Kdybys tu 500 prodával tak si na mě vzpomeň.Ten tvůj děda na tom má 100 nakladač?Tam je nějak výsuvné to rameno?Peetan píše:UNHZ 500 mám na vyvažečce já.... Je celkem naprd...traktorista-plkac píše:Krásná souprava,takovou si chci právě udělat.Prosím víc podrobnějších fotek.Právě proto scháním UNHZ 500.Peetan píše:Dneska jsem po dlouhý době zase byl v lese... Museli jsme oprášit dědovu "soupravu"...
to "pětikilo budu sundávat a pokud seženu dám tam jinou... asi HARA 40
Víc fotek můžu udělat tak za 14 dní... dřív se tam nedostanu.
Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
- traktorista-plkac
Re: Peeťanovi pomocníci
Moje videa na
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
Jo, má to 100ku... je tam teleskop, to je mnohem lepší, ale má trochu menší sílu.traktorista-plkac píše:
Kdybys tu 500 prodával tak si na mě vzpomeň.Ten tvůj děda na tom má 100 nakladač?Tam je nějak výsuvné to rameno?
Já bych ji prodal hned, ale nemám zatím náhradu...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- mareko
Připadá mi, že se hodně staví ze dřeva,tak odkud to berou?Peetan píše:Malý odbyt na řezivo, tím pádem nízké výkupní ceny surového, proto malé ceny za práci a málo práce...mareko píše:Není co těžit anebo ceny špatné?
A jako dobrej začátek to odstartovaly kalamity...
diesel to je koncert
Z přeplněnejch skladů.... Hodně ze dřeva se staví, to je fakt, ale ne tak jak by bylo potřeba...mareko píše:Připadá mi, že se hodně staví ze dřeva,tak odkud to berou?Peetan píše:Malý odbyt na řezivo, tím pádem nízké výkupní ceny surového, proto malé ceny za práci a málo práce...mareko píše:Není co těžit anebo ceny špatné?
A jako dobrej začátek to odstartovaly kalamity...
Staví ti co začali před krizí... po jejím začátku už se do toho nikomu moc nechce...mareko píše:mrskají to z mokrého že !
- mareko
Peetan píše:Staví ti co začali před krizí... po jejím začátku už se do toho nikomu moc nechce...mareko píše:mrskají to z mokrého že !
Tak to máš pravdu
diesel to je koncert
A já tu študuju a hodlám na tom rozjet ukrutnej byznys... Do jakýho oboru jsem to zas vlez...mareko píše:Peetan píše:Staví ti co začali před krizí... po jejím začátku už se do toho nikomu moc nechce...mareko píše:mrskají to z mokrého že !
Tak to máš pravdu
Mareko, na tu Moravu jedu v pátek a bez vleku, Musím to narvat do auta...
V krabici(libero) to převezu asi vpohodě, ale jinak to budeme muset rozříznout napůl a sklopit sedadlo... V hatchbacku to jinak nepůjde...mareko píše:Sklopíš sedadla a to tam vleze,anebo musíš vymontovat?
- mareko
ja myslel že pojedeš SubaruPeetan píše:V krabici(libero) to převezu asi vpohodě, ale jinak to budeme muset rozříznout napůl a sklopit sedadlo... V hatchbacku to jinak nepůjde...mareko píše:Sklopíš sedadla a to tam vleze,anebo musíš vymontovat?
diesel to je koncert
To bych přijel dom asi tak v neděli... Teď co jsem proved pár uprav na motoru to vůbec nejede... Jede to jak nafťák... táhne jak ďas, ale nemá odpich...mareko píše: ja myslel že pojedeš Subaru
Ale zase jede skoro za 60% toho co předtím... No, ještě uvidíme...
Ikdyž dneska jsem z krabice omyl ty metráky bláta, tak bych mohl...
Kombikem, nebo kdybych nááááhodou dojel až tam, tak pracovním oplem, to je jediný auto s tažným...mareko píše:Tak čím jsi chtěl původně přijet?
Mám ho doma za 259eur stoji bakatel je to docela rozdiel v adhezií.Peetan píše:Půlit to nechci...wintrej píše: Ked už to máš rozobrate daj do tej napravy aj samosvor nonspin.
Ale pro zajímavost... Kolik to stojí? Třeba bych to zvážil...