Z 7045 lesák
Moderátor: Lukashil
Z 7045 lesák
Tak jsem rozšířil traktorový park o tuhle nádheru
Samozřejmě nebude makat jen v lese, ale také na lukách, v dopravě atd
A hned otázka na znalé mistry.
Dají se bez úprav přehodit dveře z řady 72 a výš? Kvůli otevíracím oknům.
Nebo jak řešíte ventilaci ve vedrech vy?
Samozřejmě nebude makat jen v lese, ale také na lukách, v dopravě atd
A hned otázka na znalé mistry.
Dají se bez úprav přehodit dveře z řady 72 a výš? Kvůli otevíracím oknům.
Nebo jak řešíte ventilaci ve vedrech vy?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
- adam
Re: Z 7045 lesák
Naviják je 50 eco?
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Ano
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
- zetorak jirka
opravdu krasavec, není ho do lesa škoda ?
Sniper:
Gratulka . Dúfam, že ti bude robiť len radosť
Gratulka . Dúfam, že ti bude robiť len radosť
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Pekný stroj
Dvere sú rovnaké, ale ani to nemusíš meniť, dá sa to za pár stoviek kč prerobiť na tých, čo tam máš.
Dvere sú rovnaké, ale ani to nemusíš meniť, dá sa to za pár stoviek kč prerobiť na tých, čo tam máš.
Matúš: Tak to by bylo super, jen máš kontakt na někoho konkrétního? Ta skla budou taky pěkně drahá...
Jinak traktor se nebude v lese živit, takže s opatrností tam může. Pěkný je, ale taky je to stroj na práci, ne na výstavu.
Jinak traktor se nebude v lese živit, takže s opatrností tam může. Pěkný je, ale taky je to stroj na práci, ne na výstavu.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
So zváračkou a trochou zručnosti to zvládneš bez problémov aj sám. Sklá možno 300 kč/ks. Celá prestavba tak 1500 kč.
No, jestli nebude rozumnější přehodit celé dveře, než něco někde řezat a svářet, ale čert ví, třeba mě to nemine.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Musis dovarit rohy vo dverach a listy na narazenie tesniacej obvodovej gumy, vyrobit a navarit zadne drziaky skla + spojovacie veci pre skla a kolik pre aretaciu skla. Osobne by som sa racej niekde pozrel po celych dverach 2-kovej rady. V robote u nas sme na 70tkach mali vyrobene haciky a dvere sa zaistovali v pootvorenej polohe. Naposledy som nieco podobne vyrabal aj na dvere Kristala. Inak pekny traktor
Mám to podobně jako ukazuje Pavel a oproti služební s otevíracími okny mi to vyhovuje víc.Je to po směru,takže se nebojím skrz větve a nejde kravál od komína.Ale mám zrcádka na sloupkách,takže si je tím nerozšteluji.
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A
Zetor 25 A
- adam
A jak funguje, asi zatím nevíš co? Mě začla nějak blbnou brzda, ale povolil jsem jedno táhlo a už vypadá, že to chodí.Sniper píše:Ano
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Či je rozumnejšie kupovať iné musíš vedieť sám, my sme vo firme predávali komplet sadu na prestavbu a dosť to šlo na odbyt. Ja budem na mojom meniť celé a možno aj fungľovky, lebo tie, čo tam sú sú dosť dozvárané, ale to až niekedy v budúcnosti.
Krasavec!
Možná se mi to plete, ale někde na facebooku jsem viděl fotky z generálky tohodle traktoru ... Nebo mu byl jen podobnej
Ať slouží!!
Možná se mi to plete, ale někde na facebooku jsem viděl fotky z generálky tohodle traktoru ... Nebo mu byl jen podobnej
Ať slouží!!