Czlukas Pomocníci

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

Re: Czlukas Pomocníci

#211 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

czlukas píše:Hoši mam na vas dotaz velky doufam že mě pomužete. ;-) Ja vim že je tady hodně temat ale nic mě nějak nenakoplo. :-/
Zvažuji koupit traktor 4*4 ale financi moc neni ale za to pak nechci litovat ;-).Každy mi řika že stači koupit manžetovku a bude mi stačit zatim mam traktor bez předku a stači mi to nad hlavu ale mam přes zimu hrnout a ve sněhu jsem bez předku ztracen :vztek: ale chcu ho využivat celoročně traktor a nechci zbytečne tahat těžky předek ale sem tam by se hodil i v lese ale zase manžetovka se neustale kazi. :-/ Pomuže te mi to rozlousknout? ;-) děkuji za vyjadřeni pište prosim ;-)

Ahoj no sme na tom Lukáši asi tak nějak podobně :D taky bych chtěl traktor 4x4. Mám hodně vysněnou 7045 a nebo 6945. Ale když vidím ty ceny a stavy tak mě je z toho šoufel :jazyk: A zase vyhodit zbytečně 200 000 tis když ten traktor uplně tak nevyužiju a nežíví mě. A předělávat mojí 69tku na předkáče se mě taky moc nechce.Lepší mít asi jednoho bez předku a když už toho druhýho tak s předkem pač občas se hodí a je k nezaplacení. No a nebo mě říkaj prodat 69tku a koupit s předkem. Ale to nepřipadá v úvahu to rači oželím a zůstanu u 6911 :smich: Nedokazal bych jí prodat. Asi srdeční záležitost hold :friends: Takže asi tak no a jinak ti moc Lukáši neporadím pač nemám zkušenost ani s lehkým ani těžkým předkem.

Martin90

#212 Nový příspěvek od Martin90 »

Já bych tu manžetovku v tvé situaci rozhodně nekupoval. To už radši kup 6745, 6748 nebo 6945 a pokud se osvědčí, tak prodat 5611. U nás přeďák dělá všechno včetně postřikování v bramborách, obracení a shrnování píce.
Při tom prohrnování pokud jde o prašan tak ti stačí i 5211, ale jakmile je sněhu víc nebo ještě hůř je mokrý, tak dostane záhul i ta 6945.
6945 se dá sehnat za 150 000 a je to asi to nejlepší co můžeš pořídit.
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super

czlukas

#213 Nový příspěvek od czlukas »

dik moc Martine ;-)
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!

Pokud traktor tak jedině ZETOR !

Pokud auto tak jedině ŠKODA

czlukas

#214 Nový příspěvek od czlukas »

Děkuji všem mužete se dal vyjadřovat děkuji 8) :friends:
Děkuji moc!!!!! :)

lukisek 099

#215 Nový příspěvek od lukisek 099 »

hoj hoj přeji opožděně tak vše nej k svátku.no takže pořád nic pořád ses nerozhod?? traktorů je dost ale ty ceny ty sou větší než co to kdysi stálo. Tak nevím co ti říct my měli doma lehký a zastal veškerou práci ato se nám to hádalo. a vydíš hrnul jsem stím doposledka aje fakt ze byla bez poruchy vlastně sme tenkrát jen seřizovali tu spojku ale jinak nic víc.teď mam težkej a nadmíru spokojenost. ty ja řešil taky dilema zda překopat předek na muj bývalý traktor ale jak sem to spočítal tak sem šel do kolen minimálně 20ku do kol převodovky,20ku za papíry a 60000 náprava podotýkám že ceny sou jen zhruba. takze mě stačilo přihodit pár korun abyl traktor doma druhý aměl jsem to bez starostí. fakt nevím co poradit :-/ otázka co je lepší pro tebe když se tak dívám po inzerátech tak by se dala koupit nějaká ta 5745 na číslech chvíly poslouží a až něco zarobíš tak dát pryč ten lehký a nakopat tam těžký tak jak to udělal martin90. taky jedna z variant

czlukas

#216 Nový příspěvek od czlukas »

adam píše:Kup traktor s těžkou. Měli jsme 57 s lehkou a ta těžká vydrží mnohem víc. Taky by mě na kupu prací stačila i třicítka, ta 69tka je třeba na sady dost těžká. Líbila by se mě ještě nějaká třicítka nebo čtyřicítka.
Dik moc za vyjadřeni :) budu se divat o nějake těžši napravě ;-) .Jinak mě na lehči prace ješte zustane eres ;-)

czlukas

#217 Nový příspěvek od czlukas »

