Ivanov Zeturek 6748 s motorom 69
Moderátor: Lukashil
Re: Ivanov Zeturek 6748 s motorom 69
nepotkal jste nekdo to vlakno Zetor+ predek z ify??
- Radek ZX10R
Jedna fotka zetora s ifáckou nápravou byla ve vlákně kuriozity a zajímavosti myslim.
Tak dnes som sa trocha pohraval so stredovym uchytenim napravy a toto mi z toho vzniklo,ono som to zvaral ešte minuli vikend ale musel som to z nohavice odtrhnuť a dať pretočiť,lebo tu trubku tak stislo,že som ten čap nemohol vyraziť velkym kladivom, dufam ,že to aj niečo udrží,ešte musim urobiť dorazy vykyvu a začnem skladať...
Teraz som mal volny den,tak som niečo poskladal ,ale druhu stranu ešte skladať nemožem,lebo nemam zavarenu poloos a neviem koho by som našiel takeho,čo by mu nevadili odletujuce guličky na sustruh zo zvaračky Inač bude pasovať aj uhol kardanu,len ho musim narovnať,lebo je pri konci prihnuty a myslim že aj ten vykyv bude dobry,len treba vybrusiť do difu koli piestnici riadenia......
Pekne ti to ide Ja som na majora dopasoval prednú nápravu z robura, ale ešte nemám spravený vývod od prevodovky. Ako to budeš riešiť? Budeš vyrábať?
tu je major + ifa
tu je major + ifa
Zetor 4011
Ja mam origo vyvod na prevodovke,takže tato starosť odpadla.. :)a koleso spravi na otačku o 8 cm viac ako origo,bud to bude dobré alebo vymenim 49 zubovu skrinku za 52 zubovu...
Tých 8 cm je v pohode, väščí rozdiel spravia zodraté a nové pneu, traktor sa lepšie otáča, keď je predok mierne rýchlejší.
- malotraktorpetr
- malotraktorpetr
ta ifa by sla na 3011 akorat mam ursusackou konzoli.to vypada moc dobre a namusim myt zavazi .
Ja si tiež myslim,že tych 8 cm bude ok,lebo ked niekto ma vzadu zedranu gumu tak ten obvod na tom priemere je menši aj o možno 15 a viac cm a už to neni v sulade s predkom.Ta naprava z tej ifi udajne važi 600kilo takže ozaj zavažie netreba 8)dohovie či tam ma vyrovnavaciu prevodovku alebo to pasuje
Naposledy upravil(a) Ivan50 dne sob úno 15, 2014 10:59 am, celkem upraveno 1 x.
ursusácku konzolu tam mám aj ja a je podstatne pevnejšia ako plechova z 3011
Zetor 4011
- malotraktorpetr
prej nepasuje ma jiny smysl otaceni ale na 3011 beztak pokud bych do toho sel musel bych skrinku udelatIvan50 píše:Ja si tiež myslim,že tych 8 cm bude ok,lebo ked niekto ma vzadu zedranu gumu tak ten obvod na tom priemere je menši aj o možno 15 a viac cm a už to neni v sulade s predkom.Ta naprava z tej ifi udajne važi 600kilo takže ozaj zavažie netreba 8)dohovie či tam ma vyrovnavaciu prevodovku alebo to pasuje
vyzera to super som zvedavy ako to pojde.
Dobra praca. Budeš zapajať aj tie brzdy?