Z 6911 od Michala

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Lukashil

Re: Z 6911 od Michala

#1141 Nový příspěvek od Lukashil »

a my si tady jezdíme dvouma traktorama okopávat řepu :smich:
Stydím se za tuto zem

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1142 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Lukashil píše:a my si tady jezdíme dvouma traktorama okopávat řepu :smich:
:vysmech: No jo tak vás je asi tolik na práci že se do jednoho traktora nevlezete :smich:

Lukashil

#1143 Nový příspěvek od Lukashil »

no jo my všichni 2 :smich:
Stydím se za tuto zem

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1144 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Tak pak teda nevím důvod :smich: dvou traktrorů? Jedině ještě že jeden táhne kárku a druhej se projíždí :D

Lukashil

#1145 Nový příspěvek od Lukashil »

jeden veze motyčky a pivo...........
Stydím se za tuto zem

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1146 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Ahááá taky dobrej důvod :D Tak ty jedeš 72jkou počítám a Táta 40tkou jo? Jak to máte daleko na pole?

Lukashil

#1147 Nový příspěvek od Lukashil »

to je 30tečka ale síly má za dva, asi před smrtí......
Stydím se za tuto zem

kaja.h

#1148 Nový příspěvek od kaja.h »

luki, Ty Vo.. , Třicítka je nejlepší traktor . Ty to dobře víš. :friends:
Jede traktor, je to Zetor 3011

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1149 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Hoší třeba mě někdo poradíte řeším problém s reprákem v traktoru. Kupoval jsem tam reprák asi před 3 rokama je hroznej problém nějakej sehnat kerej by byl už ve vlastním skeletu pro přidělání protože v 69tce je problém kam ho dát třeba nějakej autovej reprák kerej hraje dobře a kvalitně. Tak jsem koupil tento tedy http://autoelektrika.vltava2000.cz/stor ... oodsID=836 a hral docela dobře jasný že těm autovým se nevyrovná. Ale ted podlední dobou hraje dost mizerně :vztek: uplně potichu musím mít na rádiu nakrouceno volume skoro naplno aby kapku hrál a to i když stojim takže je ticho kolem. Sem ho rozdělal a zjistil že byl rozletovanej jeden kablík co to překlemovával na druhej repráček. Tak sem ho sletoval zpět ale stejně to hraje mizerně a ty ostatní dva menší repráčky co to má v sobě tak nehrajou nevím proč jesi se tam něco vyzkratovalo :-/

Tak sem přemýšlel čím nahradit nějaký lepší repro aby měl aspoň 50 W jako sou v autech ty hrajou krásně dát tam 2 takový a bylo by.....ale do čeho je umístit :-/ Můžou bejt takový repráky v plechovém obalu když bych udělal? Asi né co? Třeba tyhle udlěl bych na ně krabičku a prdnul je někde za sebe nahoru na kabinu http://www.autoradiahifi.cz/reproduktor ... p-904.html jenže to asi právě nemůže být v plechovým obalu co?

Pak sem ještě našel taky nějaký už ve vlastním skeletu pro přidělání jenže aby to nebylo z bláta do louže co tam mám teď takovej? Co myslíte? To sou tyhlenty..... http://www.studiopohoda.cz/autorepr_vyskove.htm

Za každou radu nebo názor budu rád :friends:

Fidlla

#1150 Nový příspěvek od Fidlla »

Taky mel stejny problemek s repraky,tak nechal ty stare krabicky-byly to plastove skosene krabicky na pridelani na dva sroubky a vnich byly papiraky s rosteci sroubku 100mm,vrchy u krabicek vyrizl a repro vyhodil. Koupil repraky s plastovou-poryetanovou mebranou s rosteci 130mm a prisrouvoval je s vrchu,na zakryti pouzil mrizku co byla v baleni repro-hraji super i za jizdy...
Toto je me reseni Michale.
Zetor 6718 DEEP RED

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1151 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Aha jasný takže jsi jakoby do starých repráků v plastovém obalu vložil nové repráky myslíš ju? Já bohužel takový starý žádný nemám tak budu muset tedy zkusit asi udělat z plechu krabičku a do ni vložit nový reprák z auta a uvidíme co to bude dělat... ;-)

peny

#1152 Nový příspěvek od peny »

mozu byt aj v plechovej krabicke, trosku ju vypchat napr vatou aby nerezonovala, urcit lepsia by bola drevena bednicka, ale aj v plechu to musi hrat lepsie kao to co si mal doteraz :friends:

Lukashil

#1153 Nový příspěvek od Lukashil »

já nevím, mám ty repráky na které si michal stěžuje už 3 roky a hrajou perfektně, spíš bych zkusil napojit na rádiu na jinej vývod, vždyť jich je tam.......................
alespoň tak jsem tento problém vyřešil u feldy když se objevil stejný problém. :-/
Stydím se za tuto zem

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1154 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

peny píše:mozu byt aj v plechovej krabicke, trosku ju vypchat napr vatou aby nerezonovala, urcit lepsia by bola drevena bednicka, ale aj v plechu to musi hrat lepsie kao to co si mal doteraz :friends:
Ok dobře já to asi zkusím jak bude trocha času udělat je do plechové krabičky... 8)

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1155 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Lukashil píše:já nevím, mám ty repráky na které si michal stěžuje už 3 roky a hrajou perfektně, spíš bych zkusil napojit na rádiu na jinej vývod, vždyť jich je tam.......................
alespoň tak jsem tento problém vyřešil u feldy když se objevil stejný problém. :-/
Ahoj a máš přesně uplně ty samé? Ono sem našel taky podobný v tom posledním odkaze jsou a ty jsou třeba lepší? http://www.studiopohoda.cz/autorepr_vyskove.htm ty poslední.

Já nevim mě to hrálo taky celou dobu docela normálně dobře ale ted poslední dobou už ne. Třeba to udělal ten rozletovanej kablík jeden co tam plandal a něco tam vyzkratoval. Ale prostě když si dám ucho k tomu tak hraje jenom ten větší reprák, ty dva menší jsou uplně hluchý a i když ladím na rádiu tu Balanci L+R když je to na R10 tak to hraje a když to stáhnu uplně na L10 tak to stichne a vubec nehraje. Prostě ten reprák hraje asi tak na půlku bych to viděl :-/

Kolik ty jich máš v traktoru?

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4911-6945“