Zetor 6245 - 7745
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 6245 - 7745
Po těch letech budou mít vůli, je otázka kdy to už simering neudrží. Problém je sehnat pořádný ložiska, levný budou mít stejnou vůli jako ty jetý, něco lepšího bude kolem 4000 a víc za ložisko. Řešil jsem to na jaře u bagru, tam jsou podobný ložiska. Vybral jsem střed nabídky cca 2000 za ložisko a moc jsem si nepomoh, zatím to simering udrží ale...
zde je jen jeden traktor s jugoslávou (6245 nájezd cca 150 hodin ročně) po šesti letech provozu (po koupi) stále žádné potíže.
orba příprava, setí, těžba dřeva a doprava
orba příprava, setí, těžba dřeva a doprava
Stydím se za tuto zem
Ahoj, obnovim tema. Nasel jsem u traktoru 6245 tuhle pruzinu https://postimg.cc/PLgKbFSt
Je vubec z traktoru a jestli ano, tak odkud? Diky za odpovedi.
Je vubec z traktoru a jestli ano, tak odkud? Diky za odpovedi.
Nasiel si ju hodenu niekde v traktore? Ak ano, tak typnem: pruzina klzneho španovaka retaze zberača NTVS.
Nasel jsem ji na ulici pod zaparkovanym traktorem. Mel jsem obavu, jestli z nej odnekud nevypadla.
Tak potom neni tvoja s traktora
To jsem rad. Diky!
Mam dojem, ze to bude pruzinka z toho zamku ( hacika ) co zaistuje zadne okno aby sa nedalo otvorit.
Mrknu, jestli mne tam nechybi. Neni podobny i ve stresnim poklopu?
To by se ti muselo rozpadnout celý madlo. Navíc by to byla jen půlka pružinky a je navlíknutá na kolíčku na kterým je i ten jazýček.
Z obrazku to neni patrne, ale nalezena pruzina je o dost vetsi a jinak tvarovana, nez ta z otevirani okna.
Zdravím má smysl v dnešní době kupovat 7745 na práci na poli a občasné práce v lese? Myslím to tak že spíše na výdělek sám mám jedno malé pole ale celkem jsem se vzhlídl v zemědělství a tak bych nabídl služby například místním zemědělcům. Stačil to reálně na nějakou práci nebo raději koukat po velkých moderních traktorech například zetor forrtera apod.
No ja se se 7211 parkrat zkusil vnutit na sber slamy orbu malych policek seceni luk atd a neni zajem. Jak to nedela 30 hektaru za den nikdo za to 600 hodinu neda
Stydím se za tuto zem
Jinak pro sebe asi traktor doatacujici zalezi taky zda.v nem hodlas sedet denne
Stydím se za tuto zem
Denně bych v něm neseděl normálně makám na dvanáctkách takže když je krátkej týden tak mám celkem čas a dalo by se přivydělat někde na senážích a podobně aspoň jsem si myslel.. ale tuhle u nás dělali kukuřicu a myslím že s 77kou bych si ani neprdnul ty 20t vleky měl naházený za 5min a valil další..
Tak nevím vyloženě pro mě je to zbytečný do lesa s tím pojedu sem tam na těžbu a pole mám malý co zvládne malotraktor.. ale celkem mě bavil se starat o techniku vylepšovat různý věci a jezdit tak jsem si myslel že bych to zkusil někde.. ale ono vypadá že s tímhle to nebude pravý ořechový.
Asi pořídím větší malotraktor a zkusím spíš sekání luk a podobně po soukromu.
Tak nevím vyloženě pro mě je to zbytečný do lesa s tím pojedu sem tam na těžbu a pole mám malý co zvládne malotraktor.. ale celkem mě bavil se starat o techniku vylepšovat různý věci a jezdit tak jsem si myslel že bych to zkusil někde.. ale ono vypadá že s tímhle to nebude pravý ořechový.
Asi pořídím větší malotraktor a zkusím spíš sekání luk a podobně po soukromu.