czlukas píše:Hoši mam na vas dotaz velky doufam že mě pomužete. Ja vim že je tady hodně temat ale nic mě nějak nenakoplo.
Zvažuji koupit traktor 4*4 ale financi moc neni ale za to pak nechci litovat .Každy mi řika že stači koupit manžetovku a bude mi stačit zatim mam traktor bez předku a stači mi to nad hlavu ale mam přes zimu hrnout a ve sněhu jsem bez předku ztracen ale chcu ho využivat celoročně traktor a nechci zbytečne tahat těžky předek ale sem tam by se hodil i v lese ale zase manžetovka se neustale kazi. Pomuže te mi to rozlousknout? děkuji za vyjadřeni pište prosim
Ahoj no sme na tom Lukáši asi tak nějak podobně taky bych chtěl traktor 4x4. Mám hodně vysněnou 7045 a nebo 6945. Ale když vidím ty ceny a stavy tak mě je z toho šoufel A zase vyhodit zbytečně 200 000 tis když ten traktor uplně tak nevyužiju a nežíví mě. A předělávat mojí 69tku na předkáče se mě taky moc nechce.Lepší mít asi jednoho bez předku a když už toho druhýho tak s předkem pač občas se hodí a je k nezaplacení. No a nebo mě říkaj prodat 69tku a koupit s předkem. Ale to nepřipadá v úvahu to rači oželím a zůstanu u 6911 Nedokazal bych jí prodat. Asi srdeční záležitost hold Takže asi tak no a jinak ti moc Lukáši neporadím pač nemám zkušenost ani s lehkým ani těžkým předkem.