No ja jsem vyplnoval formular na zaslani a je tam jen slovensko cesko tam nastavit nejdeDado11 píše:Nazdar, musim nesouhlasit, predminuly tyden jsem ze jmenovaneho eshopu ojednaval nejake veci, je sice pravda, ze jsem s panem mluvil pres telefon, a byl ochoten mi to poslat na dobirku. Ze v tom nevidi zadny problem. Po zaslani adresy mi obratem napsal, ze druhy den ma kolem cestu, a ze mi to doveze osobne. A tak se i stalo.pirat píše:Kurna oni nezasilaji do cr nevite o nejakem jinem eshopu s temato velkyma nalepkama zetor
Môj Zetor 7011
Moderátor: Lukashil
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Re: Môj Zetor 7011
Zkus mu zavolat, nebo napsat sms. Ja ho oslovil diky bazos.sk, inzeroval tam dily. Max vstricnost z jeho strany.pirat píše:No ja jsem vyplnoval formular na zaslani a je tam jen slovensko cesko tam nastavit nejdeDado11 píše:Nazdar, musim nesouhlasit, predminuly tyden jsem ze jmenovaneho eshopu ojednaval nejake veci, je sice pravda, ze jsem s panem mluvil pres telefon, a byl ochoten mi to poslat na dobirku. Ze v tom nevidi zadny problem. Po zaslani adresy mi obratem napsal, ze druhy den ma kolem cestu, a ze mi to doveze osobne. A tak se i stalo.pirat píše:Kurna oni nezasilaji do cr nevite o nejakem jinem eshopu s temato velkyma nalepkama zetor
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
ok zkusim toDado11 píše:Zkus mu zavolat, nebo napsat sms. Ja ho oslovil diky bazos.sk, inzeroval tam dily. Max vstricnost z jeho strany.pirat píše:No ja jsem vyplnoval formular na zaslani a je tam jen slovensko cesko tam nastavit nejdeDado11 píše:Nazdar, musim nesouhlasit, predminuly tyden jsem ze jmenovaneho eshopu ojednaval nejake veci, je sice pravda, ze jsem s panem mluvil pres telefon, a byl ochoten mi to poslat na dobirku. Ze v tom nevidi zadny problem. Po zaslani adresy mi obratem napsal, ze druhy den ma kolem cestu, a ze mi to doveze osobne. A tak se i stalo.pirat píše:Kurna oni nezasilaji do cr nevite o nejakem jinem eshopu s temato velkyma nalepkama zetor
Pre blížiacu sa zimu som na traktor zakúpil el. ohrev chladiacej kvapaliny. Tú krytku nebolo ľahké vybrať. Nechápem ako ju niekto dokáže vybiť s kladivom ako som to tu niekde čítal:D. Ja som na vybratie použil reverzné kladivo. Celkom bolo umenie to nasadiť tak aby to neprepúšťalo . Skúšal som to viac krát a stále mi o tieklo... Nakoniec som vyrobil väčšie tesnenie a všetko bolo okej
TZ-4K-14, Zetor 7011
Začiatkom týždňa som sa vybral s traktorom na STK. O 7 ráno som už stál pred vchodom a čakal . Deň pred STK som si ľahol pod traktor že či mi náhodou netečie olej. Pri GO som menil gufero ktoré tesní skriňu riadenia ale pozerám že začalo trochu prepúšťať. Hovorím si nič hrozné nikde inde olej mi netečie tak som to utrel. Emisie dopadli v pohode ale prekvapenie nastalo keď ma dal na kanál. Hneď si ma zavolal dole a spustil že ako som si dovolil prísť na STK keď mam komplet podvozok od oleja a že mi všade prepúšťa olej. Samozrejme sneh na podvozku sa po vstupe na STK začal topiť a kvapkal z olejovej vane. Vaňa mi samozrejme neprepúšťa ale je len mastná a keď sa topil sneh tak to vyzeralo mastne. Normálne som mu povedal že či je v poriadku že to je len sneh topiaci sa na mastnom podklade. Povedal som mu že tu mi trochu prepúšťa gufero z riadenia ale je zima a nemám ho kde vymeniť a dokonca som ho menil koncom leta. On však že ma nemôže pustiť že si to nemôže dovoliť ale rovno spustil že bude treba nechať nejaké to eurko aby som prešiel... . Samozrejme na STK sa mi zas trepať nechcelo a na hlúposť liek nieje tak som nemal na výber.... Je smutné že človek čo prinesie vo viac jak perfektnom stave traktor a i tak idú hľadať hlúpe zámienky a robiť problém. Neviem ako potom prechádzajú cez STK tie staré rozbité čačiny....
TZ-4K-14, Zetor 7011
Presne tak, musíš mu tam niečo hodiť, aby si prešiel
TZ-4K-14, Zetor 7011
Pekné fotky aj stroje Ale ak chceš ten kultivátor pod zemiaky, tak moc hlboko ti nepôjde
Prečo myslíš?
Matúš píše:Pekné fotky aj stroje Ale ak chceš ten kultivátor pod zemiaky, tak moc hlboko ti nepôjde
TZ-4K-14, Zetor 7011
Pod zemiaky by mali ísť takéto, ako sú v tom inzeráte na prvej fotke od tvojich na ľavo: http://stroje.bazos.sk/inzerat/48559653 ... rierom.php Známy má taký kombinátor ako ty, ale 19 radličiek... Používa ho len pod obilie, hneď prvý rok, ako ho skúšal pod zemiaky, tak si musel ísť požičať do suseda s tými pevnými radličkami Proste to nechce ísť do hĺbky, čo je potrebné
Nejaké nové foto V piatok som sa vybral do lesa a samozrejme len čo som došiel do lesa tak som dostal defekt
TZ-4K-14, Zetor 7011
- slavo63
No tak to je smola a na ktorom kolese?