Michal(zetor) píše:
czlukas píše:Hoši mam na vas dotaz velky doufam že mě pomužete. ;-) Ja vim že je tady hodně temat ale nic mě nějak nenakoplo. :-/
Zvažuji koupit traktor 4*4 ale financi moc neni ale za to pak nechci litovat ;-).Každy mi řika že stači koupit manžetovku a bude mi stačit zatim mam traktor bez předku a stači mi to nad hlavu ale mam přes zimu hrnout a ve sněhu jsem bez předku ztracen :vztek: ale chcu ho využivat celoročně traktor a nechci zbytečne tahat těžky předek ale sem tam by se hodil i v lese ale zase manžetovka se neustale kazi. :-/ Pomuže te mi to rozlousknout? ;-) děkuji za vyjadřeni pište prosim ;-)

Ahoj no sme na tom Lukáši asi tak nějak podobně :D taky bych chtěl traktor 4x4. Mám hodně vysněnou 7045 a nebo 6945. Ale když vidím ty ceny a stavy tak mě je z toho šoufel :jazyk: A zase vyhodit zbytečně 200 000 tis když ten traktor uplně tak nevyužiju a nežíví mě. A předělávat mojí 69tku na předkáče se mě taky moc nechce.Lepší mít asi jednoho bez předku a když už toho druhýho tak s předkem pač občas se hodí a je k nezaplacení. No a nebo mě říkaj prodat 69tku a koupit s předkem. Ale to nepřipadá v úvahu to rači oželím a zůstanu u 6911 :smich: Nedokazal bych jí prodat. Asi srdeční záležitost hold :friends: Takže asi tak no a jinak ti moc Lukáši neporadím pač nemám zkušenost ani s lehkým ani těžkým předkem.
Michale to same ja mam taky vysněnou 7045 nebo 7245 to se mě vždy hodně libilo brachovi se libi aneda dopustit na 6945 :smich: horši je že jak řikaš strašně vysoke ceny a ten stav děs a hruza.Ja jsem se byl divat asi na 12traktoru a to se neda v děsnym stavu :-/ vše vymlaceny prostě tak na repasi a nacpat do toho dalšich 150tis a pak by to byl traktor ;-) ale předek se sejde a nahrnuti v zimě taky je lepši. Jinak tu tvoji 69 by jsem taky neprodaval od te doby co sleduji forum tak se mi hodně libila a obdivoval jsem tě nebo to je jak sjete z linky a neni to zbytzečně oplaceny prostě tvuj traktor je :pohar: 8) to se jinak neda řict. Jinak dik moc 8)

czlukas

#218 Nový příspěvek od czlukas »

Martin90 píše:Já bych tu manžetovku v tvé situaci rozhodně nekupoval. To už radši kup 6745, 6748 nebo 6945 a pokud se osvědčí, tak prodat 5611. U nás přeďák dělá všechno včetně postřikování v bramborách, obracení a shrnování píce.
Při tom prohrnování pokud jde o prašan tak ti stačí i 5211, ale jakmile je sněhu víc nebo ještě hůř je mokrý, tak dostane záhul i ta 6945.
6945 se dá sehnat za 150 000 a je to asi to nejlepší co můžeš pořídit.
Martine ja vim že se da dělat všechny prace i z předkem ale mě pořad zustane na to nejlehči eres ;-) tak si řikam že mate pravdu asi a budu se divat po 6945 a podobne jedna se i o finance ;-) Jinak k te 5211 zastane to hodně prace ale proti tomu je 100lepši 5611 nebo ze 5211 jsem jezdil 6roku a je to takova jen vozidko hodně se to stavi a ten 3val je v tom poznat ;-) zaleži taky co kus to trochu jine tak mě neberte doslova :friends:

czlukas

#219 Nový příspěvek od czlukas »

lukisek 099 píše:hoj hoj přeji opožděně tak vše nej k svátku.no takže pořád nic pořád ses nerozhod?? traktorů je dost ale ty ceny ty sou větší než co to kdysi stálo. Tak nevím co ti říct my měli doma lehký a zastal veškerou práci ato se nám to hádalo. a vydíš hrnul jsem stím doposledka aje fakt ze byla bez poruchy vlastně sme tenkrát jen seřizovali tu spojku ale jinak nic víc.teď mam težkej a nadmíru spokojenost. ty ja řešil taky dilema zda překopat předek na muj bývalý traktor ale jak sem to spočítal tak sem šel do kolen minimálně 20ku do kol převodovky,20ku za papíry a 60000 náprava podotýkám že ceny sou jen zhruba. takze mě stačilo přihodit pár korun abyl traktor doma druhý aměl jsem to bez starostí. fakt nevím co poradit :-/ otázka co je lepší pro tebe když se tak dívám po inzerátech tak by se dala koupit nějaká ta 5745 na číslech chvíly poslouží a až něco zarobíš tak dát pryč ten lehký a nakopat tam těžký tak jak to udělal martin90. taky jedna z variant

