Z 6911 od Michala

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

Re: Z 6911 od Michala

#961 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Dneska jsme rozdělali servo řízení pač nám blblo nebo si to aspoň myslíme v porovnání s jiným traktorem kde jim to šlo krásně lehoučko a nám to šlo podstatně tíž :-/ Sice neteklo ale řekli sme si že ho rozděláme a podíváme se do něj a už ho rovnou přetěsníme.
Takže sme ho rozdělali první věc přišlo mě že ten hlavní kulovej čep co je uvnitř tý kostky a kouká ven je na něm táhlo k hlavní páce řizení tak že byl docela dost přitaženej a šel poměrně tíž. (nevím jak má jít správně jesi lehčeji a nebo tíž :-/ )
No a pak když sme vytáhli píst z válce tak jak tam sou vzadu ty dva pístní kroužky oceloví tak jeden byl prasklej :shock: Zeptám se může to mít nějak velkej vliv na něco? Na funkci? A jinak sme na nic závažnýho moc nepřišli.... nějaké foto mrkněte... :)

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

A ještě se zeptám tady to štelování na tom táhle jak by to správně mělo být víte to někdo? Nebo na tom nezaleží jak je to zašroubované?Děkuji za rady :friends: Obrázek

A Náhradní díly do servo řízení se dají taky někde splašit? Scháněl jste už někdo do toho něco. Podívám se po netu ale kdyby ste o něčem věděli ;-)

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#962 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

STEEL píše:jojo řadit jde pěkně 8) a jak pokračuješ nějaký nový fotky nemáš? ať se je čím kochat
Ok tak to je pohoda 8)
Fotek mám tři prdele :smich: Jen k tomu musím sednout udělat si v tom trochu pořádek a něco sem naházet nebojte budou budou 8)

Biggles555

#963 Nový příspěvek od Biggles555 »

Michal(zetor) píše:Řeším jakej olej dáváte do převodovek na vašich zetorech? Já bych tam chtěl dát už ten olej co lejem do John deerů v práci. Je to nějakej převoďák ale nevim přesně označení nějakej HY-Gard nebo tak něco. Co si o tom myslíte je takovej trochu řidčí ale jinak si myslím kvalitní olej.

Protože když pak tahám vlek z práce tak furt poslouchám keci že jim to míchám ty oleje a tak no :jazyk:

Nemělo by to nijak vadit ne? V práci na to 77čka jezdí normálně.

Já s 3211tkou funguju na SHELL Spirax 8)
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#964 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Biggles555 píše:
Michal(zetor) píše:Řeším jakej olej dáváte do převodovek na vašich zetorech? Já bych tam chtěl dát už ten olej co lejem do John deerů v práci. Je to nějakej převoďák ale nevim přesně označení nějakej HY-Gard nebo tak něco. Co si o tom myslíte je takovej trochu řidčí ale jinak si myslím kvalitní olej.

Protože když pak tahám vlek z práce tak furt poslouchám keci že jim to míchám ty oleje a tak no :jazyk:

Nemělo by to nijak vadit ne? V práci na to 77čka jezdí normálně.

Já s 3211tkou funguju na SHELL Spirax 8)
Ahoj paráda takže já tam dám ten od John deera převoďák. A nemáš s tím tedy nějaké problémy že je řidčí? Netěsnosti nebo tak něco? Dík :friends:

Biggles555

#965 Nový příspěvek od Biggles555 »

Zatím se nic nevyskytlo,hlavně jde hladce řadit i za -20°C......dávám ho i do Jawiček a zvládá to dobře i mokrá spojka 8) :friends:
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211

lukisek 099

#966 Nový příspěvek od lukisek 099 »

Já s 3211tkou funguju na SHELL Spirax

jej ten smě měly nebo máme v družstvě v NH pak sme to lily i do crystalů 8011-16345 a taky do dvou zetorů 72-7711 bo pořád remcali že se míchaji oleje tak se to nacpalo do všeho jenže co naplat bo ze strojů to stejně nevypustily jak z návěsů,vleků a různých dalších tak se to stejně promíchalo i s obyč pp90 :(
jo jinak pěkný fotečky další přidávej 8)

