Ahoj STEEL, myslím, že ja mám to staršie... To nové je lepšie? Ide ľahšie riadenie alebo ako? Ďakujem za odpoveďSTEEL píše:...poznáš to tak že to starší má od spodu menší průtokovej šroub to 70tky ještě mněli z výroby
já už mám to čerpadlo novější s větším průtokovým šroubem od spodu...
Zetorík 7045
Moderátor: Lukashil
Re: Zetorík 7045
tak určitě jde lehčeji řízení když máš více litrů za minutu i zvýšenej tlak zejtra pomněřím ty prútokový šrouby od spodu ať v tom není maglajs mám doma obě varianty
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
Novsi typ cerpadla ma spodny (saci) holender na 32kluc. Starsi model cerpadla tam ma myslim len na 24 kluc.
A čo s tou farbou na ten motor a prednú nápravu, poradte mi vy, čím to striekate
Zetor 7045
- lukisek 099
já stříkám sintetikou už několik let ale pokud traktor stojí venku celý rok barva vybledne avypadá to zas blbě. chci skusit hodit aspon na plechy kapotáž,blatníky... něco lepšího nějaký akrylát atd. ale naten podvozek myslím že sinetika stačí. vše to je otom kolik chceš investovat do barvy....
pekný traktor ale ja nemám dobrú skúsenosť s Poľskymi súčiastkami ja osobne kupujem s MT Marko original České a som stým spokojný
Ďakujem
Snažím si ho spraviť, tak aby sa mi páčil
Čiže pokračovanie, striekanie traktora, ale došla farba, čiže v pondelok kúpim a pokračujem. Koleso už je tiež v základe. Chcem to už konečne dorobiť, lebo sneh postupne mizne a traktor na klátoch postavený.
A nemáte niekto výkres na tie výpalky na držiak piestu? Bol by som vdačný.
Snažím si ho spraviť, tak aby sa mi páčil
Čiže pokračovanie, striekanie traktora, ale došla farba, čiže v pondelok kúpim a pokračujem. Koleso už je tiež v základe. Chcem to už konečne dorobiť, lebo sneh postupne mizne a traktor na klátoch postavený.
A nemáte niekto výkres na tie výpalky na držiak piestu? Bol by som vdačný.
Zetor 7045
Tie výkresy fakt nemá nikto? Určite by sme sa nejako dohodli, ak ich niekto má
Zetor 7045
- Radek ZX10R
projdi si tohle vlakno http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 44&t=22517 mělo by tam být vše.
Takže výkresy na fóre nemá nikto Nevadí kúpim výpalky a niečo z toho spravím, ale až neskôr
Na traktore nerobím nič, nemám na to čas , ale o dva týždne by som to chcel dokončiť, predsa STK o mesiac.
Fotka nesmie chýbať .
Inak čo poviete na toto, čo s tým? Tú nápravu ešte beriem a aj tú krobu za tým, čo je opretá. A ešte tažné oko. Čo s tým ostatkom? Jedno to Učko120 je prehnuté, vidieť to aj na fotke.
Fotka nesmie chýbať
A toto! Pred 2 rokmi ešte slúžila a teraz len stojí s defektom a dosky hnijú . Za 70 nezapneme, tak absolútne nevyužitá.
Fotka
Fotka z pred dvoch rokov s 30 tkou
Na traktore nerobím nič, nemám na to čas , ale o dva týždne by som to chcel dokončiť, predsa STK o mesiac.
Fotka nesmie chýbať .
Inak čo poviete na toto, čo s tým? Tú nápravu ešte beriem a aj tú krobu za tým, čo je opretá. A ešte tažné oko. Čo s tým ostatkom? Jedno to Učko120 je prehnuté, vidieť to aj na fotke.
Fotka nesmie chýbať
A toto! Pred 2 rokmi ešte slúžila a teraz len stojí s defektom a dosky hnijú . Za 70 nezapneme, tak absolútne nevyužitá.
Fotka
Fotka z pred dvoch rokov s 30 tkou
Zetor 7045
Pekná 70 a dielňa A s tou 7t... To by som možno aj vzal celé alebo možno len tú nápravu A z toho druhého asi len nápravu
s toho šáska a korby s tý sedmičky by šla udělat pěkná sklopka zahodit péra dat nápravu napevno podle dýlky jakou bys uvážil zaříznut rám i korbu udělat oj prasknou tam mailer a máš vlečku hotovou
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
Ten spodný rám na tej 7tone je prehnutý, tak neviem, či to nejak využijem, ale korbu idem skrátiť, zúžiť
A taká otázka dostala sa mi do rúk táto sedačka, čo s ňou, dať do traktora? Alebo ju poslať do sveta? Ale ona vlastne je hneď na podlahu, čiže by musel byť držiak s pôvodnej. A idú s nej aj káble, načo môžu byť? Aj na tej stránke píšu spínač, ale aký?
http://www.sasparts.cz/sedacky-pro-vyso ... nace-gs-12
A taká otázka dostala sa mi do rúk táto sedačka, čo s ňou, dať do traktora? Alebo ju poslať do sveta? Ale ona vlastne je hneď na podlahu, čiže by musel byť držiak s pôvodnej. A idú s nej aj káble, načo môžu byť? Aj na tej stránke píšu spínač, ale aký?
http://www.sasparts.cz/sedacky-pro-vyso ... nace-gs-12
Zetor 7045
niektore sedacky mali blokovanie startovania, ze ked nikto nesedel tak si nenastartoval, nic ine ma nenapada
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
žeby? asi ju pošlem do sveta a kúpim namiesto nej spolujazdcovú Peny ty si sami zdá kupoval, koľko stála ak smiem vedieť
Zetor 7045