tam mohol nalepiť 6340 a bol by o pár tisíc € drahší.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
kamos mel 5340 a bylo tam to cerpadlo na prsach a melo to predni vyvodak, prodal to a ted ma 7341
Orava preda vsetko. Aj spaleny olej M6AD predaju ako cisto novy M7AD-S3. Aj vcera boli u nas "sukromni hospodari" na ohliadku. Okukovali, fotili, ako velky profici co videli aj karborator s raketoplanu, a aj tak hovno zistili Uz by som sa necudoval keby to nezavisle cerpadlo na prsiach ponukali aj na traktor Z25A ako origo priplatkovu vybavu, alebo origo stierace na Z 15 .
První lednová sobota byla ve znamení vožení dřeva.
Vozil jsem to po silnici cca 10 km jedna cesta. Odvezl jsem 3 vyvážečky.
Vše fungovalo v celku v pohodě. Celkem jsem se s tím už i naučil.
Bohužel jsem fotil vždy až když jsem měl naloženo...
Co chci ale vymyslet, je že mi vadí u tlaku oleje hydrauliky Zetora plovoucí poloha při použití natáčení oje vyvážečky nebo hydraulického třetího bodu.
To lze zřejmě řešit pouze přídavným rozvaděčem, že? Řešil to někdo?
Díky.
Vozil jsem to po silnici cca 10 km jedna cesta. Odvezl jsem 3 vyvážečky.
Vše fungovalo v celku v pohodě. Celkem jsem se s tím už i naučil.
Bohužel jsem fotil vždy až když jsem měl naloženo...
Co chci ale vymyslet, je že mi vadí u tlaku oleje hydrauliky Zetora plovoucí poloha při použití natáčení oje vyvážečky nebo hydraulického třetího bodu.
To lze zřejmě řešit pouze přídavným rozvaděčem, že? Řešil to někdo?
Díky.
- -sheppard-
Pokud máš tu pístnici na oji té vyvážečky dvojučelovou, což asi jo, tak bych tam dal zámek. To samé i na hydraulický 3. bod, tam to pokud vít tak musí být už kvůli bezpečnosti. Já ten zámek mám na hydraulickém 3. bodu a tím pádem je funkce plovoucí polohy vyřazena, protože ten zámek funguje tak že musí jít tlak buď do jedné rychlospojky nebo do druhé jinak se pístnice ani nehne.
Zetor 7211 Tunis