STEEL

#967 Nový příspěvek od STEEL »

čau michale tady to máš přibližně změřený
Obrázek
host images
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#968 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Ahoj děkuji ti za změření nastavím to tedy taky tak.... ;-)

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#969 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

DYK píše:Michale a i ostatní, na starých nožích rotavátoru je mezi dírama pro lícové šrouby značka asi výrobce. Je to v kružnici trojúhelník postavený na špičku. Nevíte čí je to značka?
Ahoj Dyku málem bych zapoměl :red: tak jsem se na to díval a ty nové kudly tam taky něco maj mrkni na fotku no. Na starou kudlu se už nemůžu podívat pač sem je asi všechny vyházel žádnou sem doma nenašel :)

A hele já sem ti přece posílal v mejlu přesnej název těch kudel a vše k tomu potřebné nebo ne? Z toho T-agra co jsem je já kupoval.

Foto tý nový kudly....Obrázek

DYK

#970 Nový příspěvek od DYK »

Ahoj Michale, děkuji za foto nového nože. Je jasné, že je to druhovýroba - neoriginál. Originál Howard totiž není k mání a i kdyby byl, bylo by to ještě dražší a to přece nikdo nechce. Už tak je to až až. Taky se přiznám, že jsem chtěl fotku spíše toho starého nože co tam byly, ale co máš z toho, stejně nákup HOW- je jediné řešení. Takže ještě jednou díky. Jinak dnes už ta kudla stojí 153 kč nez DPH. No ty jsi dal i slušnou sumu za šrouby s matkama, že? Jsou tam lícové šrouby do 13mm díry a M12. Asi mám možnost nákupu za jinou cenu - nabídku tak po ní skočím a uvidím jak výhodné to bude. Platí co jsem slíbil už loni, jak něco budu vědět napíšu ti to sem. I když teda to není už aktuální a jdeš dál. Což chápu.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#971 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

DYK píše:Ahoj Michale, děkuji za foto nového nože. Je jasné, že je to druhovýroba - neoriginál. Originál Howard totiž není k mání a i kdyby byl, bylo by to ještě dražší a to přece nikdo nechce. Už tak je to až až. Taky se přiznám, že jsem chtěl fotku spíše toho starého nože co tam byly, ale co máš z toho, stejně nákup HOW- je jediné řešení. Takže ještě jednou díky. Jinak dnes už ta kudla stojí 153 kč nez DPH. No ty jsi dal i slušnou sumu za šrouby s matkama, že? Jsou tam lícové šrouby do 13mm díry a M12. Asi mám možnost nákupu za jinou cenu - nabídku tak po ní skočím a uvidím jak výhodné to bude. Platí co jsem slíbil už loni, jak něco budu vědět napíšu ti to sem. I když teda to není už aktuální a jdeš dál. Což chápu.
Ahoj hele podívám se ti ještě po starým noži pač mě furt něco mate že sem nějakej nechal někde ležet :-/ ale znáš to jak to chodí všude něco někde leží/stoji/válí se a pak se v tom vyznej za pár dní :smich: Podívám se ti Dyku jetě 8)

Ceny už přesně nevím jak to bylo musel bych se schválně podívat do složenek ale za ty šrouby a matky to byla taky pálka no. Jsou to oceláky 12.9 a jemný zavit. Ale ty lícované 12 s 13 tělem se nedali sehnat tak mě sehnali ty 12cky a je to v poho malinko tam hrknul ale ono se to vyšprajcovalo a bylo to v pohodě ;-)

DYK

#972 Nový příspěvek od DYK »

Ceny jsi sem do tvého tématu napsal - vložil. Jak nože tak spojovacího materiálu. Prostě to co ti došlo mailem z t-agra vlčnov. Na straně 41.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#973 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Ajo máš pravdu koukal sem a je to tam na straně 41 tak jo :)

Lukashil

#974 Nový příspěvek od Lukashil »

no táák Míšo, si skládáš puzzle a ani fotečka :)
Stydím se za tuto zem

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#975 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Tak přidávám nějaké to slibené foto ;-)

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4911-6945“