golf3
Moderátor: Lukashil
Re: golf3
http://www.eshop-rychle.cz/ceskenaradi/ ... abin-ZetorPavel píše:nemuzes my zjistit kolik by tam stala strecha na 6945 dik
Ja to dělal na 67 sice to nemam origo ale za to tu páku mam delší zhruba zarověn po blatnik a už asi 2 roky absolutni spokojenost paka hned vedle sedačky a paradičkaGolf píše:Cau,chci se vas zeptat jestli nemate nekdo zkusenost z predelanim hydraulik.pák?Chci vyměnit 69 za 70 atd.nemyslím cele viko ale jen páky co drží na dvou sroubech na viku hyd.
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Cau Ondro,ty tu paku mas jen prodlouzenou nebo mas i podobny mechanismus jak 7011 atd.Pokud je prodlouzim,tak to pro me nic nemeni protoze na konci paky se prodlouzí polomer.Prosim te pokud budes myt cas a chut tak me to vyfot.Ja si rikal jestli to nejde je n vymenit jako kus za kus,ale nevim jesli to ma stejny mechanismus ve vnitr!
Myslim že by to vyměnit šlo ale je to podle mě zbytečnay ja tu páku mám delší a vyšlo mě to určitě levnějc a je to prace tak na hodinku a mam tam takovej mechanizmus pakovej jen možna jednoduší až pujdu okolo s fotakem tak to blejsknuGolf píše:Cau Ondro,ty tu paku mas jen prodlouzenou nebo mas i podobny mechanismus jak 7011 atd.Pokud je prodlouzim,tak to pro me nic nemeni protoze na konci paky se prodlouzí polomer.Prosim te pokud budes myt cas a chut tak me to vyfot.Ja si rikal jestli to nejde je n vymenit jako kus za kus,ale nevim jesli to ma stejny mechanismus ve vnitr!
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Cau Pavle,dneska jsem se byl podivat ve Zdarne kde delaji strechy ale nic sem se nedozvěděl nemohl jsem najit nejake kancelare!Budu patrat dal.Jestli zháníš střechu,mám doma ze svýho je celá po GO.
Já bych měl představu tak dva tis.Je to možna hodne ale padla na to tabula plechu,latka,molitan,neco jak gumoasfal,nova těsníci guma.Zítra ti ji vyfotim.Me je ji lito prodat ale ja ji nebudu potrebovat a když bude lezet ve stodoly tak bude za chvily po ní.
Na naší 6911 se slovenskou kabinou jsou dlouhé páky. Myslím že to je origoš.Golf píše:Cau,chci se vas zeptat jestli nemate nekdo zkusenost z predelanim hydraulik.pák?Chci vyměnit 69 za 70 atd.nemyslím cele viko ale jen páky co drží na dvou sroubech na viku hyd.
Brendak píše:Na naší 6911 se slovenskou kabinou jsou dlouhé páky. Myslím že to je origoš.Golf píše:Cau,chci se vas zeptat jestli nemate nekdo zkusenost z predelanim hydraulik.pák?Chci vyměnit 69 za 70 atd.nemyslím cele viko ale jen páky co drží na dvou sroubech na viku hyd.
Cau na 69 s ceskou kabinou jsem to jeste original nevidel,vzdy byly na pulkruhatem držáku.Na slovenske nevim ale jestli tam je stupinek pod sedackou jak v 7011 atd. tak je to dost mozny!