Pavlova 6245

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
pirat
Kontaktovat uživatele:

Re: Pavlova 6245

#46 Nový příspěvek od pirat »

jak to je s tema motorama jak jsem psal ????

Pavel Buben-Patrol

#47 Nový příspěvek od Pavel Buben-Patrol »

Peetan píše:
Pavel Buben-Patrol píše: To můžu,ale nevím zda to zde bude někoho zajímat.
Tak teda je to typ 6070 elite,převodovka range komand,141ps+navíšení,odpružená kabina a přední náprava,naj.250 mth a to je tak vše.
Příloha 6045+new hol+ofroad 001.jpg je dlouhodobě nedostupná.
To je pokud tomu malinko rozumím to samé jako má Chuďas jen o 15 koní méně? Jestli ano, tak je to "pan traktor" podle toho co jsem viděl. 8)
no tak skoro jo 141+navýšení na 169koní a mala odlišnost na převodovce,jinak naprosto stejné
motorka a traktor 002.jpg
motorka a traktor 005.jpg
motorka a traktor 016.jpg
6045+new hol+ofroad 001.jpg
6045+new hol+ofroad 005.jpg
Naposledy upravil(a) Pavel Buben-Patrol dne ned led 17, 2010 10:48 pm, celkem upraveno 1 x.

Pavel Buben-Patrol

#48 Nový příspěvek od Pavel Buben-Patrol »

pirat píše:jak to je s tema motorama jak jsem psal ????
Ta 62 už byla trohu vyhoněná a tu 72 jsem měl doma tak jsem to čenčl :)

Chudej farmar

#49 Nový příspěvek od Chudej farmar »

Pavel Buben-Patrol píše:
Peetan píše:
Pavel Buben-Patrol píše: To můžu,ale nevím zda to zde bude někoho zajímat.
Tak teda je to typ 6070 elite,převodovka range komand,141ps+navíšení,odpružená kabina a přední náprava,naj.250 mth a to je tak vše.
To je pokud tomu malinko rozumím to samé jako má Chuďas jen o 15 koní méně? Jestli ano, tak je to "pan traktor" podle toho co jsem viděl. 8)
no tak skoro jo 141+navýšení na 169koní a mala odlišnost na převodovce,jinak naprosto stejné
motorka a traktor 002.jpg
motorka a traktor 005.jpg
motorka a traktor 016.jpg
6045+new hol+ofroad 005.jpg
Cau, jsem si rkal ze ho ani nepredstavis :) jak jses s nim spokojenej? trosku jsme to nakousli na farmwebu..
jinak co ma ta 6070 za gumy? zdaj se mi trosku uzsí nez na tej mej 6080 ale nevim :-/

Petane ta odlisnost v prevodvce je jak jsme se o tom bavili ze cely spektrum rychlosti nemusim pouzívat spojku tak u toho range comandu jsou jako 3 skupiny, na první pohled nic nepoznas ovladani stejny akorat kdyz prerazujes z 6na7 musis zmacknout spojku nebo tlacitko... a mezi 12/ 13 taky mam pravdu pavle? nebo u jakejch kvaltu to je? ja jsem jezdik TM 135 s range comandem a to ta mela jinak rozdelene na A,B,C a vzdyvky prvni kvalt z vyssi skupiny s kryl s poslednim z prechozi skupiny a mela jen 18kvaltu tady jich je 19.. ale jak je to tady nevim :-/
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)

5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)

kulak

#50 Nový příspěvek od kulak »

A ako si spokojný z motorom 7201 v 6245? je to poznať,že je to väčší výkon? Tiež mám doma 7201 motor a tá 6201 má toho hlavne pri hlbokej orbe plné zuby-tak som rozmýšľal či ich nemám vymeniť. Čo by si mi z Tvojej skúsenosti poradil Ty?

