Lukashilův ZETOR 7211 TUNIS
Moderátor: Lukashil
Re: Lukashilův ZETOR 7211 TUNIS
Asi hej,neviem presne oni sa tam jednali,len viem,ze 2 bola prve cislo To uz bude aj zo 5rokov od vtedy,tak sa nepamatam.
to Matus: Presne tento traktor som videl. A tvrdil mi ze stavba ho odhadom vijde tak na 30 litrov.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
tak on nerekne, ze to vyjde na 10tis kdyz ho prodava za 30tis
Praveze nepredava koly tej cene sa to neoplati. To stavia pre seba. Ze uz dva traktory tak predtym postavil, pre kamaratov.
luky tady je naprava https://stroje.bazos.cz/inzerat/9936604 ... -zetor.php kdyby toho moc nechybelo za slušný peníz ....
- zetorak jirka
Lukáši, ta náprava z bazoše je tady u mě ve vesnici.
Zkus mu zavolat co vše k tomu má. Cena je hodně pěkná za tu nápravu.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
- zetorak jirka
Já nevím Lukáši ,já ji neviděl, ale podle inzerátu, a tel čísla ( mám na něj to číslo taky) jezdí ke mě na orbu taky, byl tady s tím DT54, když projdeš bazoš tak toho tam má víc. Musel bych nejdřív zjistit co k ní vůbec má.
tady přátelé nějaké foto z řezání dřeva ze soboty
a něco z práce, abyste se pokochali pokuchanými stroji
a něco z práce, abyste se pokochali pokuchanými stroji
Stydím se za tuto zem
Pekné fotky Kde máš sneh?
Tak teď mám 10145 taky takhle rozházenou,něco přetěsnit,něco utáhnout ,něco ohnout a hlavně předělávka na 40 km/h. Na fotce se sukama mě bouchla do očí ta školní brašna co máš na krámy k motorovce. Nosil jsem takovou do první a druhý třídy, teď jí mám na stejnej účel jako ty. Je sice malá,ale ta nostalgie mi nedovolí jí vyhodit. Navíc nevím jakej kosmickej materiál na výrobu komunisti použili ,ale na to že jí dvacet let mám od oleje ,benzínu,třískám jí po traktorech ,po lese,tak obdivuhodně drží po kupě.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
sněhu tu není ani vločka, i když včera jsem jel do hradce a čuměl jsem, že jsme asi jediná oblast bez sněhu
co se týče té brašny, drží opravdu jako kdyby byla nová, a to už jí otec používá možná stejn ě dlouho, jako má tu motorovku, a tu kupoval ještě za soudruhů v NDR
co se týče té brašny, drží opravdu jako kdyby byla nová, a to už jí otec používá možná stejn ě dlouho, jako má tu motorovku, a tu kupoval ještě za soudruhů v NDR
Stydím se za tuto zem
A u nás armáda musí pomáhať s odpratávaním snehu a vo vedľajšom meste so 7000 obyvateľmi 6 tatier a 3 traktorbágre odvážajú každý deň 10 hodín denne sneh za mesto, aby bolo kde parkovať
- ku-pe
Super fotky. PS: sněhu máme taky dost