Z 6911 od Michala

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
jimmy 4011

Re: Z 6911 od Michala

#976 Nový příspěvek od jimmy 4011 »

Dobrá práce 8) Tak ať slouží mraky mth bez poruch.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#977 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

jimmy 4011 píše:Dobrá práce 8) Tak ať slouží mraky mth bez poruch.
Ahoj děkuji doufám že bude sloužit :friends:

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#978 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Jinak kdyby sme měli už hotoví víko hydrauliky tak je tam daný + kabina a je to hotové.
Na tom víku řešíme vývod na pomocnej píst 8)

A jinak ještě máme trošku problém s tím že se nám nechce volně otáčet převodovka když běží motor a je vyřazeno. Prostě se to přez synchron unáší dál a traktor má jakoby trochu snahu jet bez kvaltu. On samozřejmě nejede ale je to citít. Přitom při kompletaci převodovky když to maník dělal tak to chodilo zkoušel to nejdřív se mu to taky točilo celý ale pak šroubováčkem odstrčil bronzový kroužek a už se to volně točilo pak furt. Až po tom co sem zkoušel na sucho kvaltovat 4 a 5 tak se to asi nějak šprajclo od tý doby už nešlo volně otáčet bez kvaltu spojkovou hřídelí co kouká v předu z rychlostky. Tak pořád doufám v to že až tam bude víko a bude se to moct pořádně prolítnou a promaže se to že to odskočí a bude to dobrý :) Jinak mě z toho šlehne a pak tady bude fotka jak visím na tom jeřábu co je na fotce za nohy hlavou dolů... :( :jazyk:

lukisek 099

#979 Nový příspěvek od lukisek 099 »

pěkná práce zrovna jak já kdysi. jo koukal jsem na fotky te spojky a sem doma. já měl předtím ůplně jiný pracky na náhonovou spojku byly prostě kratší ty máš ještě kalsiky takže si myslím že jak šlápneš na spojku až dospod tak si vypneš čerpadlo třeba mě to ve zdvižce když jsem ložil dřevo dost sralo pak jsem to překopal a byl klid 8) no šak uvidíš proto jsem musel převrtávat ty díry bo jsem měl vážně kratší packy. tak jo jinak fakt kus odvedené práce líbí se mi to :pohar: tak at to slouží bez poruch

zetorak jirka

#980 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Prohlíd jsem si fotky, a máš to pěkný, stejně ty 69tky byli jedny z nejlepších a nejšikovnějších traktorů.

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#981 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

lukisek 099 píše:pěkná práce zrovna jak já kdysi. jo koukal jsem na fotky te spojky a sem doma. já měl předtím ůplně jiný pracky na náhonovou spojku byly prostě kratší ty máš ještě kalsiky takže si myslím že jak šlápneš na spojku až dospod tak si vypneš čerpadlo třeba mě to ve zdvižce když jsem ložil dřevo dost sralo pak jsem to překopal a byl klid 8) no šak uvidíš proto jsem musel převrtávat ty díry bo jsem měl vážně kratší packy. tak jo jinak fakt kus odvedené práce líbí se mi to :pohar: tak at to slouží bez poruch
Ahoj Lukáši děkuji za pochvalu a k té spojce kde jsi a jak tedy co převrtával? Mě to tam normálně pasovalo koupil jsem nový packy na 70tku to jsou ty černý co jsou vidět na fotce co sem tam měl ty starý tak ty byly krátký všechny já je vyfotím. Ted to mám nastavený tak že když vyšlápnu spojku tak se to těch náhonových nedotýká takže by to mělo bejt v pohodě si myslím :-/ A tím že jsi to převrtal tak jsi docílil čeho? Pořád to nějak nechápu, děkuji za vysvětlení :friends:

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#982 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

zetorak jirka píše:Prohlíd jsem si fotky, a máš to pěkný, stejně ty 69tky byli jedny z nejlepších a nejšikovnějších traktorů.
Děkuji ti Jiříku :friends: jak řikáš no sice to pohodlí tam není jak v 70tkách ale jinak jsou to dobré traktory 8)

Biggles555

#983 Nový příspěvek od Biggles555 »

