5211 od Baartheez
Moderátor: Lukashil
- krbec
- Kontaktovat uživatele:
Re: 5211 od Baartheez
Taky sem to dneska viděl v televizy a fakt bomba uplně srdeční záležitost ty stary filmy kde je nová třicítka apod... to mě nejvíc dojímá
http://www.ceskatelevize.cz/program/102 ... l?online=1
http://www.ceskatelevize.cz/program/102 ... l?online=1
- Baartheez
Děkuji za kladné ohlasy. Ten jeden týpek v tý kšiltovce je můj děda.
Hektarů mám asi 0,35. Taková větší zahrádka. Tak si s tím jen tak hraju. Za příslušenství mám: 2 pluhy (troják a paterák), brány, kultivátor, rotavátor, babosed na brambory, postřikovač, podkop, vidle z ještěra, vlek a plaťák. Ještě mám frézu UNI SYSTEM skoro se všim vybavenim.
Takže z dřevěnejma násadama nedělám.
Jinak žádný forum o příslušenství nemám.
Hektarů mám asi 0,35. Taková větší zahrádka. Tak si s tím jen tak hraju. Za příslušenství mám: 2 pluhy (troják a paterák), brány, kultivátor, rotavátor, babosed na brambory, postřikovač, podkop, vidle z ještěra, vlek a plaťák. Ještě mám frézu UNI SYSTEM skoro se všim vybavenim.
Takže z dřevěnejma násadama nedělám.
Jinak žádný forum o příslušenství nemám.
***Dodìlej to nebo tì to dodìlá***
aha ale stálo by za to aby jsi založil nějaký forum tví techniky,jo a há tak to byl tvůj děda?Já si řikal že jste si nějaký podobný
To Retro bylo moc pěkné Jak děda vyprávěl o té cestě s tím novým traktorem z Brna a že měl pod sedačkou krabicu s nářadím, co to bylo za typ s čím jel??? Typoval bych Z25
- pepa.traktor
Baartheez -pořad Retro moc pěknej,jen kdyby toho v televizi bylo víc
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
jj kdyby byl nějakej zemědělskej pořad každej den něco,secí stroje,pluhy,kombajny pak trakotry atd....
- pepa.traktor
to by bylo něco!!!!čuměl bych na to pořád pak forum ,dílna les a už vtom zas lítám-----jo jo závislost snad je nemocPumpik píše:jj kdyby byl nějakej zemědělskej pořad každej den něco,secí stroje,pluhy,kombajny pak trakotry atd....
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
když bylo to Očko tak to byl muzikovej pořad tak proč by nemohl bejt zemědělskej no třeba se toho nědy dočkáme :-)
- quidospacek
Když se nás najde dost, nás - kdo bychom na to koukali, potom si to vydupeme
Já bohužel na televizi nestíhám koukat
Já bohužel na televizi nestíhám koukat
- krbec
- Kontaktovat uživatele:
Baartheez moc se mi líbilo jak si říkal že tě zastavil nějakej děda a ptal se tě jestli nevijels právě ze zetoru to je moc příjemný tohle slyšet. Hodně lidí mi říká něco podobného ale né o traktoru a o mém mopedu na kterym jezdim každej den všude. Omlouvám se vím že to sem moc nepatří.
- Baartheez
Tak ten je Taky jsem ho měl,ale tenkrát sem ho vyměnil za kepla. Škoda ,ted´ toho lituju.krbec píše:Baartheez moc se mi líbilo jak si říkal že tě zastavil nějakej děda a ptal se tě jestli nevijels právě ze zetoru to je moc příjemný tohle slyšet. Hodně lidí mi říká něco podobného ale né o traktoru a o mém mopedu na kterym jezdim každej den všude. Omlouvám se vím že to sem moc nepatří.
- Baartheez
Hele to jen tak řikal. Byla to pěkná tréma mluvit takhle na kameru. Oba jsme tam plácali plno blbostí, který naštěstí vystříhali.Krcaka1 píše:To Retro bylo moc pěkné Jak děda vyprávěl o té cestě s tím novým traktorem z Brna a že měl pod sedačkou krabicu s nářadím, co to bylo za typ s čím jel??? Typoval bych Z25
Jinak vozil nové 30-tky z Brna.
Já jsem si dal taky nedávno dálkovou s traktorem. Jel jsem něco kolem 250km a úplně v pohodě.
Ještě jednou všem děkuji za kladné ohlasy. Moc mě těší, že se stroje líbí a že těch nespočet odpracovaných hodin nepřišlo vniveč.
- krbec
- Kontaktovat uživatele:
Tak vidím Baartheez že už prodáváš tu 5211 na bazošu co už jsou zájemci??
- Baartheez
Už jich pár mám, tak uvidíme jak to dopadne.krbec píše:Tak vidím Baartheez že už prodáváš tu 5211 na bazošu co už jsou zájemci??
proč ji prodáváš?Baartheez píše:Už jich pár mám, tak uvidíme jak to dopadne.krbec píše:Tak vidím Baartheez že už prodáváš tu 5211 na bazošu co už jsou zájemci??
kdo si hraje nezlobí