Zetorík 7045

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Patrikkkk

Re: Zetorík 7045

#16 Nový příspěvek od Patrikkkk »

Zatiaľ som neobjednával z prodiely.sk nič a výfuk idem radšej z markomt, len čakám kým bude mať niekto tadiaľ cestu, pretože sa mi neoplatí platiť poštovné.
Mám trocha takú dilemu, na zetoriku tečie predná náprava. A teraz neviem, či to nechať na zimu a vkľude to pretesniť v garaži alebo sa do toho teraz pustiť. Vydrží to alebo pustiť sa do toho? :help: :help:
A ďalej keď to budem robiť, tak zhodiť komplet nápravu alebo ju nechať na traktore? :help: :help:
Zetor 7045

Patrikkkk

#17 Nový příspěvek od Patrikkkk »

Zatiaľ som neobjednával z prodiely.sk nič a výfuk idem radšej z markomt, len čakám kým bude mať niekto tadiaľ cestu, pretože sa mi neoplatí platiť poštovné.
Mám trocha takú dilemu, na zetoriku tečie predná náprava. A teraz neviem, či to nechať na zimu a vkľude to pretesniť v garaži alebo sa do toho teraz pustiť. Vydrží to alebo pustiť sa do toho? :help: :help:
A ďalej keď to budem robiť, tak zhodiť komplet nápravu alebo ju nechať na traktore? :help: :help:
Zetor 7045

Patrikkkk

#18 Nový příspěvek od Patrikkkk »

Pre oživenie fotka zo soboty.
Obrázek
Zetor 7045

Spongia

#19 Nový příspěvek od Spongia »

Novy vyfuk mu bude pasovať hned to bude lepšie vyzerať 8)
Nothing runs like a Zetor! :)

Patrikkkk

#20 Nový příspěvek od Patrikkkk »

Bude, bude, len zase som videl peknú 72 s dútnikom a veľmi sa mi páčila :shock: . Tak stále sa neviem rozhodnúť :-/ . Najviac ma hnevá, že v Martine nemajú dútnik s tú prírubu čo potrebujem :vztek: .
Zetor 7045

lordraguz
Kontaktovat uživatele:

#21 Nový příspěvek od lordraguz »

ty myslíš to co mám já? tzn. doutník s přírubou na 3 šrouby viď? hej já jsem normálně uřezal ten pitomý systém na ty pružinky a navařil ze starého tu přírubu..

Spongia

#22 Nový příspěvek od Spongia »

aha tak to sa musíš rozhodnúť :) inač pekny traktorik ma potencial 8)
Nothing runs like a Zetor! :)

volvej

#23 Nový příspěvek od volvej »

Fífa

#24 Nový příspěvek od Fífa »

Od tohodle chlapa si teď dva kámoši objednali výfuky jeden na 6911 a druhý na 2511 a vypadá to moc pěkně a zvuk prý taky dobrý on do toho prý dá tlumič takže to nějak extra neřve. :)
Když traktor tak Zetor.............http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 36&t=60320

Patrikkkk

#25 Nový příspěvek od Patrikkkk »

Takže po dlhšej odmlke som tu znova :) Včera som na zetorik dal rádio. Kúpil som riadne repráky, nech to už trocha aj hrá, keď aj budem nakladať, nech to aj von počuje. Čakal som že to bude horšie vyzerať, lebo som to vyrezával s flexou, ale nakoniec to je pekné. Jediné čo som nedomyslel :vztek: , je že tam kde som dal rádio, je kľuka od stierača a rádio mi trčí von. V sobotu to nafotím, ako to vyzerá :)
Obrázek
Inak ďakujem za rady na výfuk, ale keby si prepočítam poštovné na Slovensko, tak si môžem kúpiť v Makro aj dva. :D
Minule som sa pozeral na disky a sú dosť poohýbane :'( , neviete z čoho to môže byť? A ešte poradiť mi ako to vyrovnať :help: ? Je to na 3 diskoch.
Obrázek

Inak pridávam fotky aj prednej nápravy, miesta kade tečie.
Obrázek
Obrázek
Zetor 7045

Radoo

#26 Nový příspěvek od Radoo »

Ten disk by mal isť vyklepať kladivom, ale musi isť dole plašť, respektive 2 kladiva, jedno položiš na miesto kde je to ohnute a druhym poňom klepeš, tak som to robil ja a fungovalo to.

jarek 2

#27 Nový příspěvek od jarek 2 »

Tu napravu pri diferaku mas pravdepodobne prasknutu,mal so tiež stači to zabrusit fleksou a prevarit.

Patrikkkk

#28 Nový příspěvek od Patrikkkk »

To ma ani vo sne nenapadlo, že by to mohlo byť prasknuté :vztek: :vztek: :vztek: :'( No nič zajtra musím prísť skôr a pozreť to. Dúfam, že to nebude. :tyty:

A dnes som narýchlo odfotil rádio. Na reprákoch chýbajú kryty.
Obrázek
Zetor 7045

ondřej zetor 25K

#29 Nový příspěvek od ondřej zetor 25K »

Ahoj Pěkný traktor 8) K té nápravě taky ji mám v tom místě převařenou , asi to je slabé místo těch náprav nebo co :-/
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)

Patrikkkk

#30 Nový příspěvek od Patrikkkk »

No asi to bude slabé v tých miestach :vztek: . Tú moju som ešte nepozeral, ale dúfam, že nebude prasknutá. :-/
Ale aspoň niečo ma potešilo dnes, výfuk už má kamarát doma, v sobotu mi ho donesie. :) :wink:
Obrázek
Zetor 7045

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5011-7045“