Cau pomaly pokracuje.Nechaval jsem si delat strechu a konce zad.blatniků,tak se to pomaly spasovava dohromady.Já hlavně cekal na tu strechu skoro dva mesice.Taky jsme delali plech pod sedacku a resime protahnuti pák.potom me ceka strikani,brousení a zase strikaní.
Repasovani vždy jde pomalu to vim podle sebe ale na ten tvuj traktor jsem zvědavy nebo mě hodně zaujal jak budeš mit čas tak to nafot a vlož to sem dik
Ještě mě tak napadlo psal si že si čekal na udělani vrchu na kabinu a na hoře ju nabiziš ty ju tam nakonec davat nebudeš? Jak planuješ udělat tu kabinu jako ma řada 70 z odhlučněnim nadrž budeš davat pod nadrž?
jako to ma rada 70XX akorad tu nadrz tan necham,to uz by dalo moc prace,casu a hlavne penez.ja tu strechu mam dvakrat tak nez by me lezela 15 let doma tak se ptam jestli nema nekdo zajem.myslym si ze za ty peníze nic takovyho nesezenes.Je to okopirovana z 72XX.
Aha tak to potom jo . Palubni desku budeš nějak upravovat? Nebo nechaš jako je tet? Nebo třeba filip tady z fora co ma 40 tak ma panel přesunuty na nadrž a vypada to docela dobře to je každeho věc a nazor ja se jen ptam a informuji
Cau jde to pomalu a je to drbacka.Neco uzmam striknuty zakladem a chystam se na blatniky striknout hrbaticou.Tento tyden bych to chtel nachystat na lak taky zalezi na pocasi.