ZETOR 7011

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Tom

Re: uživatelská pøíruèka

#181 Nový příspěvek od Tom »

Doška píše:Já jsem si teï koupil tuto:
Stála asi 341,-Kè
Omlouvám se za kvalitu fotografií ale mám foták v opravnì tak jsem to musel vyfotit mobilem.
Obrázek
Je to dobré, jen to prolétl oèima na veletrhu, ale poøádnì ani nevím, c o vtom je. Pokud to necceš psát sem, pošli prosím SZ. Dík.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

mareko

7011

#183 Nový příspěvek od mareko »

Vèera jsem koneènì dotáhl 7011 domù.Jel jsem od Hranic na Moravì do Karviné po vlastní ose cca 100km .vyjel jsem 11.20hod a byl jsem doma 16.15 cca.Dneska jsem testoval uzávìrku ovladanou vzduchem,Protože se mi zdálo že blbne,až jsem zapadl.Poøádnì jsem se zahrabal až po prdel.Zítra mne pøíjde kolega vytáhnout.Proto jsem chtìl tu pøíruèku musím jsi to vše ošahat. Dílenskou jsem si koupil. Ale poøád se mi zdá, že ta uzávìrka netahá jak má.Musí jít pøece oba kola naráz :smich:

Z-7011

#184 Nový příspěvek od Z-7011 »

A jak si se jako zahrabal ? to si se zapøáhnul za strom nebo jak? Máš nìjakou fotku?
Zetor 7745 FOREVER

ttommi

Re: 7011

#185 Nový příspěvek od ttommi »

Když šlápnu uzávìrku, tak hned hrabou dvì kola. Opravdu je uzávìrka ovládaná vzduchem? Já bych øekl, že vzduchem se ovládá násobiè.
mareko píše:Vèera jsem koneènì dotáhl 7011 domù.Jel jsem od Hranic na Moravì do Karviné po vlastní ose cca 100km .vyjel jsem 11.20hod a byl jsem doma 16.15 cca.Dneska jsem testoval uzávìrku ovladanou vzduchem,Protože se mi zdálo že blbne,až jsem zapadl.Poøádnì jsem se zahrabal až po prdel.Zítra mne pøíjde kolega vytáhnout.Proto jsem chtìl tu pøíruèku musím jsi to vše ošahat. Dílenskou jsem si koupil. Ale poøád se mi zdá, že ta uzávìrka netahá jak má.Musí jít pøece oba kola naráz :smich:

mareko

v potoku

#186 Nový příspěvek od mareko »

na konci lesa ústí malý potùèek spíše bažina. chtìl jsem to pøejet .Kraje jsou zmrzlé a spodek rozmoklý,tak jsem tam zadníma kolama zaplul tak 40cm hluboko.Èumák mém venku : Do lesa nevozím foák ,takžefoto nemám

mareko

uzávìrka

#187 Nový příspěvek od mareko »

Nemám tam pedal na uzávìrku jen na palubovce pøidìlaný spínaè který zapnu a má jít uzávìrka.Násobiè nemám

Tom

Re: 7011

#188 Nový příspěvek od Tom »

mareko píše:Vèera jsem koneènì dotáhl 7011 domù.Jel jsem od Hranic na Moravì do Karviné po vlastní ose cca 100km .vyjel jsem 11.20hod a byl jsem doma 16.15 cca.Dneska jsem testoval uzávìrku ovladanou vzduchem,Protože se mi zdálo že blbne,až jsem zapadl.Poøádnì jsem se zahrabal až po prdel.Zítra mne pøíjde kolega vytáhnout.Proto jsem chtìl tu pøíruèku musím jsi to vše ošahat. Dílenskou jsem si koupil. Ale poøád se mi zdá, že ta uzávìrka netahá jak má.Musí jít pøece oba kola naráz :smich:
Jak máš tu uzávìrku ovládanou? Normálnì na sešlápnutí, nebo takovou hlinikovou páèku vedle sedadla, kterou ovládáš ruènì? My jak jsme koupili naši Z-7011, tak tam byla právì ta ruèní, ale pøedìlali jsme to na nožní. Myslím, že vzduchová je ta ruèní, ale nejsem si tím stopro jistý. To by mohl vìdìt Krèál.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Z-7011

#189 Nový příspěvek od Z-7011 »

A to si ten traktor nechal zapadlej v tom potùèku v tom lese jo? To se nebojíš že ti ho nìkdo vybere? Nebo ukradne ? Tak vem foták zejtra až tì pude tahat? ne?
Zetor 7745 FOREVER

Tom

#190 Nový příspěvek od Tom »

Z-7011 píše:A to si ten traktor nechal zapadlej v tom potùèku v tom lese jo? To se nebojíš že ti ho nìkdo vybere? Nebo ukradne ? Tak vem foták zejtra až tì pude tahat? ne?
Taky bych mìl starost a strach. To bych radši nìkoho za flašku zbantoval hned. A nemusí to být ani traktor, staèí nìjaká Tatrovka. A ještì tady u nás v Ostravskokarvinském revíru, kde víc lidí nebydlí než bydlí, a èernu tu je i po ukonèení tìžby uhlí (na Ostravsku) :smich:
TomAgro@seznam.cz

mareko

zetor

#191 Nový příspěvek od mareko »

Vidím na nìho z okna je to pøímo na hranici takže by to mìli moji psi uhlídat.Na pravé stranì vedle sedaèky mám tøi tahla ,to je ovladaní 3 bod závìsu. dole redukce a hydraulika . jinak nic. na kubotì jsem mìl pedál na zežlápnutí.Zetora jsem nikdy nemìl proto tak blbì se doptávám

Tom

Re: zetor

#192 Nový příspěvek od Tom »

mareko píše:Vidím na nìho z okna je to pøímo na hranici takže by to mìli moji psi uhlídat.Na pravé stranì vedle sedaèky mám tøi tahla ,to je ovladaní 3 bod závìsu. dole redukce a hydraulika . jinak nic. na kubotì jsem mìl pedál na zežlápnutí.Zetora jsem nikdy nemìl proto tak blbì se doptávám
Kdyžtak to ovládání uzávìrky vyfo, takhle se to špatnì vysvìtluje.
TomAgro@seznam.cz

Z-7011

#193 Nový příspěvek od Z-7011 »

To mareko: Vyfotíš to jak si to tam zahrabal až tì pojede tahat?
Zetor 7745 FOREVER

mareko

foto

#194 Nový příspěvek od mareko »

Z-7011 píše:To mareko: Vyfotíš to jak si to tam zahrabal až tì pojede tahat?
jsnì kluci že vám to vyfotím.jinak by jste mi nedali žít

Z-7011

#195 Nový příspěvek od Z-7011 »

TO Mareko -Jo jo sakra už se tìšim. 8) ;-) Co máš za pøíslušenství za tvojí 7dmièku?
Zetor 7745 FOREVER

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5011-7045“