Czlukas Pomocníci

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Franta.cz

Re: Czlukas Pomocníci

#16 Nový příspěvek od Franta.cz »

Neboj sledujem to 8) .
Základ máš dobrej jen by ty mašiny chtěli trochu poladit.

czlukas

#17 Nový příspěvek od czlukas »

DanHaas píše:Mě se tvoje zetory líbí 8) .A ta 4611 má pěkný kola,jako F1. :D
Tak to jsem moc rad že se ti libi :) ja vim že nejsou žadni krasavci ale na 56 se chystam ale prvni davam dohromady dily nebo traktory jsou neustale v nasazeni :prace: a 46 jsem koupil tet v březnu pro dětka ;-) . Jinak gumy jsou pěkne olačky ale drži to je duležite přidou na to nove při go. ;-)
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!

Pokud traktor tak jedině ZETOR !

Pokud auto tak jedině ŠKODA

czlukas

#18 Nový příspěvek od czlukas »

lukisek 099 píše:oooo tak je to tady bomba 8) . pekne fotky lukine.hej ja bych nesekl bez kabiny ani za prd jak te trefi kamen tak si jasny :vztek: a co si pak pocnou tvoje deti :-/ . A ten plastum no to je fakt jak F1 :D .jinak stroje super 8) . Hosi ja myslim ze ten motor to zvladne. Ja mel za 4011 pujcenou rotacku 165 a v pohode. A to mam motor vychozeny :smich:
To jsem rad že se ti to libi lukáš viš jak to u mě chodi a taky mě znaš tak viš všechno ;-).Ja jsem ti řikal že založim svoje tema ale neuměl jsem zmenšit fotky :vztek: už mi to jde :). Ja jsem bez kabiny kosil 5 roku viš že jsem to tahal z eresem ;-) a taky jsem to zvladl. Jinak moje jezdi taky bez kabiny z eresem skuluje a nebo bracha ;-).My mame zajetou linku ;-) a lucka až bude chodit tak ju budu uči jezdit a přidelim ji tekačko :smich: .A ten motor je dost slaby když to porovnam z eresem tak 4 valec byl živějši ale myslim to v mezich nemužu to porovnavat naplno aby mě nebrali uplně za slovo ;-). Stěma gumami se dobře jezdi nebo když to prohlabne tak to nevyhazuje tolik hliny jako 56 nebo na te mam nove gumy 2 roky stare ;-)

czlukas

#19 Nový příspěvek od czlukas »

Kolchozník píše:
Krcaka1 píše:Žtr 165?? co tomu říká ta Z4611?? Nemá toho plný brejle?
Má to polskou rotačku Z042 výrobce asi mioTK nebo jiný protože jich je víc (mesko-rol, famarol, talex). Původně je to od Classe a DeutzFahru. Já ji tahám zetorem 3011 na 2 dvojku a pohodě. Pak jsem ji tahal 6718 motor 5501 trojkou. Oproti PZ zwegers CM 185 jde tíž roztáčet.
Je to polska rotačka nebo finančně dobře vychazela nebo se mi žtr se moc kazila a neměl jsem tolik času na zpravovani nebo jsem kosil něco malo 80hektaru dvakrat do roka. Jinak označeni ma Z 175DT podle štitku zaběr ma 170cm a je trochu lehči než Žte tahal jsem tu rotačku i eresem ;-) a dalo se to bez problemu :) to tě obdivuji že si jezdil za 3 nebo tady v těch kopcich se da jet z motorem 69 jen tak za 2 rovina 3 ;-)

cont17

#20 Nový příspěvek od cont17 »

my sme niez tahali 165-ku 35konovym traktorom , a ani nevedel ze ju taha byt rovnejsi teren tak ide ako bez nej :)
Stroj je len taký dobrý, aký dobrý je strojník.

czlukas

#21 Nový příspěvek od czlukas »

pepa.traktor píše:žádnej strach mi to tady sledujem :ano:

pěkně se to tu rozjíždí :potlesk:
To jsem moc rad že to tady sledujete :) :) to jsem moc rad že se to tady trochu rozjiždi nebo se me zdalo že tady ty 56 nějak zaostavali :-/ a taky nemam moc rad kduž někdo založi tema a pak tam nepiše a nedava fotky nikoho se nechcu dotknout ;-) to je jen muj nazor. ;-)
Pepo ty maš taky dobre forum nebo se tam moc rad divam a obdivuji at ti prace jde pěkně od ruky 8) 8) klobouk dolu ty udělaš vše a jak rychle třeba jak si dělal barak vzdyt to ani firma by neměla tak rychle udělane jak ty 8)

czlukas

#22 Nový příspěvek od czlukas »