dik moc Lukaš :friends: budu se divat po něčem z těžkym předkem jedině že by se něco naskytlo levnějšiho tak by jsem vzal manžetovku a udělal jak řikaš ;-) Chci se zeptat co si dělal na 40 s tou spojkou na ten předek? Jak si ju upravoval?Maš ju stale doma nebo už si ju prodal?Vim že ty si sni hodně nalital ;-) ;-) a co tě vedlo pořidit těžky když si toho tolik udělal z manžetovkou? :zapomel:

lukisek 099

#220 Nový příspěvek od lukisek 099 »

tak to ti odpovím tak těžký mě bral vtom ze to je můj sen,nakopu tam samosvor adodělám konečně na předek tu hydrauliku. apokud se naskytne nakladač tak si tam dám nakladač. ale to je otazka času tak asi tak. je mi líto me 6711 ale hold jinak to nešlo. jo ještě mě teď napadlo na rejd. tak taky proto sem volil těžkou napravu. jinak já bral první traktor na který sem se jel dívat. kosmetické vady neřeším hlavní je že to jede a má to čísla což v dnešní době je podstatné.kté spojce v lehké nápravě je protikluzová spojka,a my ji museli kdysi poladit bo nám nešel předek. tak praci zdar anepřebírej moc ať nepřebereš :D :smich:

czlukas

#221 Nový příspěvek od czlukas »

Ja vim už na škole se ti libil ten těžky předek ale vždy si řikal že je pěkna 72 nebo 77 co oni mluvil pořad Miloš co ju tam měli ;-)

czlukas

#222 Nový příspěvek od czlukas »

Včera jsem se byl divat na traktor 6748 chlap po telefonu řekl dobre věci a zdalo se že se s nim da domluvit,tak jsem si řikal nemužu vahat a nechal jsem všeho a jel sem tam a zděsil jsem se fotky byly uplně nějake jine mělo to manžetovku papiry to nemělo v pořadku prostě hruza chlap řika že když jsme jeli tak uděla slevu,ja jsem si řikal tak to ne prostě děs :vztek:.Ja jsem nadaval jak špaček to se prostě neda objel jsem tet už dohromady 14traktoru a vše je to v děsnym stavu a za nehorazne penize :vztek: Ja odmitam za vraka vyhodit 150 nebo 200 to musi byt jiny traktor!!Ja si jen řikam že tu svou 56 jsem koupil dobře :) to je traktor a ne vrak ja neřešim lak ale technicky stav.Ja nevim co budu dělat :-/

Martin90

#223 Nový příspěvek od Martin90 »

czlukas píše:Včera jsem se byl divat na traktor 6748 chlap po telefonu řekl dobre věci a zdalo se že se s nim da domluvit,tak jsem si řikal nemužu vahat a nechal jsem všeho a jel sem tam a zděsil jsem se fotky byly uplně nějake jine mělo to manžetovku papiry to nemělo v pořadku prostě hruza chlap řika že když jsme jeli tak uděla slevu,ja jsem si řikal tak to ne prostě děs :vztek:.Ja jsem nadaval jak špaček to se prostě neda objel jsem tet už dohromady 14traktoru a vše je to v děsnym stavu a za nehorazne penize :vztek: Ja odmitam za vraka vyhodit 150 nebo 200 to musi byt jiny traktor!!Ja si jen řikam že tu svou 56 jsem koupil dobře :) to je traktor a ne vrak ja neřešim lak ale technicky stav.Ja nevim co budu dělat :-/
A co tenhle, třeba by jsi ho ukecal na ceně a máš to i docela blízko.
http://www.annonce.cz/detail/zetor-6945 ... 6vs6f.html

czlukas

#224 Nový příspěvek od czlukas »

Tak to jsem nenašel mužu mu skusit zavolat ale ja mužu dat tak max 150 jedině že by jsem prodal 56 ale tu zatim nikdo nechce :-/

Martin90

#225 Nový příspěvek od Martin90 »

czlukas píše:Tak to jsem nenašel mužu mu skusit zavolat ale ja mužu dat tak max 150 jedině že by jsem prodal 56 ale tu zatim nikdo nechce :-/
Třeba ho ukecáš na ceně, ale za pokus nic nedáš. A nějakých 40km nebo jak je to daleko se můžeš dojet podívat, ono když už někdo něco prodává, tak se toho snaží co nejrychleji zbavit. Těch 20 by ti mohl slevit. My jsme u 120tky srazili cenu o 30.

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5211-7745“