No teda ty sis máknul,pěkná prácička........:-D
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#984 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Biggles555 píše:No teda ty sis máknul,pěkná prácička........:-D
Hoj děkuji :friends: no dělám to k obrazu svému a já to musím mít vše ťip ťop :smich: Ne tak samozřejmě snážím se aby to vypadalo.
Jak dosmolíme nějak ten vývod na pomocnej píst tak tam prdnem hydrauliku prozkouší se to nasadí se kabina a zase dodám nějaké foto + možná třeba i vedeo 8)

lukisek 099

#985 Nový příspěvek od lukisek 099 »

http://www.zetor-shop.cz/userdata/produ ... 011194.jpg
víš proč jsem to převrtával protože jsem místo páček náhonu co máš ty použil tydle proto jsem musel převrtat díry na pružinky je ale mozné že existují i jiné pružinky na tydle pracky ale to nevím proto jsem to převrtával tak asi tak.

http://www.zetor-shop.cz/userdata/produ ... 011197.jpg
a vidíš našel jsem i kryt spojky kde jsou prímo převrtány díry naty pružinky takhle jsem to taky musel udělat abych tam nacpal ty kratší packy
tak snad jsem to vysvětlil :)

Lukashil

#986 Nový příspěvek od Lukashil »

kurnik chlape paráda nemám slov 8)

ten domek řazení když jsi přendaval, tak takovou tu šikmou plošku s třema důlkama jsi tam přišrouboval hned, nebo jsi musel vrtat díry?
díky moc.
Stydím se za tuto zem

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#987 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Lukashil píše:kurnik chlape paráda nemám slov 8)

ten domek řazení když jsi přendaval, tak takovou tu šikmou plošku s třema důlkama jsi tam přišrouboval hned, nebo jsi musel vrtat díry?
díky moc.

Ahoj děkuji Lukáši za pochvalu :friends: No to řazení jsem jenom přendal bez nějakých úprav. To vedení drží aby ti řadicá paka držela u jednotlivých kvaltů ale to ty víš 8) Oni už v té 70tkové převodovce měli ty dvě dirky připravené takže jsem to jenom přešrouboval... 8)

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#988 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

lukisek 099 píše:http://www.zetor-shop.cz/userdata/produ ... 011194.jpg
víš proč jsem to převrtával protože jsem místo páček náhonu co máš ty použil tydle proto jsem musel převrtat díry na pružinky je ale mozné že existují i jiné pružinky na tydle pracky ale to nevím proto jsem to převrtával tak asi tak.

http://www.zetor-shop.cz/userdata/produ ... 011197.jpg
a vidíš našel jsem i kryt spojky kde jsou prímo převrtány díry naty pružinky takhle jsem to taky musel udělat abych tam nacpal ty kratší packy
tak snad jsem to vysvětlil :)
Ahoj tak teď už jsem tomu přišel na kloub :smich: už to chňápu. Já nevěděl že je ještě takovejdle typ packy. Mě dali ty co tam prej patřej. No to je jedno oni jsou vlastně stejný ale nemaj tu plošku na malé spojkové ložisko takže vlastně pojezdem je nemůžeš vubec vypnout. Tady u těch to jde naštelovat aby jsi nemusel používat ruční spojku tak že to můžeš vypnout přez pojezd. Ale to se mě moc nezamlouvá měl jsem to tak u 56tky.
Ted to máme tak naštelovaný že to pojezdem nevypnu. Ale možná blbec sem je měl uříznout a bylo poprdeli :-/

ZeToR 5511

#989 Nový příspěvek od ZeToR 5511 »

Ahoj michale,jaké máš přední pneu? Vypadají že jsou už sjeté. Mám v plánu koupit mitas se vzorkem jako máš ty ale prej jsou hrozně měké a nevydrží dlouho.

Jinak máš moc pěknej traktor byl bych rád kdyby se mi časem podařilo dát ten můj aspoň trochu to stavu v jakém je ten tvůj.

Když vyšrubuji ten boční šroub na portálech jak poznám že je tam dost oleje?
Ten klakson je parádní,mám doma z tatry a přemýšlím že bych hotam taky dal. Zkama máš přivedený vzduch a kolik je potřeba mít nafoukané. Díky

peny

#990 Nový příspěvek od peny »

ked sa bude vylievat tak je dost :) ak nebude nic tiect tak treba doliat

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4911-6945“