Pavel Buben-Patrol

#51 Nový příspěvek od Pavel Buben-Patrol »

Cau, jsem si rkal ze ho ani nepredstavis :) jak jses s nim spokojenej? trosku jsme to nakousli na farmwebu.
jinak co ma ta 6070 za gumy? zdaj se mi trosku uzsí nez na tej mej 6080 ale nevim :-/
Petane ta odlisnost v prevodvce je jak jsme se o tom bavili ze cely spektrum rychlosti nemusim pouzívat spojku tak u toho range comandu jsou jako 3 skupiny, na první pohled nic nepoznas ovladani stejny akorat kdyz prerazujes z 6na7 musis zmacknout spojku nebo tlacitko... a mezi 12/ 13 taky mam pravdu pavle? nebo u jakejch kvaltu to je? ja jsem jezdik TM 135 s range comandem a to ta mela jinak rozdelene na A,B,C a vzdyvky prvni kvalt z vyssi skupiny s kryl s poslednim z prechozi skupiny a mela jen 18kvaltu tady jich je 19.. ale jak je to tady nevim :-/[/quote]
Čau,tak spokojený jsem zatim převelice,jen kdyby se to nemuselo splácet ale to je jiná kapiitola.Převodovka je jak píšeš,má skupiny ABC a 19 kvaltů a mezi skupinamy+automat,jede to zhruba 43 na 1750-1800 otáček.Kola mám 650-65-38 a tušim 550-65-28continental,mezi ruznymi výrobci pneu při stejném rozměru jsou docela rozdíly,mě se hodně zamlouvali trelerborg ,které už od pohledu jsou větší pri stejném rozměru a měly nehorázně vysoký vzorek ale to už bych nevjel dom(už ted mám od futer 3cm).Jinak jsem chtěl původně něco kolem 120 koní,ale za tu cenu jsem koupil toto,tak jsem moc naváhal.kamarád má tři roky ts 116 koní delta výbava,žádné odpružení a oproti nému uplné prdítko a dal za něj výc než já.Jinak pro mě hodně předimenzované,ale lepší než po roce zjistit že se to slabé jak to dopadlo u landiniho 95 :'(

Pavel Buben-Patrol

#52 Nový příspěvek od Pavel Buben-Patrol »

kulak píše:A ako si spokojný z motorom 7201 v 6245? je to poznať,že je to väčší výkon? Tiež mám doma 7201 motor a tá 6201 má toho hlavne pri hlbokej orbe plné zuby-tak som rozmýšľal či ich nemám vymeniť. Čo by si mi z Tvojej skúsenosti poradil Ty?
Tak 62 je super na spotřebu a ta 72 je poznat hlavně při rychlejších převodech a těch 34 kokách,ale pořád je to chcíplina :pistol: jako třeba 7341.Mě ale na to co ji mám plně stačí a jezdí skoro zadax.(když ji myluješ není co řešit) Těžší práci nechávám modráskovy :prace:

Peetan

#53 Nový příspěvek od Peetan »

Chudej farmar píše: Petane ta odlisnost v prevodvce je jak jsme se o tom bavili ze cely spektrum rychlosti nemusim pouzívat spojku tak u toho range comandu jsou jako 3 skupiny, na první pohled nic nepoznas ovladani stejny akorat kdyz prerazujes z 6na7 musis zmacknout spojku nebo tlacitko...
A čím se teda řadí mezi těma skupinama? Nějakým klackem, nebo opět jen čudlem?
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

Chudej farmar

#54 Nový příspěvek od Chudej farmar »

Peetan píše:
Chudej farmar píše: Petane ta odlisnost v prevodvce je jak jsme se o tom bavili ze cely spektrum rychlosti nemusim pouzívat spojku tak u toho range comandu jsou jako 3 skupiny, na první pohled nic nepoznas ovladani stejny akorat kdyz prerazujes z 6na7 musis zmacknout spojku nebo tlacitko...
A čím se teda řadí mezi těma skupinama? Nějakým klackem, nebo opět jen čudlem?
cudlem normalne mackes zajicka ale musis zmacknout spojku nebo ze zadu na tej pace ma to jeste jedno tlacitko navic coz je tlacitko spojky..

jako na tej mej provodovce je taky cejtit ze to radi skupinu.. radi to malinko dyl jde to jako by vic pres tech spojek co jsou v prevodovce. a kdyz to radi dolu je to znat vic ale ty kdyby jsi se s tim svezl nic nepoznas.. to vycitujes az pri delsim jezdeni :) a po kalibraci se to defakto ztrácí :)
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)

5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)

mejlik

#55 Nový příspěvek od mejlik »

Pavel Buben-Patrol píše:
6045+new hol+ofroad 002.jpg
:) m
Chtěl bych se zeptat jestli při nejvíce vykloněné napravě na jednu stranu se nepotkava blatnik s pistem?

Pavel Buben-Patrol

#56 Nový příspěvek od Pavel Buben-Patrol »

JO furt ho ohíbám 8)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5211-7745“