Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
Re: Peeťanovi pomocníci
Ještě že se nic nestalo obsluze
- adam
Mazec ještě že jsi nešel přes boudu. Stát se to mě tak bych měl asi mokro v kalhotách. Navyják to přežil?
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Jo, taky jsem musel přemáchnout trenky...adam píše:Mazec ještě že jsi nešel přes boudu. Stát se to mě tak bych měl asi mokro v kalhotách. Navyják to přežil?
Přežil, ale je celej trochu hnutej a potlučenej. Snad nenatekl olej do lamel... uvidíme.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
no přestat to fungovat někde na silnici.......................
brrrr až mi mrazej záda
brrrr až mi mrazej záda
Stydím se za tuto zem
Nevím proč, ale na silnici se mně to nikdy nestalo... je potřeba asi nějakej náklon a hlavně při manipulaci kdy pořád dobržďuješ k návalu. Nikdy to není z čista jasna, ale po pár bržděních bere pedál níž a níž, takže se to dá předvídat.Lukashil píše:no přestat to fungovat někde na silnici.......................
brrrr až mi mrazej záda
- Chudej farmar
u zetora po chcipnutí by to asi se zarazenym kvaltem nejelo... navic by sla hydraulika pustit dolu.Lukashil píše:promiŇte mi to prosím nemyslím to na nikoho z vás zle, ale stalo by se to u starýho zetora???
Peto no hele hlavne ze jses zdráv! kdo nic nedela nic nezmarí... a todle nejni takova tragedie předpokladam ze u valtry je ta specialni rucni brzda na pace revorzoru ze? tomudle a dnes todle nahrazované el. tlacitkem ovladani rucni brzdy jsem nikdy neprisel na chut.. presne z tehle důvodů...
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
Nevěřím tomu, že by třeba jednička udržela ustrojenej traktor při couvání z takovýho kopce. Mně to neudržela ani při parkování v nájezdu do dvorečka.
Jo, parkovačka je na reverzoru. Není to ale přes převody jak třeba u JD. Je to jen vzduchovým válcem na táhla brzd. Takže přemejšlím udělat to pro jistotu ještě jedním čudlem a válcem abych obešel tu elektroniku která to nezabrzdí nad 3km/h. Nic by se tomu stát nemělo.
Jo, parkovačka je na reverzoru. Není to ale přes převody jak třeba u JD. Je to jen vzduchovým válcem na táhla brzd. Takže přemejšlím udělat to pro jistotu ještě jedním čudlem a válcem abych obešel tu elektroniku která to nezabrzdí nad 3km/h. Nic by se tomu stát nemělo.
-
Peetane a zkoušels to někdy s tou ruční brzdou? Já jsem jezdil ze 141 a kdysi jsem jel z prutkeho kopce a chtel sem dat reverzor do neutralu ale omylem sem přetáhl až do ruční brzdy. ujel sem asi tak 10 metru a bylo z pomaleho brždění až hups na čelní sklo.Peetan píše:Nevěřím tomu, že by třeba jednička udržela ustrojenej traktor při couvání z takovýho kopce. Mně to neudržela ani při parkování v nájezdu do dvorečka.
-
u zetora po chcipnutí by to asi se zarazenym kvaltem nejelo... navic by sla hydraulika pustit dolu.Chudej farmar píše:Lukashil píše:promiŇte mi to prosím nemyslím to na nikoho z vás zle, ale stalo by se to u starýho zetora???
Na kvaltu by to neudrželo a naviják bych na mém z 10540 taky nedal na zem, je tam bosh a musí jet motor... Ručka by to zastavila v pohodě, ta brzdí perfektně. Naviják mám krpan 8,5 eh, vážu mu celkem dost, pořád skáče po zadních i s nakladačem a s ozubenýma kolečkama, ani jezdění v hrbech problém nemám.(doufám, že jsem to zakřikl ) Ale rana to musela být kvalitní, ten zadek je dobře zrušený. Tak hlavně ať není v pr. ještě něco, co není vidět
u stareho zetzora by sla hydraulika dolu dat ale to zalezi jestli na to byl vubec cas
to je furt u starýho zetora u starýho zetora , jenže se starým zetorem by tam jednak ani nejel a ani nezajel a možná ani nevidělal , pro někoho na 30 metrů paliva ročně starej zetor možná dobrej , ale na obživu už to nebude ... dnes jsem jel po době s 69 a byl to děs , kravál , vyhrkanej jsem jak stará kur.a a rychlost pojezdu strašná , hold asi i u mě půjdou oba staré zetory pryč z baráku také ...
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
-
neboj Ondra je spolehlivej
S čimpak ?Lukashil píše:mysli na mě ondřeji
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141