Mě se blokovalo po opravě levé kolo pouze na zpatečku, pomohlo drobet povolit matku táhla.
Jinak to brzdí bez závad. 5let, 300mth
Majkluv John Zetor 2400 (7340)
Moderátor: Lukashil
Re: Majkluv John Zetor 2400 (7340)
Na ty brzdy jsem taky zvedavej ...... foto a popis by pripadne bodly.
- lukisek 099
K brzdam zatim asi tolik ze jsem to vcera seridil a sel si rozbit hubu. Momentalne jsem prekvapeny jak to brzdi je to pecka. Jak do predu tak na zpatecku se staci ovadit o pedal a stoji na fleku... nedrzet se volantu tak letim ven Rucka je lehce slabsi. Ale mozna si to sedne. Kazdopadne traktor v kopci udrzi. Zatim tomu necham zkusebni provoz a uvidime co dal kdyz tak dodam info az budu vic jezdit mam nejakou praci v lese jenze nevim kdy se ktomu dostanu. Videa nejake sou ale nechci to nahravat pres YT
V praci je to divocina sejem a prihnojujem tak jak bude volneji budu jezdit a dam info co to dela a nedela
V praci je to divocina sejem a prihnojujem tak jak bude volneji budu jezdit a dam info co to dela a nedela
- lukisek 099
- -sheppard-
no pěkné kousky v tom lese, to mě připomíná jak jsem takové obludy doloval z lesa s mojí 7211 bez navijáku bych s tím ani nehl čeká mě ještě jeden ale to bych už měl mít i PHN tak jsem zvědav...
Zetor 7211 Tunis
Me na tom traktoru ta zelena nejak nesedi.
Ale praci dela paradni a sofer taky
Ale praci dela paradni a sofer taky
Stydím se za tuto zem
- lukisek 099
Luky
Diky
Me se libi je to takove zase jine nez porad cervene hlavne ze jezdi v lese letos dostal zabrat.
Z predkem to uz bude pan traktor pekne plnohodnotny
Diky
Me se libi je to takove zase jine nez porad cervene hlavne ze jezdi v lese letos dostal zabrat.
Ahoj jojo letos byly celkem krasne kusy dva stromy meli na parezu metr a ty dva byly cosi min a uz sem rad ze to mam za sebou a treba zas v zimne neco bouchnem ale uz ne v takovem mnozstvi zatim mam zasobu slusnou ale je to potreba jestli ten buk ma 4roky schnout.....-sheppard- píše: ↑stř črc 10, 2024 10:53 pm no pěkné kousky v tom lese, to mě připomíná jak jsem takové obludy doloval z lesa s mojí 7211 bez navijáku bych s tím ani nehl čeká mě ještě jeden ale to bych už měl mít i PHN tak jsem zvědav...
Z predkem to uz bude pan traktor pekne plnohodnotny