Franta.cz píše:Neboj sledujem to 8) .
Vy jste mě všichni teda moc překvapili to jsem moc rad jen to sledujte to jsem moc rad ja tady to postupně budu upravovane dodavat informace a fotky ;-) .
Jinak mašiny budu davat dohromady jako moje ostatni stroje jen go + repas vyjde finančně naročnějši + čas tak to asi přes zimu na to dojde do 56 jsem se chtel pustit ale nebylo tolik financi a času tak se přeložila na druhou zimu ;-) a z 46 toho moc nepřide nebo je od dětka a ten vše oškube a zniči :-/ akorat dědek tam bude davat 7701 motor a posilovač řizeni ;-)

cont17

#23 Nový příspěvek od cont17 »

czlukas píše:
Vy jste mě všichni teda moc překvapili to jsem moc rad jen to sledujte to jsem moc rad ja tady to postupně budu upravovane dodavat informace a fotky ;-) .
Jinak mašiny budu davat dohromady jako moje ostatni stroje jen go + repas vyjde finančně naročnějši + čas tak to asi přes zimu na to dojde do 56 jsem se chtel pustit ale nebylo tolik financi a času tak se přeložila na druhou zimu ;-) a z 46 toho moc nepřide nebo je od dětka a ten vše oškube a zniči :-/ akorat dědek tam bude davat 7701 motor a posilovač řizeni ;-)
77mickovy motor na 46kovu prevodovku ? neviem ci to ta prevodovka zvladne , ted apokial je uz dost vybehana mam strach aby to zvladla taky motor , :shock:

czlukas

#24 Nový příspěvek od czlukas »

cont17 píše:my sme niez tahali 165-ku 35konovym traktorom , a ani nevedel ze ju taha byt rovnejsi teren tak ide ako bez nej :)
Ja jsem ju tahal i za eresem nebo za Zeto 2011 ale to nebylo ono jak je hodně travy a kopce když jsem byl mladši tak jsem to neřešil ale čim jsem starši tak řešim čin dal vic čas tak musim mit stroje ktere vykonavaji praci a ne takove vyhravani ještě musim vyřešit skulovač nebo to je děsne :tyty: ale jinak je to v poho sice ježděni z traktorama mě bavi ale už mam vice povinosti a starosti život moc utika

lukisek 099

#25 Nový příspěvek od lukisek 099 »

jak to nebude honit tak se tomu prd stane ale osobne bych to tam take nedaval. motor ma dost vykon aona ta prevodovka nato moc stavena neni jeto ztech prvnich typu. no nevim nevim

cont17

#26 Nový příspěvek od cont17 »

czlukas píše:
cont17 píše:my sme niez tahali 165-ku 35konovym traktorom , a ani nevedel ze ju taha byt rovnejsi teren tak ide ako bez nej :)
Ja jsem ju tahal i za eresem nebo za Zeto 2011 ale to nebylo ono jak je hodně travy a kopce když jsem byl mladši tak jsem to neřešil ale čim jsem starši tak řešim čin dal vic čas tak musim mit stroje ktere vykonavaji praci a ne takove vyhravani ještě musim vyřešit skulovač nebo to je děsne :tyty: ale jinak je to v poho sice ježděni z traktorama mě bavi ale už mam vice povinosti a starosti život moc utika
http://www.youtube.com/watch?v=WaDQyiBHnYo dodavam video

czlukas

#27 Nový příspěvek od czlukas »

cont17 píše:
czlukas píše:
77mickovy motor na 46kovu prevodovku ? neviem ci to ta prevodovka zvladne , ted apokial je uz dost vybehana mam strach aby to zvladla taky motor , :shock:
motor je po go ta 7701 a převodovka přijde z 56 nebo tam budu davat z nasobičem a ta je po go před 3 roky a ja jsem maly pan dědek to tak chce možna ho přesvědčim a dame tam motor z 52 3valec uvidi se pak napišu ;-)

lukisek 099

#28 Nový příspěvek od lukisek 099 »

apanacek prekopava jak se da. tak tak dle pohodli kazdemu. dej ten motor 7701 natu 69prevodovku toby uz snesla lip.

czlukas

#29 Nový příspěvek od czlukas »

lukisek 099 píše:jak to nebude honit tak se tomu prd stane ale osobne bych to tam take nedaval. motor ma dost vykon aona ta prevodovka nato moc stavena neni jeto ztech prvnich typu. no nevim nevim
Lukaš to zvladne neboj no pravě že je to dělovka a musi se na to taky pamatovat že je tam silnějši motor a slapši převodovka ;-)

czlukas

#30 Nový příspěvek od czlukas »

cont17 dobre video kdyby bylo vice času tak natočim video i ja ale když se suši tak se musi makat a neni moc času na foceni a natačeni ;-)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5211-7745“