To je právě naprd... 2ka je pomalá a trojka zas moc rychlá... Já za ním měl 1,6m diskovku a tu by zvládl i za 4, ale kdo se v tom traktoru má udržet...mareko píše:Já ho taky sundávám .Včera jsem sekal asi 2 ha louku .Celkem v pohodě .Zjistil jsem že na 2 a moc to nehonit . Musí udělat nějaké fotky časemPeetan píše:Mareko, já vždycky na suproj kardan sundával, to se nedalo nic dělat.
Moje 4 žihadla:-))
Moderátor: Lukashil
Re: Moje 4 žihadla:-))
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Čau chudej tak už máš NH? V pátek jsem viděl bílej náklaďák jak přez JH veze nějakýho NH tak jestli nebyl tvuj.
Deutz-Fahr ganz klar
- Chudej farmar
videl jsi velice dobre, vezli ho ke me, nemam vubec cas v pondeli jsem s nim lisoval seno, zitra jedu sekat senaz az bude chvile hodim se fotky a popis jinak jsem maximalne spokojen
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
nojo to je videt, ze nemas cas, baliky tam lezeji jak mrchy...
- octaviaman 1
Ahoj,Chudej farmar píše:videl jsi velice dobre, vezli ho ke me, nemam vubec cas v pondeli jsem s nim lisoval seno, zitra jedu sekat senaz az bude chvile hodim se fotky a popis jinak jsem maximalne spokojen
měl by jsi si přejmenovat NICK na "Chudej farmář s novým NH"
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ti přeju ať jseš spokojenej i dál a ať traktor nezlobí.Chudej farmar píše:videl jsi velice dobre, vezli ho ke me, nemam vubec cas v pondeli jsem s nim lisoval seno, zitra jedu sekat senaz az bude chvile hodim se fotky a popis jinak jsem maximalne spokojen
Deutz-Fahr ganz klar
No zlobit by neměl když je to funglovka a chudej se o to bude určitě dobře staratQěták píše:Tak to ti přeju ať jseš spokojenej i dál a ať traktor nezlobí.Chudej farmar píše:videl jsi velice dobre, vezli ho ke me, nemam vubec cas v pondeli jsem s nim lisoval seno, zitra jedu sekat senaz az bude chvile hodim se fotky a popis jinak jsem maximalne spokojen
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
už seber tech posledních pár balíků!!! Nebo kontroluješ prase, jestli je spravne naložený na pouťové grilování, včera jsem videl Jirku jak vezl bednu ...
- Chudej farmar
Vis co prase bylo dobry v patek, ale ja ted bezne chodim spat v 1 v noci a vstavam pred 7 takze toho mam fakt dost, navic jsem delal ve ct senaz a fakt jsme nemel cas svazet baliky neco jsme svozil ale ne vsechno, nejvetsí problem casovej mi zpusobil lis kdy nefungovalo vázaní a servis si nevedel rady ze zacatku byli u toho v pondeli skoro celej den a ve ct jeste taky, nakonec to byl spatny potenciometr snimace pohybu vazace a spatne nastavní PC. prot me tam tech 5 baliku na louce zustalo!! byly zavazany jen 1x a to tim vozejkem neodvezu musel jsem je nakladat celakem. navic kdyz rpasi na baliku tak se hovno deje nekdy kdyz jsem lisoval vlhci seno jsem je nechaval i 14 dni na louce vydejchat je to lepsi nez si je navozit domu davam jich 5 na sebe a neni s tim zadna prdel kdyz ti pak jeden nebo dva u prostred hrejou...
jinak jsem koukal ze pipal u ustrasina slisoval peknou slamu a baliky tam bude mit asi jeste dlouho... sklizi to ted pipal z myslova ne?
lis focenej kdyz jsem ho privezl domu sca 14 dní
jinak jsem koukal ze pipal u ustrasina slisoval peknou slamu a baliky tam bude mit asi jeste dlouho... sklizi to ted pipal z myslova ne?
lis focenej kdyz jsem ho privezl domu sca 14 dní
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
Jo to potěší když něco nejede jak má v sezóně to je pak na
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
jo jo Pipalak to nejak moc neresi, baliky tam porad ma nechany...
jo jo Pipalak to nejak moc neresi, baliky tam porad ma nechany...
Ahojte, Chudej, ak budes chciet cokolvek ohladne NH kludne sa ozvi ;)
- Chudej farmar
cau diky koukam ze mas o radu vetsi no je to super zatim zadnej problem uvidime jak se bude chovat v orbe a v diskach mozna ze budu muset asi dotezovat . zatim se kamaradime odmitl jsem cist ty zlate stranky co jsem k tomu dostal tak to delam metoda pokus omyl riznení a razení atd nejni problem nesedim v takovem traktoru prvne ale trosku orisek bude asi orba s to elktrohydraulikou nejsme moc moudry uvidimeT7000 píše:Ahojte, Chudej, ak budes chciet cokolvek ohladne NH kludne sa ozvi ;)
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
zdravim te kdy bude foto uz sem zvedavejChudej farmar píše:cau diky koukam ze mas o radu vetsi no je to super zatim zadnej problem uvidime jak se bude chovat v orbe a v diskach mozna ze budu muset asi dotezovat . zatim se kamaradime odmitl jsem cist ty zlate stranky co jsem k tomu dostal tak to delam metoda pokus omyl riznení a razení atd nejni problem nesedim v takovem traktoru prvne ale trosku orisek bude asi orba s to elktrohydraulikou nejsme moc moudry uvidimeT7000 píše:Ahojte, Chudej, ak budes chciet cokolvek ohladne NH kludne sa ozvi ;)