Zetorík 7045
Moderátor: Lukashil
Re: Zetorík 7045
Zatiaľ som neobjednával z prodiely.sk nič a výfuk idem radšej z markomt, len čakám kým bude mať niekto tadiaľ cestu, pretože sa mi neoplatí platiť poštovné.
Mám trocha takú dilemu, na zetoriku tečie predná náprava. A teraz neviem, či to nechať na zimu a vkľude to pretesniť v garaži alebo sa do toho teraz pustiť. Vydrží to alebo pustiť sa do toho?
A ďalej keď to budem robiť, tak zhodiť komplet nápravu alebo ju nechať na traktore?
Mám trocha takú dilemu, na zetoriku tečie predná náprava. A teraz neviem, či to nechať na zimu a vkľude to pretesniť v garaži alebo sa do toho teraz pustiť. Vydrží to alebo pustiť sa do toho?
A ďalej keď to budem robiť, tak zhodiť komplet nápravu alebo ju nechať na traktore?
Zetor 7045
Zatiaľ som neobjednával z prodiely.sk nič a výfuk idem radšej z markomt, len čakám kým bude mať niekto tadiaľ cestu, pretože sa mi neoplatí platiť poštovné.
Zetor 7045
Novy vyfuk mu bude pasovať hned to bude lepšie vyzerať
Nothing runs like a Zetor! :)
Bude, bude, len zase som videl peknú 72 s dútnikom a veľmi sa mi páčila . Tak stále sa neviem rozhodnúť . Najviac ma hnevá, že v Martine nemajú dútnik s tú prírubu čo potrebujem .
Zetor 7045
- lordraguz
- Kontaktovat uživatele:
ty myslíš to co mám já? tzn. doutník s přírubou na 3 šrouby viď? hej já jsem normálně uřezal ten pitomý systém na ty pružinky a navařil ze starého tu přírubu..
aha tak to sa musíš rozhodnúť inač pekny traktorik ma potencial
Nothing runs like a Zetor! :)
A co neco takoveho?
http://stroje.bazos.cz/inzerat/33069291/Vyfuk-Zetor.php
Od tohodle chlapa si teď dva kámoši objednali výfuky jeden na 6911 a druhý na 2511 a vypadá to moc pěkně a zvuk prý taky dobrý on do toho prý dá tlumič takže to nějak extra neřve.volvej píše:A co neco takoveho?
Když traktor tak Zetor.............http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 36&t=60320
Takže po dlhšej odmlke som tu znova Včera som na zetorik dal rádio. Kúpil som riadne repráky, nech to už trocha aj hrá, keď aj budem nakladať, nech to aj von počuje. Čakal som že to bude horšie vyzerať, lebo som to vyrezával s flexou, ale nakoniec to je pekné. Jediné čo som nedomyslel , je že tam kde som dal rádio, je kľuka od stierača a rádio mi trčí von. V sobotu to nafotím, ako to vyzerá
Inak ďakujem za rady na výfuk, ale keby si prepočítam poštovné na Slovensko, tak si môžem kúpiť v Makro aj dva.
Minule som sa pozeral na disky a sú dosť poohýbane , neviete z čoho to môže byť? A ešte poradiť mi ako to vyrovnať ? Je to na 3 diskoch.
Inak pridávam fotky aj prednej nápravy, miesta kade tečie.
Inak ďakujem za rady na výfuk, ale keby si prepočítam poštovné na Slovensko, tak si môžem kúpiť v Makro aj dva.
Minule som sa pozeral na disky a sú dosť poohýbane , neviete z čoho to môže byť? A ešte poradiť mi ako to vyrovnať ? Je to na 3 diskoch.
Inak pridávam fotky aj prednej nápravy, miesta kade tečie.
Zetor 7045
Ten disk by mal isť vyklepať kladivom, ale musi isť dole plašť, respektive 2 kladiva, jedno položiš na miesto kde je to ohnute a druhym poňom klepeš, tak som to robil ja a fungovalo to.
Tu napravu pri diferaku mas pravdepodobne prasknutu,mal so tiež stači to zabrusit fleksou a prevarit.
To ma ani vo sne nenapadlo, že by to mohlo byť prasknuté No nič zajtra musím prísť skôr a pozreť to. Dúfam, že to nebude.
A dnes som narýchlo odfotil rádio. Na reprákoch chýbajú kryty.
A dnes som narýchlo odfotil rádio. Na reprákoch chýbajú kryty.
Zetor 7045
- ondřej zetor 25K
Ahoj Pěkný traktor K té nápravě taky ji mám v tom místě převařenou , asi to je slabé místo těch náprav nebo co
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
No asi to bude slabé v tých miestach . Tú moju som ešte nepozeral, ale dúfam, že nebude prasknutá.
Ale aspoň niečo ma potešilo dnes, výfuk už má kamarát doma, v sobotu mi ho donesie.
Ale aspoň niečo ma potešilo dnes, výfuk už má kamarát doma, v sobotu mi ho donesie.
Zetor 7045