ja som tu napravu kupil a je to katastrofa ten co ju mal pred tebov bol samovrah vsetko pozvarane poloosi zodrate loziska rosipane puzdra tam ani neboli no strasneIvan50 píše:No praveže nemam dobry pocit z tej napravy a vyše ludi sa zhodlo na forach,že ta naprava je vyrobny zmetok a ešte ked viem,že len poloos stoji 150eur tak za to mam celu napravu v3s a je aj masivnejšia.A roboty to neni vela,si zober,že ju zužim,navarim stredovy uchyt,spasujem kardan a je to
Ivanov Zeturek 6748 s motorom 69
Moderátor: Lukashil
Re: Ivanov Zeturek 6748 s motorom 69
Tak tie brzdy chcem zapojiť určite,len musim zohnať vzduchovy 1okruhovy brzdič a napojiť ho neako na pedale traktora cez neaku pevnu ťažnu strunu....To šrob..sorry pre tu napravu,ja som ju rozobranu nemal takže som do nej nevidel,ale dufam,že ju dáš do cajku a posluži dobre.Radoo píše:Dobra praca. Budeš zapajať aj tie brzdy?
ved ja na teba nehovorim nic viem ze si to nevedel ale ak je cely trektor taky co si kupil tak sa narobis este na tom to bol ale clovek co mal ten trektor to co si zan dal je vela ale dnes je taka doba za komunistov by sa take nestalo a dufam ze ti ta naprava pojde dobre si si zamakalIvan50 píše:Tak tie brzdy chcem zapojiť určite,len musim zohnať vzduchovy 1okruhovy brzdič a napojiť ho neako na pedale traktora cez neaku pevnu ťažnu strunu....To šrob..sorry pre tu napravu,ja som ju rozobranu nemal takže som do nej nevidel,ale dufam,že ju dáš do cajku a posluži dobre.Radoo píše:Dobra praca. Budeš zapajať aj tie brzdy?
No nestraš ma ,dufam že ostatne už bude ok a že nebudem musieť ešte nakoniec niečo dalšie rozoberať,inač ten chlapik čo mi to predal vyzeral aj myslim že bol solidni,sam vravel,že ten traktor potrebuje opravu a že on nerobi opravu štetcom..
Dobra praca, sprav niekedy video ...
Tak,včera prebehla prva skušobna jazda s vetrieskovou napravou a mal som usmev na tvari,lebo naprava sa nehada,najskor som to skušal v blate a šip bol krasne otlačeny v zemi,žiadne trhanice a potom aj na asfalte,prvy dojem je dobry akurat ma skoro jeb.o,ked som si nezaistil baterku a ta mi vypadla z kaslika a som po nej prešiel a je prasknuta,no nič,skusim ju zalepiť a naliať a dufať,že bude dobrá .dnes musim dať podložky pod vstreky lebo pod nimi podfukuje a zapaskovať manžetu a pojdem skušať a vychytavať dalšie muchy....
Gratuluju ti, jsem rád, že jsi to dotáhnul do konce. Já o robustnější nápravě taky uvažuju, ale chtěl bych větší rejd...
neboj sa Peťo,bude aj video ale musim to najskor cele poskladať a potom niečo natočím...
Chlapi,ked budete niektory z vás mať čas tak mi prosim zmerajte aky vykyv ma ťažka naprava zetor ,respektive vzdialenosť kolesa od zeme pri max.vykyve,lebo mam možnosť kusok vykyvu ešte spraviť dobrusenim konzoli,a rad by som vedel kolko to má origo.Dakujem......
vypadá to celkem pěkně a nijak to nenarušuje vzhled majora ještě přední blatníky a bude to paráda
už sÿ s tím jezdil?
už sÿ s tím jezdil?
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
Ano,už som s tym behal a ani sa to nehada koleso sa krasne odvaluje ,žiadne podtrhavanie,skušal som to v blate ,na asfalte aj štrku a je to fajnove.Myslim si že to bude daleko spolahlivejšie ako ten nepodarok ktory sa vola manžetovkaSTEEL píše:vypadá to celkem pěkně a nijak to nenarušuje vzhled majora ještě přední blatníky a bude to paráda
už sÿ s tím jezdil?
Pekná práca, je badateľný rozdiel v polomere otáčania po výmene?