Zetor 7245
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 7245
Děkuji , CBM sem kupoval s posuvnym závěsem a dvěma pistnicama za 15 tis a ty stare sem prodal takže nějak kolem 7 tis , ale automat zavěs a konzoli sem si nechal , ten posuvny se mi zda slaby .
- lukisek 099
jo dík za info myslel jsem žes je koupil zvlášt a navařil. to je pohoda při zapříhání co?? já jě měl v družstvě na 16245 anemoh sem si stěžovat. když jsem jezdil crystalem tak sem se stím dupal než sem kolikrát něco zapříh ale u 162ky to bylo hned
Jo je to lepši a rychlejši když se suší seno a spěcha se tak to člověk oceni
- lukisek 099
no právě. já mám čelní hydrauliku a mám tam taky háky a to je rychlovka něco zapojit zdviž,radlice,proti závaží dost otom uvažuji že to navařím do zadu
- lukisek 099
no právě to mě taky zajímá chtělo by to ty menší já na 162ce měl velké a na NH 100 byly takové menší sympatičtější myslím si že by to mělo jit sehna v prodejnách s dílema na zetory ale někde tady otom bylo i téma asi ale nevím ti kde
Mají je tady http://www.akaska.cz/sdruzeni-ms/treti-body.php
ale stojí ranec
ale stojí ranec
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Jo drahe jsou viděl sem je někde tuši že za sadu chteli 6000,- to byly dva haky dvě koule.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, nevím co s tím taháš, ale já mám docela těžkej troják pluh a stávalo se mi, že mi originál ramena praskaly. Takže jsem koupil celá nová háková ramena z proximy. Jsou o něco širší než byly původní 77 a mám od toho klid. Jedno stálo cca 3,5tisíce.WiteC píše:Jo drahe jsou viděl sem je někde tuši že za sadu chteli 6000,- to byly dva haky dvě koule.
Jinak ty holý háky jsem viděl na výstavě. Prodával to myslím Agrozet Č. Budějovice.
Nic těžkeho netaham ale jednou mi urvala diskovka kompletně cely ten výsuvny konec takže asi vím co mysliš
- zetorak jirka
Prodávaj se skoro všude kde se zabývaj náhr. dílama na traktory,. Má je Nekvinda, Agriko, Agrozet, a kde jaká prodejna zemědělské techniky.Aspoň v naší lokalitě na ně koukám všude kam jedu pro díly.
A ty ceny , jak už bylo řečeno, né zrovna lidoví.
A ty ceny , jak už bylo řečeno, né zrovna lidoví.
- lukisek 099
až budu unás na prodejně schválně se naně zeptám coto stojí ta sranda
Já sem nad tým taky přemýšlel jen ta cena mě dostala dostala tak sem se nato vykašlal
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!