Adamovi stroje
Moderátor: Lukashil
- adam
Re: Adamovi stroje
Tak to tady zase oživím. Práce je pořád mraky. Teď o žních jsem v práci od rána do večera jinak doma máme první seno usušený, za týden asi začnem druhý. Pár lidem jsem byl síct rotačkou a jinak pořád v lese. Měl jsem pujčenej navyják. Sílu má dobrou, ale to ovládání provázkama je hrozný. Na svůj si udělám vzduch. Žačal jsem trochu dělat na traktoru, už tam mám jinou nádrž, stará je venku a teď začínám dělat na přístrojovce.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
- adam
Nevím jestli sem ještě někdo kouká, ale něco zase přidám. Dělal jsem teď nějaký souše, prořezávky a hlavně polínka. Včera mě konečně přivezli navyják, čekal jsem dva měsíce na Krpana, ale prodejcoj řekli že už tehle typ neudělaj, tak jsem nakonec koupil uniforesta, jako jsem si pujčoval. Zatím jsem ho moc nevyzkoušel, tahat pojedu v sobotu. Teď ještě dělám kryt na nádrž, už nějakou ránu dostala a nerad bych ji prorazil. Včera jsem ještě přivez nějaký větve na nakrmení štěpkovače.
Pěkný fotky
ta nadrz ti nezavadiza pri nastupovani a vystupovani ?
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
- adam
Nee, jsem zvyklej nalejzat a vylejzat druhou stranou. Tady ani nebudu dělat schůdky, bylo by to už moc široký.
Moc vzorku na těch gumách nemáš. Když vím, jaké tam máš kopce.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
- zetorak jirka
Ahoj Adame, fotky jsou pěkný, je na co koukat, ale udivuje mě ta změna nádrže za tu nahoře, to není šťastný řešení, obzvlášť na práci v lese, a co se týče dopravy nafty do čerpadla, tak už vůbec né. (zavzdušňování) Já naopak přemýšlím nad tím, jak dostat na 72jce nádrž co nejvíš (nad úroveň čerpadla).Tyhle nádrže maj jen jednu jedinou výhodu, že se dobře nalejvá nafta , jináč je akorát pro zlost.
Ještě si Jirko zapoměl na zamrzání.
Taky mě to při pohledu na fotky hned napadlo.
- zetorak jirka
No to taky.Franta.cz píše:Ještě si Jirko zapoměl na zamrzání.
- adam
To nemám. Na předek už mám doma nový a na zadek snad na jaře. Teď obuju řetězy, na holejch gumách budou brát líp jak na novejch tam by zapadly mezi špalky a stejně by skoro nezabíraly.Dvordy píše:Moc vzorku na těch gumách nemáš. Když vím, jaké tam máš kopce.
- adam
Tu nádrž jsem dal dolů jednak proto, že se tam blbě nalejvala nafta a až na to dám čelák tak by to šlo ještě hůř a pak jsem chtěl trochu odhlučnit kabinu. Na práci v lese vím, že to není dobrý, ale když ji tahle ''okovu'' tak jí snad neprorazím
- adam
Jinak díky za pochvalu fotek, ta kvalita je strašná, ale fotím jenom mobilem
- Barty6945
Zdar pane,
Vidím zánovní naviják Uniforest 50eco. Mám k němu dotaz, jak si spokojený? kolik je schopný utahnout?co provázky, jak moc za ně musíš tahat? Mám uniforest 40 eco, předělaný na vzduchové ovládání, ale ten naviják není schopný přitahovat zabrzděny traktor Z6945 (cca 3300kg v mém připadě), takže nevím kde je chyba, jestli víc neutáhne, ale kde jsou potom ty 4 tuny co by měl utahnout. Prosím řekni mi svoje zážitky a zkušenosti, jak si spokojený. Díky moc
Vidím zánovní naviják Uniforest 50eco. Mám k němu dotaz, jak si spokojený? kolik je schopný utahnout?co provázky, jak moc za ně musíš tahat? Mám uniforest 40 eco, předělaný na vzduchové ovládání, ale ten naviják není schopný přitahovat zabrzděny traktor Z6945 (cca 3300kg v mém připadě), takže nevím kde je chyba, jestli víc neutáhne, ale kde jsou potom ty 4 tuny co by měl utahnout. Prosím řekni mi svoje zážitky a zkušenosti, jak si spokojený. Díky moc