Zetor 7245 SOFT TURBO
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 7245 SOFT TURBO
A v Letovicích máš na mysli koho DYKU? Do Letovice to mám kousek :-)
Mám namysli http://www.motorovka.webzdarma.cz/. Jen prosím nehleď na vzhled a obsah stránek a použij snad jen kontakt, aby jsi se domluvil zda a jestli vůbec. Já s jejich pomocí dělal motor MWM do Fendta. Zajistili výkovky pístů opracování a vybroušení vložek. Hlavy nedělali, ale to neznamená, že je nedělají, jen to nevím. Za pokus to stojí a jestli hlavy dělají, určitě ne výměným fondem. Obzvlášť, když nebudeš chtít.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Dyku dík za info, motorovka mě ani nenapadla...
Nazdar soft turbo,chcel by som sa stebou poradiť som tiež z VT a okolie chcel by som si stebou blišie popisať a informovať sa.Chcel by som tiež urobiť prerabku na svojej 72-ke chcel by som hodiť na neho turbo, bolo by lepšie pisať si cez fb. Budeš tak dobry Soft Turbo a daš mi svoj fb
Nazdar posielam ti na sz
Zetor 7340(7245 T), 2 x 6911, 5011 V prípade otázok môžete písať aj na mail: lukasbratko@gmail.com
Zdravim.Chcem namontovat turbo na moj zetor 6245 .Vedel by mi niekto poradit ake turbo by sa mi hodilo?Mohlo by sa pouzit napr s avie 31t?
CASE IH FARMALL 85A FARMTRAC 675 DT ZETOR 6245 ZETOR 4011
môžeš použiť aj to len som zistil že je tam dosť rozdiel medzi zetorom a aviou . Turbo z avie zvykne motor zetor trochu dusiť v nízkych otáčkach
Zetor 7340(7245 T), 2 x 6911, 5011 V prípade otázok môžete písať aj na mail: lukasbratko@gmail.com
Zdravim.Tak aké turbo by si mi odporucil.Nepotrebujem ziadny extrem len trocha aby to bolo zivsie.Budu potrebne pripadne upravy motora?
ťažko mi je sa k tomu vyjadriť ja som ine turbo neskúšal, mám doma holset z 7745 a ten má výfukovú stranu 2-krát takú veľkú ako avia aj vstupný otvor do výfukovej turbíny aj výstup priemer aspoň 5cm
Takze asi by bolo najlepsie kupit original turbo na zetor napr.so 7745? A ako je to s upravou motora bude treba nieco robit?Ja chcem kupit original vyfukove potrubie na turbo a chcel by som ho skryt pod kapotu no dufam ze sa mi to podari.
- Radek ZX10R
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 15&t=71462
Koukni natohle vlakno+vidiko,je tam hodne věci co je třeba k předelaní.A spracovaný to ma velice pekne.
Koukni natohle vlakno+vidiko,je tam hodne věci co je třeba k předelaní.A spracovaný to ma velice pekne.
s origos turbackym potrubim to jinak nez pod kapotu nejde turbo bude tesne za chladicem ale pak je potreba jiny saci potrubi, privezt olej k turbu a do bloku s takle predelam jich par jezdi jinak origo sou jiny pisty jiny hlavy tesneni pod hlavama a je tam chladic olejematus.k píše:Takze asi by bolo najlepsie kupit original turbo na zetor napr.so 7745? A ako je to s upravou motora bude treba nieco robit?Ja chcem kupit original vyfukove potrubie na turbo a chcel by som ho skryt pod kapotu no dufam ze sa mi to podari.
Ono to živšie nebude ale krútiaci moment je dosť vyššímatus.k píše:Zdravim.Tak aké turbo by si mi odporucil.Nepotrebujem ziadny extrem len trocha aby to bolo zivsie.Budu potrebne pripadne upravy motora?
No tak ake turbo by bolo vhodne na moj zetor 6245? Moze byt z 77-45 alebo z 7340 ? A prezije to ten motor bez uprav? Nebyva niekto v okoli popradu,kezmarku rad by som sa pozriel na taku prestavbu na turbo.Ak by sa niekto taky nasiel rad by som sa prisiel pozriet.
ja mam origo prestavbu z anglije, bylo tam holset a nahrazovali sme cezetackym takze sem upravoval novi svody protoze stary byli ko