Zetorík 7045
Moderátor: Lukashil
- pavolmakys
Re: Zetorík 7045
Vratim sa ku kabine, podla fotiek sudim ze si bol u pana v bielom potoku - terchova. To je teda iny typek. nechcem teda hadit oravcov, ale ty su na tom podobne. Predavam poloosi do manzetoviek, a tych reci co sa od nich napocuvam. Ked predavaju nieco oni, tak chcu neviem co, ked kupuju tak by to chceli skoro zadarmo. Neviem kedy si na to zvyknem.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
Nebol som s ním, len sme spolu telefonovali. Ale dosť ma zarazil cenou, pretože som si hovoril, že tak 300 eur hodnota toho rámu, lebo v podstate nič viac by sa s toho použiť nedalo. Tak som mu zavolal, či to má a aká je cena. Povedal 1000€. Povedal, že predal holý rám na Moravu za 600 €. Chcel som mu vysvetliť, že blatníky by museli ísť nové, strecha taktiež, bez pozdravenia ma zrušil. Taká skúsenosť.
Zetor 7045
Idú dve stíhačky a jedna nestíha...
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Zetor dostal ako vianočný darček novú strechu nad seba. Čiže je garážovaný. Podľa mňa mu musí veľa traktorov závidieť.
Spravili sme aj nové vráta, nech to už vyzerá.
A toto by som chcel použiť na korbu na novú vlečku. Chcem to skrátiť zúžiť, nový plech, iné sklápanie, ale ten rám z U100 chcem nechať, čo vy na to?
Inak ďakujem za link, zajtra zavolám, či by sa dala poslať reálna fotka.
Spravili sme aj nové vráta, nech to už vyzerá.
A toto by som chcel použiť na korbu na novú vlečku. Chcem to skrátiť zúžiť, nový plech, iné sklápanie, ale ten rám z U100 chcem nechať, čo vy na to?
Inak ďakujem za link, zajtra zavolám, či by sa dala poslať reálna fotka.
Zetor 7045
To mas ako v obyvacke Uz len Vianocny stromcek chyba pri traktore
taka otazočka na každu 7011 sada dat tažka naprava?? alebo podla čoho to zistim či sa tam dá dat??
otazka je co si predstavujes pod pojmom "dat" , ak myslis ze ju tam jednoducho hodis a pojde ti predny nahon tak to sa neda dat na ziadny traktor (teda takmer na ziadny mozno 1%ma kolieska v prevodovke na nahon)
takze namontovat sa da takmer na celu UR1, len je problem ze v prevodovke nebudes mat koleso co pohana predny nahon, riesilo sa to tu uz velmi velakrat
takze namontovat sa da takmer na celu UR1, len je problem ze v prevodovke nebudes mat koleso co pohana predny nahon, riesilo sa to tu uz velmi velakrat
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
vdaka za odpoved to ma len tak zaujimalo lebo som v tom mal neako nejasnopeny píše:otazka je co si predstavujes pod pojmom "dat" , ak myslis ze ju tam jednoducho hodis a pojde ti predny nahon tak to sa neda dat na ziadny traktor (teda takmer na ziadny mozno 1%ma kolieska v prevodovke na nahon)
zdravím vás, taká otázočka, na strechu sa používala farba biela alebo slonia kosť? A na ako dať strechu? Bielu, resp. slonia kosť alebo červená?
Zetor 7045
- Radek ZX10R
Dej takovou jaka se líbí tobe,nekdo ma červenou někdo bílou.Ale většina tehle starších70 měla bílou.
mne sa páči biela, ale strašne to svieti, keď je traktor v hore tak ho je vidieť už z daľeka, pri červenej by asi nebol taký problém.
Zetor 7045
- lukisek 099
co vím tak slonová kost jak dysky tak střechy... pak to je už otom co se komu líbí
Tak som sa dal na rozoberanie tej prednej nápravy. Zhodil som reduktor, všade tam je červený silikón, má tam byť ? A v krátkej poloosi boli dve také drážky, je to vidieť trocha aj na fotke, čo s tým? Novú? A ešte je tam taký zárez, od čoho?
Zetor 7045
- lukisek 099
to ti vyžralo gufero tu poloos. my to měnily dali nové poloosy aj gufera když dáš jen gufera tak ti ta poloosa je ožere a zas to poteče. silikon tam nato místo dávám taky pod ten plech s dírama ještě ktěm poloosám možná byto někdo opravil... navařit a stočit ale povrch musí být hladký jinak ty gufera půjdou do kytek taky tak si vyber