Zendassův Zetor 7711 “červenej vergl”
Moderátor: Lukashil
- authorgang1
Re: Zendassův Zetor 7711 “červenej vergl”
Také jsem měl problém s kříži na přední nápravu (5245), ale já měl problém že průměry těch "misek" byly nulové a neměly, žádný přesah a šli do děr vložit rukou.
Tak operace dveře zatím dokončena..
Okno tam šlo HODNĚ blbě. Divím se, že se nevysypalo.
Dvouma monterajznama jsme ho museli narvat do rámu a tenkým lankem jsme ho tam dostali.
Ještě zabrousit a stříknout panty..
Zítra ho odevzdám do práce, kde mi doufám udělají oba portály, možná brzdy.. uvidíme
Okno tam šlo HODNĚ blbě. Divím se, že se nevysypalo.
Dvouma monterajznama jsme ho museli narvat do rámu a tenkým lankem jsme ho tam dostali.
Ještě zabrousit a stříknout panty..
Zítra ho odevzdám do práce, kde mi doufám udělají oba portály, možná brzdy.. uvidíme
Zetor 7711
- lukisek 099
Ze se vubec divite ... Opravuji tyhle strepy par let a neda se na dily vubec spolehnout par reklamaci vyreseno u Nekvindy uplne na pohodu a momentalne beru vetsinu dilu jen u jich a taky vte vyssi cenovce... Pokud ovsem majitel si preje levny dil ok ale nerucim za opravu. Nebo se mu to snazim vymluvit. Dalsi vec je ze tech dilu nebo radoby vyrobcu je mrak a taky je mrak zmetku. Hold takova doba. A vetsinou to stejne je jen tema lidma co si zjednaji opravu a udelej to tak at to moc nestoji....to ze to pak delas trikrat po sobe a nakonec tam hodis jakoze lepsi dil uz neresi.... Radej koupi 3krat sracku nez jednou poradny nebo lepsi dil....
Nekdy mam chut se nato vys..t ale pak zatnes zuby a zase se vtom ryjes kvalita dilu jde do kopru co cekat jsou to porad "nahradni dily"
Nekdy mam chut se nato vys..t ale pak zatnes zuby a zase se vtom ryjes kvalita dilu jde do kopru co cekat jsou to porad "nahradni dily"
Luki já se ani nedivím. Vím jak to chodí ve většině podnicích. Opravit to za co nejmenší náklady, hlavně ať to jede. Jenže se spojky, násobiče, brzdy, řízení dělá dvakrát do roka po 200mth.
Takhle se uměle zvyšuje poptávka po šuntech a dražší díly berou jen ti, kterým na svých strojích záleží. Já teda osobně raději sáhnu po krabičce s nálepkou zetor než nějakej noname. Až na výjimky kdy je příplatek za nálepku mnohdy desetinásobnej. Třeba jsem vzal pístnici na řízení z polska, protože byla 4x levnější.. když se vysere, prostě zatnu zuby a vezmu zetoráckou.. není to zas tak těžký na výměnu. Ale spojku, brzdy, motorový věci jen s nálepkou
Takhle se uměle zvyšuje poptávka po šuntech a dražší díly berou jen ti, kterým na svých strojích záleží. Já teda osobně raději sáhnu po krabičce s nálepkou zetor než nějakej noname. Až na výjimky kdy je příplatek za nálepku mnohdy desetinásobnej. Třeba jsem vzal pístnici na řízení z polska, protože byla 4x levnější.. když se vysere, prostě zatnu zuby a vezmu zetoráckou.. není to zas tak těžký na výměnu. Ale spojku, brzdy, motorový věci jen s nálepkou
Zetor 7711
- lukisek 099
Jojo napsal jsi to pekne no... Je to tak
Je to tak jak píšete,já jsem loni měnil hlavu kompresoru a až třetí byla dobrá ,kupoval jsem to u Nekvindy říkal máme jenom Polsky a bude hůř povídal,vodní pumpa vydržela necelý rok porát mě ji vyměnil za jinou,měnil jsem podávací čerpadlo to měli české zatím chodí ,měnil jsem naftovou nádrž už to nešlo zavařit tak jsem dal Polskou 50l byla o dost levnější než naše na nádrži se nedá snad nic zkurvit jsem si myslel ale ono jo v sací trubičce byla narvaná nějaká špona ,ale než jsme nato přišli ta špona se tam nějak vrtěla ,chvíli to jelo a zase nejelo,jednou mě někdo hodil do nádrže hrst jehličí a to byla pakárna do skleničky to nedolezlo zůstalo to v průtočným šroubu ona nádrž se od takovýho bordelu špatně čistí zatím mě nenapadlo jest-li mají takové problémy s kvalitou jiné značky JOHN DEER VALTRA MASEY FERGUSOM a pod.
Bude hůř. Toho se právě bojím, proto generálkuju a dodělávám dokud nějaká kvalita sehnat jde.
Co se týče kvality dílů tak Fendt (AGCO) zatím bez problému, s ostatníma značkama nemám zkušenost
Co se týče kvality dílů tak Fendt (AGCO) zatím bez problému, s ostatníma značkama nemám zkušenost
Zetor 7711
jsem si vzpoměl tady kousek mají MASSEY -FERGUSON jezdil stím takový dobytek a při setí s secí kombinací na sourati se mu to rozlomilo nevím přesně kde a co prasklo ,ale jen náhradní díly na opravu 1 mil. a to už je kolik roků já jsem kdysi s podobným MASSEJEM jezdil a ještě v záruce se nám vysypala převodovka nová by stála 600 000 a za 200 000 ji opravili.
Tak takhle se opravuje prasklá bukša portálu..
No nic, zase o sedmičku lehčí
Divím se, že jsem neztratil kolo
No nic, zase o sedmičku lehčí
Divím se, že jsem neztratil kolo
Zetor 7711
Pěkné... Co někteří lidi dokážou je k neuvěření.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Co se dá dělat, mohlo to ale dopadnout hůř
Ale jeho svářečský umění bych fakt chtěl umět, to jsem nedokázal ani já když jsem ju měl poprvé v rukách
Ale jeho svářečský umění bych fakt chtěl umět, to jsem nedokázal ani já když jsem ju měl poprvé v rukách
Zetor 7711
A ja se tu dnes bojim prevarit patku na rafku, aby to odborne drzelo
Stydím se za tuto zem
Cudujem sa ze to drzalo pokope. Obecne je zname ze tieto odliatky je celkovo problem pekne zavarit. Hlavne ak je to odliatok s novsich modelov cca. od rokub1982.
Co se tomutraktoru muselo stat aby to takhle ruplo?
Stydím se za tuto zem
Lepší nevědět.
Ono naživo to vypadá ještě líp, z fotky nejde moc vidět ta prasklina která se táhne po celé vrchní polovině
No stáli při mě všichni svatí že to vydrželo až doteď
Ono naživo to vypadá ještě líp, z fotky nejde moc vidět ta prasklina která se táhne po celé vrchní polovině
No stáli při mě všichni svatí že to vydrželo až doteď
Zetor 7711