Paliho 7211

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
UR1SK

Re: Paliho 7211

#376 Nový příspěvek od UR1SK »

Jirko ale ty si ten lis vieš urobiť :prace: ty s tým problém nemáš, preto si s tým lisom spokojný. Ale tu kúpiš starú harfu, ktorej sa chce niekto zbaviť a Mário sa bude trápiť. A budeme mu celé leto vypisovať - tam dotiahni, tam povoľ, tam vyvar, tam vybrús, tam ohni, to musíš vymeniť... atď. a Mário bude nešťastný. Preto som mu poradil ten lis vyššie aby ho išiel pozrieť. 8)

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#377 Nový příspěvek od Antony30011 »

Než tisíc rad je hodina s člověkem co tomu rozumí přímo u lisu. Vyzkoušeno 8) samozřejmě mi tady odsud rady pomáhaly, ale když přišel někdo kdo to goume a poladil to, ničemu se to nevyrovnalo.

zetorak jirka

#378 Nový příspěvek od zetorak jirka »

UR1SK píše:Jirko ale ty si ten lis vieš urobiť :prace: ty s tým problém nemáš, preto si s tým lisom spokojný. Ale tu kúpiš starú harfu, ktorej sa chce niekto zbaviť a Mário sa bude trápiť. A budeme mu celé leto vypisovať - tam dotiahni, tam povoľ, tam vyvar, tam vybrús, tam ohni, to musíš vymeniť... atď. a Mário bude nešťastný. Preto som mu poradil ten lis vyššie aby ho išiel pozrieť. 8)
To máš naprostou pravdu, proto jsem taky psal, kdo si s ním neví rady ať to ani nekupuje a to platí pro všechny starý harfy, a že by někdo prodával něco co mu perfektně funguje, je málo pravdě podobný. Ale taky každýho chápu, protože seno potřebuje každý nějak uklidit, a služby, to je to poslední a nejneštastnější řešení.

UR1SK

#379 Nový příspěvek od UR1SK »

Bol som prihnojiť oziminy a vymenil som olej v motore. Akurát teraz začalo pršať, tak sa guličky hádam ujmú. 8)

UR1SK

#380 Nový příspěvek od UR1SK »

Tak sa môžme pustiť do zeleniny. :)
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#381 Nový příspěvek od Antony30011 »

Dej pak vedět se zkušenostma 8)

Matúš

#382 Nový příspěvek od Matúš »

Paráda 8) Máš záber 1,8 alebo 2 metre?

UR1SK

#383 Nový příspěvek od UR1SK »

2 metre.

UR1SK

#384 Nový příspěvek od UR1SK »

Chystám sa postrekovať oziminy. Keďže nemám koľajové riadky, tak som zháňal navigáciu na pole aby som sa trafil a zbytočne buď nevynechal alebo veľa neprekrýval. Ceny za ktoré sa navigácie naq poľnotechniku predávajú sú hrozné. Tak som hľadal dačo zadarmo. Podarilo sa,je to aplikácia pre Android, tak do traktora pôjde tablet.
Tu je tá navigácia: http://apk-dl.com/agribus-navi
V podstate ide o to, že v menu navigácie zadáte záber stroja, šírku referenčných priamok (rovná sa záberu stroja) Počas jazdy určíte smer bodmi A a B na priamke. Potom dalšie jazdy idete po tých červených linkách a na hornej lište vám ukazuje, či máte ísť vpravo alebo vľavo. oobjednám z číny ešte externú anténu na strechu traktora a zopár redukčných konektorov a nabíjačku.
Treba hľadať po youtube a internete agribus navi. Kto sa nebránite novej technike vyskúšajte, funguje to. Ja som behal pešo po ceste a funguje to. Meria to ešte pracovnú rýchlosť a spracovanú plochu.

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#385 Nový příspěvek od Antony30011 »

Já si letos taky zkoušel udělat navigaci. Tam kde má být střed traktoru sem napíchal toto
Obrázek
a čekám co bude :D stříkal sem dneska. Vloni sem vynechal trojúhelník a vypadalo to hrozně. Tak třeba se letos zadaří. Dej vedět jak navi funguje 8)

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#386 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

UR1SK píše:Chystám sa postrekovať oziminy. Keďže nemám koľajové riadky, tak som zháňal navigáciu na pole aby som sa trafil a zbytočne buď nevynechal alebo veľa neprekrýval. Ceny za ktoré sa navigácie naq poľnotechniku predávajú sú hrozné. Tak som hľadal dačo zadarmo. Podarilo sa,je to aplikácia pre Android, tak do traktora pôjde tablet.
Tu je tá navigácia: http://apk-dl.com/agribus-navi
V podstate ide o to, že v menu navigácie zadáte záber stroja, šírku referenčných priamok (rovná sa záberu stroja) Počas jazdy určíte smer bodmi A a B na priamke. Potom dalšie jazdy idete po tých červených linkách a na hornej lište vám ukazuje, či máte ísť vpravo alebo vľavo. oobjednám z číny ešte externú anténu na strechu traktora a zopár redukčných konektorov a nabíjačku.
Treba hľadať po youtube a internete agribus navi. Kto sa nebránite novej technike vyskúšajte, funguje to. Ja som behal pešo po ceste a funguje to. Meria to ešte pracovnú rýchlosť a spracovanú plochu.

Ahoj docela zajímavé myslíš že by to šlo aj do telefonu? Píšeš že je to pro android tak by to mělo jist aj do telefonu co?

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#387 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Ta stránka je nějaká pochybná když jsem to otevřel na telefonu hned mě to nahlásilo dva viry :-/ A když jsem to stáhl do PC tak mě to nejde otevřít, takže nevím.

silvia95

#388 Nový příspěvek od silvia95 »

antenu ? mohol by si popisat , spojenie cez bluetooth ?

dakujem

pawka

#389 Nový příspěvek od pawka »

jak hluboko rotavátorujete? já na celou hloubku průměru rotorů. proto mně to jde těžko a nadřu se. sem koukal na videa a každej to jen šimrá po vrchu. max 10cm hloubky, to ja to beru 25cm dobrejch.

to rovnou můžu vzít kultivátor.. a prokypřit to.
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#390 Nový příspěvek od Antony30011 »

Taky beru co to da. Na jednym pozemkj mam slin a druhej den to je jak kdybych jezdil valem :vztek:

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5211-7745“