ZETOR 7011

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
6911
Kontaktovat uživatele:

#226 Nový příspěvek od 6911 »

TO DOGA : moc pekna - muzu se zeptat - ta strecha je dost jina nez u tradicnejsich 7011 - to je origo - nejaky starsi model nebo to je domaci vyroby?

co s nim budes delat / co za ni budes tahat?

Casser X

#227 Nový příspěvek od Casser X »

[quote="DOOM"]VIM O TRAKTORU 7011 MOTOR 7211 NOVE BRZDY KAPOTAŽ 7211 GUMY 80% NEJETY V ZEMÌDÌLSTVI.
A TY ZASTÌRKY PODKE VYHLAŠKY TAM MAJI BYT JA TO VYØEŠIL TAKTO

Nevim jak je to nyni aktualne,protoze na osobacich pry uz zasterky byt nemusi a drive byt musely na vsech vozidlech na posledni naprave.Na traktorech musely zasterky zakryvat od shora 2/3 vysky pneumatiky.
Zdar Casser X

01doga

7011

#228 Nový příspěvek od 01doga »

Dlouho jsme neco shánìli a když se naskytla hned jsem po ní skoèili.Hlavní je že nikdy nejezdila v poli ani nikde jinde u jezedákù.Byla v jedný fabrice kde tahala vlek s pilinama a v zime radlici na sníh.Doutník potøebuju protože tenhle tlumiè je uvnitø vysypanej a hroznì to drnèí a má to blbej zvuk.Jinak støecha je originál ale je to slovenská bouda tak proto vypadá trochu jinak.Ikdyž já ji vidìl jezdit už hodnì tak mi zas tak jiná nepøijde.Máme to hlavnì do lesa a trochu i na kšeft protože jsme si poøád nìkde traktor pùjèovali a nebylo to ono.Cena byla hodnì suprová protože v tom byl hodnì pøíbuzenskej vztah takže hodnì pod 100 tácù.

6911
Kontaktovat uživatele:

Re: 7011

#229 Nový příspěvek od 6911 »

01doga píše:Dlouho jsme neco shánìli a když se naskytla hned jsem po ní skoèili.Hlavní je že nikdy nejezdila v poli ani nikde jinde u jezedákù.Byla v jedný fabrice kde tahala vlek s pilinama a v zime radlici na sníh.Doutník potøebuju protože tenhle tlumiè je uvnitø vysypanej a hroznì to drnèí a má to blbej zvuk.Jinak støecha je originál ale je to slovenská bouda tak proto vypadá trochu jinak.Ikdyž já ji vidìl jezdit už hodnì tak mi zas tak jiná nepøijde.Máme to hlavnì do lesa a trochu i na kšeft protože jsme si poøád nìkde traktor pùjèovali a nebylo to ono.Cena byla hodnì suprová protože v tom byl hodnì pøíbuzenskej vztah takže hodnì pod 100 tácù.

:( jeste jedna by tam nebyla?

01doga

nee

#230 Nový příspěvek od 01doga »

bohužel jiná už tam není. :nene:

mareko

cena

#231 Nový příspěvek od mareko »

Ahoj
Chtìl bych se taky jednou narodit na takový planetì ,kde jsou traktory v takové kvalitì za tyto peníze :D :D :smich:
Chci se dále zeptat jak máte uchycenou znaèku na traktor tu novou jestli do rámeèku nebo pøímo na šrouby?

mareko

gumy

#232 Nový příspěvek od mareko »

Jaké mi doporuèíte pøední gumy ? zajímá mne váš názor? Má nìkdo zkušenosti s fy.Mitrenga ,myslím servis ? rád bych se podìlil o zkušenosti?

Z-7011

Re: cena

#233 Nový příspěvek od Z-7011 »

mareko píše:Ahoj
Chtìl bych se taky jednou narodit na takový planetì ,kde jsou traktory v takové kvalitì za tyto peníze :D :D :smich:
Chci se dále zeptat jak máte uchycenou znaèku na traktor tu novou jestli do rámeèku nebo pøímo na šrouby?
Ty už asi dostaneš tu velikou co? ta už mùže bejt jenom jedna no nevim tam dozadu pod svìtlo se ti asi nevejde protože 7011 má ty zadní svìtla níž než 72 nebo 77. Ale já bych tu znaèku dal jen na šrouby. PS vyfot jak si ji tam pod to svìtlo napasoval
Zetor 7745 FOREVER

mareko

znaèka

#234 Nový příspěvek od mareko »

dám to asi na šrouby musím ti vyšpekulovat :-/

ttommi

#235 Nový příspěvek od ttommi »

Já jsem dostal velký 2, žádná krása to není......

mareko

znaèka

#236 Nový příspěvek od mareko »

ttommi píše:Já jsem dostal velký 2, žádná krása
to není......
tak mne dali jenom jednu a mám ji dat dozadu, :D já ji chtìl dát dopøedu kvùji radaùm :D :D

01doga

SPZ

#237 Nový příspěvek od 01doga »

Já mám taky už jenom jednu.Udìlali jsme na ni takovej držák aby neležela jenom na blatníku.já to zítra nafotím a pošlu

6911
Kontaktovat uživatele:

Re: SPZ

#238 Nový příspěvek od 6911 »

01doga píše:Já mám taky už jenom jednu.Udìlali jsme na ni takovej držák aby neležela jenom na blatníku.já to zítra nafotím a pošlu
:( nam dali vloni 2 - ale jelikoz se nam s tim nechtelo kazit traktor tak jsme radsi jezdili bez ni :)
:( ale na jare musime na technickou - tak taky musime nejak vyspekulovat kam ji tam dat

Z-7011

#239 Nový příspěvek od Z-7011 »

TO 01doga Fakt pìkná ta tvoje 7011 že má slovenskou boudu neni zas tak špatná já letos taky jezdil na brigádì s 7011 taky mìla slovenskou boudu a nezdála se mi špatná. Fakt pìkná 8) Nemá ta tvoje 7011 ještì originál pneu? Z jakýho je roku?
Zetor 7745 FOREVER

01doga

#240 Nový příspěvek od 01doga »

Z-7011 píše:TO 01doga Fakt pìkná ta tvoje 7011 že má slovenskou boudu neni zas tak špatná já letos taky jezdil na brigádì s 7011 taky mìla slovenskou boudu a nezdála se mi špatná. Fakt pìkná 8) Nemá ta tvoje 7011 ještì originál pneu? Z jakýho je roku?
dík jinak slovenská bouda není špatná jenom je v ní míò místa než v èeský.Originál gumy už nemá.Ve pøedu jsou z avie furgona a zadni jsou skoro nový mitasky.Je z roku 1982

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5011-7045“