ZETOR 7011
Moderátor: Lukashil
- Casser X
[quote="DOOM"]VIM O TRAKTORU 7011 MOTOR 7211 NOVE BRZDY KAPOTAŽ 7211 GUMY 80% NEJETY V ZEMÌDÌLSTVI.
A TY ZASTÌRKY PODKE VYHLAŠKY TAM MAJI BYT JA TO VYØEŠIL TAKTO
Nevim jak je to nyni aktualne,protoze na osobacich pry uz zasterky byt nemusi a drive byt musely na vsech vozidlech na posledni naprave.Na traktorech musely zasterky zakryvat od shora 2/3 vysky pneumatiky.
Zdar Casser X
A TY ZASTÌRKY PODKE VYHLAŠKY TAM MAJI BYT JA TO VYØEŠIL TAKTO
Nevim jak je to nyni aktualne,protoze na osobacich pry uz zasterky byt nemusi a drive byt musely na vsech vozidlech na posledni naprave.Na traktorech musely zasterky zakryvat od shora 2/3 vysky pneumatiky.
Zdar Casser X
7011
Dlouho jsme neco shánìli a když se naskytla hned jsem po ní skoèili.Hlavní je že nikdy nejezdila v poli ani nikde jinde u jezedákù.Byla v jedný fabrice kde tahala vlek s pilinama a v zime radlici na sníh.Doutník potøebuju protože tenhle tlumiè je uvnitø vysypanej a hroznì to drnèí a má to blbej zvuk.Jinak støecha je originál ale je to slovenská bouda tak proto vypadá trochu jinak.Ikdyž já ji vidìl jezdit už hodnì tak mi zas tak jiná nepøijde.Máme to hlavnì do lesa a trochu i na kšeft protože jsme si poøád nìkde traktor pùjèovali a nebylo to ono.Cena byla hodnì suprová protože v tom byl hodnì pøíbuzenskej vztah takže hodnì pod 100 tácù.
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
Re: 7011
01doga píše:Dlouho jsme neco shánìli a když se naskytla hned jsem po ní skoèili.Hlavní je že nikdy nejezdila v poli ani nikde jinde u jezedákù.Byla v jedný fabrice kde tahala vlek s pilinama a v zime radlici na sníh.Doutník potøebuju protože tenhle tlumiè je uvnitø vysypanej a hroznì to drnèí a má to blbej zvuk.Jinak støecha je originál ale je to slovenská bouda tak proto vypadá trochu jinak.Ikdyž já ji vidìl jezdit už hodnì tak mi zas tak jiná nepøijde.Máme to hlavnì do lesa a trochu i na kšeft protože jsme si poøád nìkde traktor pùjèovali a nebylo to ono.Cena byla hodnì suprová protože v tom byl hodnì pøíbuzenskej vztah takže hodnì pod 100 tácù.
jeste jedna by tam nebyla?
- mareko
cena
Ahoj
Chtìl bych se taky jednou narodit na takový planetì ,kde jsou traktory v takové kvalitì za tyto peníze
Chci se dále zeptat jak máte uchycenou znaèku na traktor tu novou jestli do rámeèku nebo pøímo na šrouby?
Chtìl bych se taky jednou narodit na takový planetì ,kde jsou traktory v takové kvalitì za tyto peníze
Chci se dále zeptat jak máte uchycenou znaèku na traktor tu novou jestli do rámeèku nebo pøímo na šrouby?
- Z-7011
Re: cena
Ty už asi dostaneš tu velikou co? ta už mùže bejt jenom jedna no nevim tam dozadu pod svìtlo se ti asi nevejde protože 7011 má ty zadní svìtla níž než 72 nebo 77. Ale já bych tu znaèku dal jen na šrouby. PS vyfot jak si ji tam pod to svìtlo napasovalmareko píše:Ahoj
Zetor 7745 FOREVER
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
Re: SPZ
nam dali vloni 2 - ale jelikoz se nam s tim nechtelo kazit traktor tak jsme radsi jezdili bez ni01doga píše:Já mám taky už jenom jednu.Udìlali jsme na ni takovej držák aby neležela jenom na blatníku.já to zítra nafotím a pošlu
ale na jare musime na technickou - tak taky musime nejak vyspekulovat kam ji tam dat
dík jinak slovenská bouda není špatná jenom je v ní míò místa než v èeský.Originál gumy už nemá.Ve pøedu jsou z avie furgona a zadni jsou skoro nový mitasky.Je z roku 1982Z-7011 píše:TO 01doga Fakt pìkná ta tvoje 7011 že má slovenskou boudu neni zas tak špatná já letos taky jezdil na brigádì s 7011 taky mìla slovenskou boudu a nezdála se mi špatná. Fakt pìkná Nemá ta tvoje 7011 ještì originál pneu? Z jakýho je roku?