Na rvoje "buèiky" je zase dobrá 52kawintrej píše:
co ja viem tak UKT je na bežne stromy a LKT na veèšiu robotu tak ti do toho štitu možu metrove buky naraža jedna rados.Kdežto na Zetore ti zlame portale. Na tie tvoje smreèiny je UKT dobre.
Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
Ale rozdiel je že ja to robim ako palivo raz do roka a neživi ma to Karle....Peetan píše:Na rvoje "buèiky" je zase dobrá 52kawintrej píše:
co ja viem tak UKT je na bežne stromy a LKT na veèšiu robotu tak ti do toho štitu možu metrove buky naraža jedna rados.Kdežto na Zetore ti zlame portale. Na tie tvoje smreèiny je UKT dobre.
Ale radim má eštì 7245 a kam nezajede forterou zajede 7245 nebo s konìm já bych taky asi forteru do lesa nebral a tak se pøi nejhorším votoèím víckrát ale tøeba kam jezdím já tak by skoro ani nezajel mošner a já tìžím vìtšinou kam se mošner bojí a radim nedostaneadam píše:radim utáhne i 10 kubiku døeva a mošner maximálnì 5
Takhle to vùbec není.ondra píše:Ale radim má eštì 7245 a kam nezajede forterou zajede 7245 nebo s konìm já bych taky asi forteru do lesa nebral a tak se pøi nejhorším votoèím víckrát ale tøeba kam jezdím já tak by skoro ani nezajel mošner a já tìžím vìtšinou kam se mošner bojí a radim nedostaneadam píše:radim utáhne i 10 kubiku døeva a mošner maximálnì 5
Neple dohromady Radima s forterou a Ivoše s koòma a 72kou.
Oni spolu dìlají jen vyjímeènì. Takže jsou Radimoj Ivošovi konì prd platný. Ivo má 72ku jen na pøepravu koní a rampování.
Já osobnì bych radši bral 8541 s Manatechem
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA