Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
Re: Peeťanovi pomocníci
No sakra
A co bylo příčinou, že nastalo tolik na sebe nezávislých závad? Brzdy, motor, řízení...
Rychlost tam šupnout nešla, ruční brzda taky ne?
Nebo traktor ujel sám od sebe?
A co bylo příčinou, že nastalo tolik na sebe nezávislých závad? Brzdy, motor, řízení...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Jasně... člověk je vždycky tak nasranej, ale pak to přejde a jsem rád, že je vše relativně OK.
teda ještě uvidíme jak pojišťovna...
teda ještě uvidíme jak pojišťovna...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
jak jsem na vrchu paseky jel, začal jsem hrabat, chtěl jsem zastavit, dát špéry a jet dál, ale brzdy byly mrtvý a začlo to couvat, pak už to ten kvalt nevzal a chcíplo to. Tím nešlo řídt ani shodit štít dolů. Během pár vteřin to nabralo takovou rychlost, že se dalo tak akorát držet.Sniper píše:No sakra
Ty brzdy mně už 4x opravovaly. Teď měli dorazit zas, ale už tejden se jim nějak nedařilo dostat se sem. Včera to taky nedopadlo a takhle to skončilo. Většinou se to dá předvídat... brzdí to víc u podlahy, dnes celou dobu vpoho a najednou hned.
ručka je "na tvrdo" a jen do 3km/h aby se něco neposralo.
No to je kurva radost...nový stroj! Být to někde ve strži, ani nepomyslet.
Já už bych neměl spoleh na takovou mašinu, kolikrát mě mrazilo, když jsem musel za LKT vázat a ten stál čumákem do prudkého kopce, jinak to nešlo...
Tak ať ti to dobře dopadne
Já už bych neměl spoleh na takovou mašinu, kolikrát mě mrazilo, když jsem musel za LKT vázat a ten stál čumákem do prudkého kopce, jinak to nešlo...
Tak ať ti to dobře dopadne
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
ručka vždycky všude bez problémů... ale tohle je prostě nějaká zrada... Prej nějaká vadná série hadiček který se leptaj a ty kousky zadřou brzdový pístky pod pedálama který mě pořád vyměňujou.. Všude se to vyměnilo. bylo to asi na 25ti traktorech, ale u mě zapomněli vyměnit to i u otočnýho řízení.
No tak to je mazec! Jestli mají takový průser, proč neudělají komplet výměnu brzdného ústrojí?!
Mění zadřené pístky...řeší důsledek, ne příčinu
To je tedy opravdu zvláštní přístup
Mění zadřené pístky...řeší důsledek, ne příčinu
To je tedy opravdu zvláštní přístup
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
promiŇte mi to prosím nemyslím to na nikoho z vás zle, ale stalo by se to u starýho zetora???
Stydím se za tuto zem
- Mirek LKT
Tohle se může stát u jakýhokoliv traktoru, technická závada a je to fuk jestli novej nebo 30 let starej traktor. Mě takhle ujela 69 , která stála na ručce. Povolila a traktor po 30 metrech a jednom pařezu skončil na boku . Jen sem se díval s ouvazkama v ruce
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
njn brzdu používám jen nožní (takovou trojúhelníkovou pod kolem)
Stydím se za tuto zem
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
v lese asi tak trochu nepraktické, nemyslíš?Lukashil píše:njn brzdu používám jen nožní (takovou trojúhelníkovou pod kolem)
Hlavně at se ti to Peetane podari opravit, bez potreby vlastnich dukatu...
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
kluci nemyslel jsem to zle jen na odlehčení peťovi v týhle šlamastice.
Stydím se za tuto zem
- lukisek 099
no tak toje mazec kruci ještě že se ti nic nestalo traktor s navijákem to rozchodí hlavně že zdraví je ok
mě kdysi na new holandu v JZD taky chvíli stávkovaly nožní brzdy to jsem tenkrát měl jet na fušku odvážet dřevo acelkem to byl kus a v kopcích. tak vzduch mi šel ručka taky ale nožní na podlaze a nic.. bylo to vsobotu pak jsem přišel v pondělí do práce a zas to šlo. volal se nato servis a nanic nedošli.
mě kdysi na new holandu v JZD taky chvíli stávkovaly nožní brzdy to jsem tenkrát měl jet na fušku odvážet dřevo acelkem to byl kus a v kopcích. tak vzduch mi šel ručka taky ale nožní na podlaze a nic.. bylo to vsobotu pak jsem přišel v pondělí do práce a zas to šlo. volal se nato servis a nanic nedošli.
petane hlavne ze si zivy a zbytek se da opravit ale co ti servisaci ti museli od tebe dostat pojeb ne
Zetor je ještě větší krám , ručka se najednou z ničeho nic povolí a traktor si jede kam chce a když dáš špatnou hadičku na zetora udělá ti to saméLukashil píše:promiŇte mi to prosím nemyslím to na nikoho z vás zle, ale stalo by se to u starýho zetora???
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Spíš mám pocit, že se starým zetorem bych tam hlavně nevyjel a když by absolvoval tenhle "freeride", tak by šel párkrát přes budku...