ZETOR 7011
Moderátor: Lukashil
-
Re: ZETOR 7011
Já právě nevím, každý mi tvrdí něco jiného, proto sháním informace.
- Zetor 6211
No určitě musíš mít maják v techničáku. a pak ještě musíš projít školenim za 5000,- a maják používat jen tehdy, když ti něco přesahuje 30cm od traktoruttommi píše:Já právě nevím, každý mi tvrdí něco jiného, proto sháním informace.
Zetor 6245(s motorem7201)
Nothing runs like a Deere :-)
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
tak to abych si ho vzdy pred technickou sundal
- mates11
Tak to je milé já mám jenom řidičák na traktor a A1 a jezdím po čtyřproudovce s majákem a sněžným pluhemZetor 6211 píše:No určitě musíš mít maják v techničáku. a pak ještě musíš projít školenim za 5000,- a maják používat jen tehdy, když ti něco přesahuje 30cm od traktoruttommi píše:Já právě nevím, každý mi tvrdí něco jiného, proto sháním informace.
- Zetor 6211
To já to tak dělam. do lesa ho mít nemůžu tam bych ho hnedka utrhnul. používam ho jen když jezdim na sněhu s RCWčkem nebo s radlicí jinak ho mam dole. a v techničáku ho nemam a školení taky ne6911 píše: tak to abych si ho vzdy pred technickou sundal
-
Z čeho vycházíš? Nějaký zákon či vyhláška? Já jsem volal na městský úřad - dopravní odbor, tam mi řekly, že mi výstražný oranžový maják zapíší do TP, pokud donesu potvrzení z STK, že je maják homologovaný, funkční a správně umístěný. Tak jsem se vydal na STK, kde jsem ponich požadoval zmíněné potrvzení. Koukali na mě nevěřícně, po vzájemné diskuzi se všemi přítomnými techniky volaly na ministerstvo /?nevím jaké /kde jim bylo sděleno, že takové žádné potvrzení se nevydává. .... A školení ohledně majáků se prý týká jen vozidel s přednostním právem jízdy - modré majáky.Zetor 6211 píše:No určitě musíš mít maják v techničáku. a pak ještě musíš projít školenim za 5000,- a maják používat jen tehdy, když ti něco přesahuje 30cm od traktoruttommi píše:Já právě nevím, každý mi tvrdí něco jiného, proto sháním informace.
- Zetor 6211
Je to prý vyhláška řikal mi Milanhájenkattommi píše:Z čeho vycházíš? Nějaký zákon či vyhláška? Já jsem volal na městský úřad - dopravní odbor, tam mi řekly, že mi výstražný oranžový maják zapíší do TP, pokud donesu potvrzení z STK, že je maják homologovaný, funkční a správně umístěný. Tak jsem se vydal na STK, kde jsem ponich požadoval zmíněné potrvzení. Koukali na mě nevěřícně, po vzájemné diskuzi se všemi přítomnými techniky volaly na ministerstvo /?nevím jaké /kde jim bylo sděleno, že takové žádné potvrzení se nevydává. .... A školení ohledně majáků se prý týká jen vozidel s přednostním právem jízdy - modré majáky.Zetor 6211 píše:No určitě musíš mít maják v techničáku. a pak ještě musíš projít školenim za 5000,- a maják používat jen tehdy, když ti něco přesahuje 30cm od traktoruttommi píše:Já právě nevím, každý mi tvrdí něco jiného, proto sháním informace.
-
Nevíš náhodou jaká je to vyhláška? Na STK taky netušili co mi poradit, tak jsem si tam nechal alespoň udělat technickou a emise i když s dvouměsíčním předstihem.
- Zetor 6211
a co máš maják?myslim jako jestli ho máš bez zapsání v TP
- Zetor 6211
jaká je to vyhláška netušimttommi píše:Nevíš náhodou jaká je to vyhláška? Na STK taky netušili co mi poradit, tak jsem si tam nechal alespoň udělat technickou a emise i když s dvouměsíčním předstihem.
- Chudej farmar
to co tu rikate platilu uz ale sca 2 roky pry neplati... oranzovy majak muzes(poripade musis mit) kdy jedes vozidlem kterte bezprostredne brzi ohrozu plynulost provozu ci jinak tvori sirsi prekazku atd.. zadne skoleni nebylo treba ani tenkrt to plati jen pro modre.. majak musi byt homologovany ale hlavni zmena je v tom ze nemusi byt zapsan v TP!!!
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
-
Fajn, díkChudej farmar píše:to co tu rikate platilu uz ale sca 2 roky pry neplati... oranzovy majak muzes(poripade musis mit) kdy jedes vozidlem kterte bezprostredne brzi ohrozu plynulost provozu ci jinak tvori sirsi prekazku atd.. zadne skoleni nebylo treba ani tenkrt to plati jen pro modre.. majak musi byt homologovany ale hlavni zmena je v tom ze nemusi byt zapsan v TP!!!
- Zetor 6211
A s majákem do techničáku je to jen jako s barevou že jim dáš 100,- a zapíšou ho tam? nebo jak je to?asi musim na technickou a ty něco napíšou žeChudej farmar píše:to co tu rikate platilu uz ale sca 2 roky pry neplati... oranzovy majak muzes(poripade musis mit) kdy jedes vozidlem kterte bezprostredne brzi ohrozu plynulost provozu ci jinak tvori sirsi prekazku atd.. zadne skoleni nebylo treba ani tenkrt to plati jen pro modre.. majak musi byt homologovany ale hlavni zmena je v tom ze nemusi byt zapsan v TP!!!
- Milanhájenka
Už je to trochu jinak než to bylo v r.2000. Je to upraveno ve vyhlášce číslo 341 § 22-24
- Zetor 6211
Zdravim Milane, co že už jsi nebyl dlouho na icq?Milanhájenka píše:Už je to trochu jinak než to bylo v r.2000. Je to upraveno ve vyhlášce číslo 341 § 22-24