Co by neudrzala. Tvoja babeta neudrzi :P Ja na svojej nemam brzdy a ide krasne.wintrej píše:Vlečka je akurat večšiu by neubrzdil dolu kopcom na babete 2WD.vlado742 píše:Petane z takou malou vlečkou sa chodi do lesa . Pekne fotky mas... A naprava na to ze je doma robena vyzera ako seriovka
Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Re: Peeťanovi pomocníci
Větší káru mám, ale momentálně je bez kol... jsou na 6911. Pak mám jen plaťák...
Abych řekl pravdu, ani by tam s jinou kárkou nešlo zajet, natož se otočit... museli jsme ji vypřáhnout a i tak jsem měl co dělat abych se vůbec otočil sám... Je to to místo kde jsem tenkrát kaskadéřil se suprem na medvědích tlapách.
Blajdo: čelák v nedohlednu... je pokroucenej musí rozřezat a svařit znova. Co to udělám, tak snad už bude těžká náprava. Na tuhle to nemá cenu. Navíc musím díky pomu podvázání udělat nové upínací rámy.
Wintreji: Náprava je na GO, ale stálo by to skoro 30tis, tak na to kašlu a dělám si to sám... ono co ti vyvařej, stočej, obrousej atd. poloosy, vyleštěj satelity, pošlou jehly atd. to něco dá... Kdybych těch 30tis chtěl do toho dát, tak už to jede, ale je to zbytečný... Ta nápravy byla uplně dodělaná... a nijak ojebávat to nechci, proto taková doba, navíc jsem doma jen víkendy.
Abych řekl pravdu, ani by tam s jinou kárkou nešlo zajet, natož se otočit... museli jsme ji vypřáhnout a i tak jsem měl co dělat abych se vůbec otočil sám... Je to to místo kde jsem tenkrát kaskadéřil se suprem na medvědích tlapách.
Blajdo: čelák v nedohlednu... je pokroucenej musí rozřezat a svařit znova. Co to udělám, tak snad už bude těžká náprava. Na tuhle to nemá cenu. Navíc musím díky pomu podvázání udělat nové upínací rámy.
Wintreji: Náprava je na GO, ale stálo by to skoro 30tis, tak na to kašlu a dělám si to sám... ono co ti vyvařej, stočej, obrousej atd. poloosy, vyleštěj satelity, pošlou jehly atd. to něco dá... Kdybych těch 30tis chtěl do toho dát, tak už to jede, ale je to zbytečný... Ta nápravy byla uplně dodělaná... a nijak ojebávat to nechci, proto taková doba, navíc jsem doma jen víkendy.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Wintreji: Náprava je na GO, ale stálo by to skoro 30tis, tak na to kašlu a dělám si to sám... ono co ti vyvařej, stočej, obrousej atd. poloosy, vyleštěj satelity, pošlou jehly atd. to něco dá... Kdybych těch 30tis chtěl do toho dát, tak už to jede, ale je to zbytečný... Ta nápravy byla uplně dodělaná... a nijak ojebávat to nechci, proto taková doba, navíc jsem doma jen víkendy.[/quote]
Tak to ano najlepšie je ked si to spraviš sám doma aspoň vieš čo si do toho dal.A ono tie reči o nezničiteľnosti napravy su asi scestné všetko ma svoju životnosť. Ale ked to maš rozobrate určite by som ešte chvilu pošetril a rozhodne tam hned dal nonspin pretože zase to koli tomu rozoberat za rok nemá cenu.Tot moja rada inak je to na tebe.
Tak to ano najlepšie je ked si to spraviš sám doma aspoň vieš čo si do toho dal.A ono tie reči o nezničiteľnosti napravy su asi scestné všetko ma svoju životnosť. Ale ked to maš rozobrate určite by som ešte chvilu pošetril a rozhodne tam hned dal nonspin pretože zase to koli tomu rozoberat za rok nemá cenu.Tot moja rada inak je to na tebe.
JJ, nezničitelná náprava neexistuje...
Tady to někdo podělal tím, že do reduktorů dal vazelinu, která potom "zhlínovatěla" čímže udělala takovou drsnou hrudkovou hmotu, která vydřela co se dalo a co mohlo, tak vyrezlo. Jinak NONSPIN tam vrazit je otázka jednoho dne... náprava se jen rozpůlý...
