stavvo- ZETOR 7711
Moderátor: Lukashil
- stavvo
Re: stavvo- ZETOR 7711
to jsou všechno družstevní 77ky, vlastně jsem loni skoro s ničím jiným nejezdil
- Zetor 6211
Aha, když jsem se podíval podruhý, mám jasno. Díky za vysvětlení
Zetor 6245(s motorem7201)
Nothing runs like a Deere :-)
Nothing runs like a Deere :-)
- Barty6945
zdarec, jak se daří?co vyvážečka?ruka zatím vpohodě? Ja sem pořídil HR 2500, chystám se ji upravovat, hlavně odlehčit, momentálně předělávám oje do agroháku, chci se zeptat jestli to oko máš otočné uplně dokola nebo jak to máš ty? a jestli si s tím spokojený, nebo co bys dělal jinak. Někteří borci to maji pevné,ale myslím si že při převrácení vlečky by to převrátilo i traktor,ja dělám uplně otočné. díky za radu
- stavvo
zdravím tě, vyvážečka zatím stojí, budu nechávat spravovat všechny pístnice (většina má pomlácenou pístní tyč a odchází manžety), a mám v plánu do budoucna dát jinou olejovou skřín,protože je několikrát převařovaná a všude z toho lije olej.......ted sem dělal pár věcí na navijáku, jinak HR 2500 jsem mohl mít za 15tis. kousek od baráku ale zdálo se mi to dost těžký, a skrz to oko: mám to udělaný na stejnej způsob jak RUR 5,takže se otáčí uplně dokola, jsem s tím naprosto spokojený,jiní tvrdí že je to lepší do vrchniho závěsu ale to je každého názor
- Barty6945
no je těžká, ale budu se snažit ji co nejvíc odlehčit, ten rám na kterém sedí a sou na něm uchyceny patky pujde určitě odlehčit, dál se uvidí, nebyl sem s tou moji rukou spokojený, byla i slabá, ale hlavně poruchová. já volím spodní agrohák, protože chci hnát čepradlo kardanem a je lepší když je kardan nad ojem.
- stavvo
s tím ojem jsem stejnýho názoru...jsem zvědavej, určitě dodej foto jak to budeš přestavovat, třeba na to někdy taky dojde
- zetorak jirka
Moc pěknej vozejk na baliky, neskoušel jsi s tím vozit baliky ve folii ? jestli by ji to netrhalo ?
- stavvo
vůz je družstevní a tam se dělá jen do sítě, ale myslím si že by to nebyl problém ta folia, při nabírání určitě ne možná při skládání o podlahu. Ale chtělo by to udělat aspon na deset balíků, loni jsem jich odvozil necelejch 3000 a po pěti to moc neubejvá
- Barty6945
ahoj pane, prosímtě za jaký peníz si sehnal ten rotator a jaké má technické parametry. Díky
- stavvo
čau, kupovali sme to od téhle firmy http://www.faguspraha.cz/zemedelska-tec ... onenty.htm ..... ale koukám že šli ceny nahoru my sme za to dali ale 25tis. (drapák 0,16m, a rotátor GR 30)