Ivanov Zeturek 6748 s motorom 69
Moderátor: Lukashil
Re: Ivanov Zeturek 6748 s motorom 69
Ahoj, jen takový dotaz k fotce traktoru uvnitř. Kde máš ruční brzdu, a ruční náhonovou spojku? Ty přece musí být na podlaze a ty je tam nemáš. nebo aspoň ta brzda tam musí být. Jestli nemáš náhonovou spojku na ruku, ale jen pedálem, tak to není 6748, ale 5645. A akorát štítek máš ze 6748. Taky kdyby to byla 6748 musí mít těžký předek a ne manžetovku.
Ondřej
Spravna pripomienka ,sam neviem,čo to je lebo v tychto typoch zetorov sa nevyznam a rad by som vedel čo to je za typ.Ručnu brzdu to v kabine nema,ale vyzera,že zo zadneho mostu trči tiahlo ale neni zapojene.Nahonovy hriadel sa zapina takou malou páčkou vedla redukcie....a vypinanie spojky je klasicky spojkovym pedalom,ale zase vyzera akoby odtial šlo neake tiahlo pod kabinu,ale neni zapojene..
Tak chlapi, dneska som sa vrhol na vymontovanie tej prednej napravy a vaše slova sa potvrdili.Musel som zhodiť aj konzolu a skušal som to vyraziť cez bronzovy valec malym kladivom ale bezvysledne.Potom nastupilo večšie kladivo ale taktiež bez odozvy,až som sa potom nas.al ,nahrial to PB flašou,parkrat sa dobre zahnal a čap vybachal von asi po polcentimetrovych kuskoch,ale už je vonku...
slušně ses do toho pustil, jen tak dal... Podle me je to původně 5645, možná s motorem 6901 teď....
robota ti ide pekne od ruky a ides davat tu napravu z v3s,alebo si zohnal tazku napravu?
pěkná práce ale když vydím ty futra tak abys neměl vydřenou ají konzolu
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
Chlapi popravde povedane tak tu konzolu som neobzeral,dufam že bude ok a naprava,no moj sen je ťažka ,ale nemienim vraziť do nej 2000 eur takže klasika v3s a to dve varianty.1 je, že dam 18ky kolesa a diferak na stred a 2 ,že dam klasika 20ky 8,3x20 a diferak vyosim nabok ako to maju chlapi z fora na suproch,lenže neviem aky maju tie 8,3 obvod takže ich potrebujem niekde zmerať,ale kdesi som čital že 265 cm a to je presne,čo potrebujem,lenže potrebujem to vedieť na 100%,až mi to potom neťaha ako blaznivé..Tato druha varianta sa mi pozdava viacej,lebo mi stači zužiť len jednu poloos
nevím no ale podle mě si zbytečně přiděláváš práci ta manžetovka zase neni tak špatná náprava sice je to horší s dílama
dle mýho názoru je to zbytečně složitý předělávat nápravu z V3s když už tam předek máš
dle mýho názoru je to zbytečně složitý předělávat nápravu z V3s když už tam předek máš
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
No praveže nemam dobry pocit z tej napravy a vyše ludi sa zhodlo na forach,že ta naprava je vyrobny zmetok a ešte ked viem,že len poloos stoji 150eur tak za to mam celu napravu v3s a je aj masivnejšia.A roboty to neni vela,si zober,že ju zužim,navarim stredovy uchyt,spasujem kardan a je to
pekne sa to hovori,ale neviem ci to bude take jednoduche sparovat tie prevodyIvan50 píše:No praveže nemam dobry pocit z tej napravy a vyše ludi sa zhodlo na forach,že ta naprava je vyrobny zmetok a ešte ked viem,že len poloos stoji 150eur tak za to mam celu napravu v3s a je aj masivnejšia.A roboty to neni vela,si zober,že ju zužim,navarim stredovy uchyt,spasujem kardan a je to
Ja si myslim,že na tom traktore sa to strati ,ked bude naprava mierne nadbiehať,na mojej avii 4X4 mam vpredu šipaky s priemerom 92 cm a vzadu klasika hladke priemer 88cm a raz som šiel naloženy po asfalte a zabudol som vypnuť predok a nestalo sa nič.
nebude ta naprava mit malej vykyv kdyz ji nechas takhle? Aspon teda leva strana, pri najetim prednim kolem na hrbol...
No uvidim,popripade ju ešte kusok pustim dole,kamarat mi vravel aby som prerobil celu konzolu ale do toho sa mi nechce,lebo chcem to zachovať original aj s tou liatinovou vanou... ale myslim si.že ked ju pustim ešte tak 2 cm nižšie to bude ok...sita píše:nebude ta naprava mit malej vykyv kdyz ji nechas takhle? Aspon teda leva strana, pri najetim prednim kolem na hrbol...