Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
- Skalda
Re: Moji pomocníci
Hledáš marně , není čas, dělal jsem si radlici na malého a budu tam teď dávat zdvih, velký zatím stojí a čeká na jaro, ono to přijde neboj. Březen , duben už s ním budu pálit do lesa, a přes další zimu nový kabát, nastříkat, upravit elektriku apod. Je to takové moje rodinné stříbro.
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............
Tak to pak jo...Skalda píše:Hledáš marně , není čas, dělal jsem si radlici na malého a budu tam teď dávat zdvih, velký zatím stojí a čeká na jaro, ono to přijde neboj. Březen , duben už s ním budu pálit do lesa, a přes další zimu nový kabát, nastříkat, upravit elektriku apod. Je to takové moje rodinné stříbro.
Ale neříkej mi, že jsi ho ještě pořádně nepotrápil...?
Naše rodinné stříbro je kobyly, ale ty bohužel s údržbou do jara nepočkají...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- Skalda
To víš že jsem mu už dal kouř, ale fotit jsem nějak zapoměl.Ono mě to vlastně ani nenapadlo.
To nevadí, že jsi nefotil, protože ono to ani při práci dost dobře nejde.Skalda píše:To víš že jsem mu už dal kouř, ale fotit jsem nějak zapoměl.Ono mě to vlastně ani nenapadlo.
Ale zážitky bys mi zdělit mohl... Co jsi tahal, kolik a jak?
............ Sem napnutej jak kšandy..........
A cokdyby jsi ho alespoň blejsknul někde pod kůlnou, nebo někde jinde. Já z těch starejch fotek prd poznám.
Nechal jsi tam ZIL, nebo jsi přezul na IFU?
- Skalda
Zatím tam mám ifu, gumy ze zila odpočívají v garáži, foto určitě dodám, ale nebude to tak hned, nějaké bomby jsem ještě netahal ale pofotím na jaře jak budu přibližovat dřevo na stavbu. teď se snažím makat v dílně na všem možném ať jsem připravený na sezonu, pak nebudu mít kde dřív skočit.
Jaký mají asi průměr kola z IFY a jaký ze ZILA?
Jsou tam zadní nápravy, takže je to kloub, nebo přední, takže zatáčí 4 kola?
Jsou tam zadní nápravy, takže je to kloub, nebo přední, takže zatáčí 4 kola?
- Skalda
Ze zila jsou asi o 10 cm vyšší a taky asi o 10 cm užší, v zimě líp jedou, jinak je to tam normálně náprava zadní a přední, vzdálenost mezi koly je mýslím jen 80 cm, točí se to na fleku, do konce týdne chci poslat pořádné info s fotkama.
Znamená to, že zatáčí jen předek klasickým způsobem? Má to špéru?Skalda píše:Ze zila jsou asi o 10 cm vyšší a taky asi o 10 cm užší, v zimě líp jedou, jinak je to tam normálně náprava zadní a přední, vzdálenost mezi koly je mýslím jen 80 cm, točí se to na fleku, do konce týdne chci poslat pořádné info s fotkama.
Už se těším na fotky i info. Kdyby šlo aby stál třeba někdo vedle pro porovnání... Protože na těch minulích fotkách mi to přišlo něco jako UNCek dělanej do lesa a když jsi potom napsal, že váží přes 5 tuna tahá 5 kubíků, tak jsem docela čuměl...
peetanova6945 a moje 6718 na peetanove 6945 je náš naviják a vypadá to docela dobře a ladí mu to i s rampovačem
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
copak jste dělali, chlapi?ondra píše:peetanova6945 a moje 6718 na peetanove 6945 je náš naviják a vypadá to docela dobře a ladí mu to i s rampovačem
Zetor 5945 a Zetor 6711
Ale tak sme blbli a dali na peetanovu 6945 náš naviják a zejtra ráno pojedem do lesa tahatzetor tomas píše:copak jste dělali, chlapi?ondra píše:peetanova6945 a moje 6718 na peetanove 6945 je náš naviják a vypadá to docela dobře a ladí mu to i s rampovačem
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vemte foťák a udělejte pár fotekondra píše:Ale tak sme blbli a dali na peetanovu 6945 náš naviják a zejtra ráno pojedem do lesa tahatzetor tomas píše:copak jste dělali, chlapi?ondra píše:peetanova6945 a moje 6718 na peetanove 6945 je náš naviják a vypadá to docela dobře a ladí mu to i s rampovačem
Zetor 5945 a Zetor 6711
s fotákem počítáme na 100%ale moc fotek asi dělat protože tam nejedem na dovolenou ale dělatzetor tomas píše:Tak to vemte foťák a udělejte pár fotekondra píše:Ale tak sme blbli a dali na peetanovu 6945 náš naviják a zejtra ráno pojedem do lesa tahatzetor tomas píše:copak jste dělali, chlapi?ondra píše:peetanova6945 a moje 6718 na peetanove 6945 je náš naviják a vypadá to docela dobře a ladí mu to i s rampovačem
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
No to mi je jasný, ale když budete dvá tak snad se něčeho dočkáme. Já vím, že když se dělá, tak na focení moc času neniondra píše:s fotákem počítáme na 100%ale moc fotek asi dělat protože tam nejedem na dovolenou ale dělatzetor tomas píše:Tak to vemte foťák a udělejte pár fotekondra píše:Ale tak sme blbli a dali na peetanovu 6945 náš naviják a zejtra ráno pojedem do lesa tahatzetor tomas píše:copak jste dělali, chlapi?ondra píše:peetanova6945 a moje 6718 na peetanove 6945 je náš naviják a vypadá to docela dobře a ladí mu to i s rampovačem
Zetor 5945 a Zetor 6711
něco málo asi bude a já mu asi řeknu jesi by sebou někoho nevzalzetor tomas píše:No to mi je jasný, ale když budete dvá tak snad se něčeho dočkáme. Já vím, že když se dělá, tak na focení moc času neniondra píše:s fotákem počítáme na 100%ale moc fotek asi dělat protože tam nejedem na dovolenou ale dělatzetor tomas píše:Tak to vemte foťák a udělejte pár fotekondra píše:Ale tak sme blbli a dali na peetanovu 6945 náš naviják a zejtra ráno pojedem do lesa tahatzetor tomas píše:copak jste dělali, chlapi?ondra píše:peetanova6945 a moje 6718 na peetanove 6945 je náš naviják a vypadá to docela dobře a ladí mu to i s rampovačem