Zetor 7211 od petr.domo
Moderátor: Lukashil
- -sheppard-
- -sheppard-
Re: Zetor 7211 od petr.domo
přidávám další věc z příprav na cestě k dokonalosti , dokončil jsem panel na ovládaní hydrauliky na blatníku, tedy krom elektriky, ještě mi chybí nějaké věci a taky čas
v noci to bude jak v letadle
v noci to bude jak v letadle
Zetor 7211 Tunis
Hergot ty si s tím teda umíš vyhrát.. zlatý český ručičky
To máš ovládání přes lanovody nebo máš rozvaděč v té bedýnce?
To máš ovládání přes lanovody nebo máš rozvaděč v té bedýnce?
Zetor 7711
mas to ako v ruskej stíhacke Akurat ti tam chyba cervene tlačítko
- -sheppard-
díky kluci, mam rad když věci vypadají jak z fabriky, stim se umím vyhrat joysticky jsou na elektriku, rozvadec bude pod podlahou kabiny, ten ještě nemám to budu dělat až s PHN
Zetor 7211 Tunis
Založ si firmu na přestavby UR1- myslím, že to budeš mít na plný úvazek
Z7711, Z3011, Z Super P, UNHZ 750, Bss 3,5t, Bss P73S, RUR 5
Pěkná práce.
To ovládání rozvaděčů bude proporcionální?
To ovládání rozvaděčů bude proporcionální?
Souhlasím s oakenfoldem, já bych si od tebe nechal pár vychytávek klidně udělat
Zetor 7711
Potíž těhle úprav na kšeft je v ceně. Pokud vezeš matroš + práci začnou lítat desítky tisíc a to už každý nedá. Pak řešit nějaký reklamace atd., lepší každýho poslat k šipku, připadně poskytnout info a ať si to zájemce udělá sám...
- -sheppard-
přesně jak píše red.bill, už jsme to s otcem řešili taky a došel jsem názoru že by cena převýšila poptávku. Když jsem si dal do ceny současnou 72ku co mám, co vše se udělalo a zrenovovalo, pak jsem připočet cenu za práci tak jsem dospěl do cifer že by to nikdo nechtěl. I já bych raději volil nějaký starší kus před "rozpadem" a dal si ho sám zase dohromady než abych koupil nějaký zrenovovaný. A zase, na fotce to vypadá pěkně a jednoduše ale když člověk zjistí co je s tím za práce, když na tím tak uvažuju tak jsem to dělal vždycky po šichtě a to nějakých 14 dnů což je nějakých 30 hodin. No a kdybych si za hoďku bral 200 tak to už je rázem 6000 a kde je materiál.... a to to ještě nemám hotové...
Zetor 7211 Tunis
Vypadá to pěkně
Když traktor tak Zetor.............http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 36&t=60320
- -sheppard-
přidávám pro inspiraci kdyby někdo chtěl předěl kabinové filtry na papírové, podle novějších kabin. Já jsem u starých plastových košů s molitanem neměl ani zadní část s napojením k ventilátorům, někde jsem to viděl v katalogu že něco existovalo ale měl jsem jen ten molitanový filtr pak nic a už ventilátor. Tím pádem to sálo všude možně jen ne přes ten filtr tak jsem se rozhodl to celé překopat dle novějších verzí, ale hlavní důvod byly hranaté světla . Jak to tam máte vy, taky tam mezi filtrem a ventilátorem máte mezeru?
tady zadní část s hrdlem k napojení na ventilátor, vlastní výroba
trochu to tam šponovalo, měl jsem udělat delší ten aluflex
za mě to vypadá mnohem líp a hlavně ty filtry plní svojí funkci
tady zadní část s hrdlem k napojení na ventilátor, vlastní výroba
trochu to tam šponovalo, měl jsem udělat delší ten aluflex
za mě to vypadá mnohem líp a hlavně ty filtry plní svojí funkci
Zetor 7211 Tunis
A tohle jsou přesně ty věci, který by mnozí z nás chtěli ale nemaj jak/kde tohle už chce trochu zručnosti
Jinak tam mám takový krátký nátrubky, který jsou v katalogu pod číslem 6211-7804, což je zajímavý páč je to pro kabinu bez vytápění. No a stejně to saje všude jen ne tam kde má. Okolo raidátorů díry. Takže výkon fukarů nic moc
Jinak myšlenka hranatých světel mě napadla už při koupi, ale nemůžu na ně najít kryty a čelo. To samo papírový filtry
Jinak tam mám takový krátký nátrubky, který jsou v katalogu pod číslem 6211-7804, což je zajímavý páč je to pro kabinu bez vytápění. No a stejně to saje všude jen ne tam kde má. Okolo raidátorů díry. Takže výkon fukarů nic moc
Jinak myšlenka hranatých světel mě napadla už při koupi, ale nemůžu na ně najít kryty a čelo. To samo papírový filtry
Zetor 7711
Proč by to mělo být pro kabinu bez vytápění? Nevím od kterýho roku ale asi s náběhem 77, je na tom čelu kabiny/střechy zde zmíněný plastový "kastlík/vanička", pod šrouby co drží motor topení je plastový nákružek a mezi tím vším je právě tahle guma.