Tady to někdo podělal tím, že do reduktorů dal vazelinu, která potom "zhlínovatěla" čímže udělala takovou drsnou hrudkovou hmotu, která vydřela co se dalo a co mohlo, tak vyrezlo. Jinak NONSPIN tam vrazit je otázka jednoho dne... náprava se jen rozpůlý...
Skorej si myslím že tam olej bol ale nikto ho nikdy nemenil za tých 30 rokov a vyschol na vazelinu jak v poloose u osobaka.Peetan píše:JJ, nezničitelná náprava neexistuje...
Peetane buď jsem se spletl, nebo jsem dneska viděl tvoji vyvážečku na bazosu
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
nikdo se nespletl, je tam jen nevim proc Peetan prodava? ze by tisen? ale zajimalo by me kolik sis dal cenuantipo píše:Peetane buď jsem se spletl, nebo jsem dneska viděl tvoji vyvážečku na bazosu
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
Tisen jak se to vezme zitra chce zkusit vydražit jeden traktor tak na něj potřebuje a navic že ji proda o tom řika už delši dobu chce stavět něco noveho a myslim že pokud ji dnes neproda tak to smažemaršl píše:nikdo se nespletl, je tam jen nevim proc Peetan prodava? ze by tisen? ale zajimalo by me kolik sis dal cenuantipo píše:Peetane buď jsem se spletl, nebo jsem dneska viděl tvoji vyvážečku na bazosu
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
- traktorista-plkac
Prodat prodá záleží jakou pálku za ni chce
Moje videa na
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
už mě volalo asi 15 lidí, ale buď myslej že jim ji dám zadarmo(20-50tis), nebo musej sehnat bankovky... Zatím jsem za ni dostal nabídnuto něco přes 100tis(což bych bral všema 10ti), ale že mi to zaplatí až příští tejden, tak nevím... Ale asi ten traktor stejně nestihnu, takže na chvíli co ji dám do pucu zůstane ještě doma
Jj, vždyť když jsme Petře přece počítali na kolik tě vyšla, tak těch 100 by bylo docela adekvátních!
Peetan píše:už mě volalo asi 15 lidí, ale buď myslej že jim ji dám zadarmo(20-50tis), nebo musej sehnat bankovky... Zatím jsem za ni dostal nabídnuto něco přes 100tis(což bych bral všema 10ti), ale že mi to zaplatí až příští tejden, tak nevím... Ale asi ten traktor stejně nestihnu, takže na chvíli co ji dám do pucu zůstane ještě doma
Práce má být tvůj kůň, ne jezdec.
JJ, vyšla cca na 60tis a asi 6 týdnů práce + nějaká energie, tak asi jo... Ikdyž bych se bejval spokojil s nižší nabídkou. Na druhou stranu už mám sehnanou na půl huby HARU za pěknej ranec, něco náprava, materiál atd, takže těch 90-100 mě dá tak na stavbu té nové.Tomas píše:Jj, vždyť když jsme Petře přece počítali na kolik tě vyšla, tak těch 100 by bylo docela adekvátních!
- mareko
Ahoj !! Koukám že pořád něco podnikáš . Jsem na fóru teď málo. Mám tolik práce, že jen večer pročtu pár vět a tím to padlo . Co v Brně jak to jde ?
diesel to je koncert
A co že to je za traktor??ondra píše:Tisen jak se to vezme zitra chce zkusit vydražit jeden traktor tak na něj potřebuje a navic že ji proda o tom řika už delši dobu chce stavět něco noveho a myslim že pokud ji dnes neproda tak to smažemaršl píše:nikdo se nespletl, je tam jen nevim proc Peetan prodava? ze by tisen? ale zajimalo by me kolik sis dal cenuantipo píše:Peetane buď jsem se spletl, nebo jsem dneska viděl tvoji vyvážečku na bazosu
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
Antipo: byla to 6245, ale nakonec jsem do ní nešel... neměl jsem už tolik. Ikdyž by to byl pořád dobrej kup.
Mareko: V Brně? Těžko říct, tenhle tejden pořád dražím, takže jsem tam nebyl a na škole bych se měl udržet ikdyž příští tejden jedu na Elmii do Švédka a pak bych měl trochu zabrat. Bohužel jsou sena, takže trochu našlápnuto, ale co se dá dělat.
Mareko: V Brně? Těžko říct, tenhle tejden pořád dražím, takže jsem tam nebyl a na škole bych se měl udržet ikdyž příští tejden jedu na Elmii do Švédka a pak bych měl trochu zabrat. Bohužel jsou sena, takže trochu našlápnuto, ale co se dá dělat.