Z 6911 od Michala

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

Re: Z 6911 od Michala

#1366 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

jimmy 4011 píše:No tak 9ti no,ale to papírově nesmí nééé :smich: (nerad bych poňoukal k nepravostem :) )
No ono je to i s tou 7 tunou tak nějak na hraně ne? Když si vemu že prázdná 7 tuna bude mít tak 20 metráku a už jsi na 90 metrákách naloženej.... :-/
Nevim je to všechno nahlavu mě příde to by jsi pak měl tahat já nevim co....žebřiňák za tím ne :D Kdyby se každej řídil podle zákona tak.........Je to přesně naopak všude :jazyk:

pirat
Kontaktovat uživatele:

#1367 Nový příspěvek od pirat »

Michal(zetor) píše:
UR1SK píše:72 zvíťazila 8)
Tak já už to tedy prozradím :D Nezvítězila 72ka a ani nezvítězila 69ka :zapomel: Bylo to prostě uplně stejně vyrovnaný ani jeden si nepotáhnul. První zkouška byla na zmiňované louce (to se omlouvám koho se to dotklo) zkoušeli sme první zátah na dvojku (kvalt) a to ani jednomu nebrala chvili to hrabalo a pak se to začlo dusit jak se to zakopalo do země, no a druhej pokus zas na louce a ted na jedničku a to bylo to same ani jeden neměl na vrch hned se to začlo hrabat do země a i když jsme to měli ve spodních závěsech tak se nám začli zvedat předky :-/ A třetí pokus byl na asfaltové cestě na jedničku (bejvali sme měli zkusit i dvojku na té cestě by to asi vzala) a furt stejny stalo to na místě oba dva a hrabalo ;-)

Vím že je tohle taková klukovina no :red: :co?: Ale tak chtěli sme to ze srandy vyzkoušet jak na tom budem. Ještě by mě zajímalo když by sme najeli na váhu jakej váhovej rozdil tam bude..... :-/
takze sem mel pravdu :pohar:

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1368 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Ahoj Piráte ano je to tak měl jsi pravdu..... :D

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1369 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Tak chlapci, přeji vám šťastné a veselé vánoce hodně zdravíčka,štěstíčka a mnoho úspěchu v novém roce. A ať nám ty naše mašiny šlapou bez poruch 8)
:vanoce: :juuuu:

STEEL

#1370 Nový příspěvek od STEEL »

taky ti Michale přeju veselé vánoce a hodně štěstí a zdraví do nového roku
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039

Golf

#1371 Nový příspěvek od Golf »

Cau Michale chci se zeptat jestli nemáš náčrt s rozměrama trojuhelnikove příruby co jsi vařil na doutník?

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1372 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Golf píše:Cau Michale chci se zeptat jestli nemáš náčrt s rozměrama trojuhelnikove příruby co jsi vařil na doutník?
Ahoj mám myslím ještě šablonu z kartonu co jsem obkreslil podle hranatého výfuku a podle toho dělal. Tak se ti po ní podívám zítra ;-)

Golf

#1373 Nový příspěvek od Golf »

Jo jo budu moc rad,já bych nusel sundat výfuk a dat ho zpět.

Radek ZX10R

#1374 Nový příspěvek od Radek ZX10R »

Ahoj michale,u STEELA ve vlakne sem resil pomocne pisty na hd.u 69 a 70.A co sem koukal na tve vlakno tak ty uz to mas predelany.Jak si stim spokojenej a ma to nejaky negativa za dobu pouzivani co to tam mas?Chtel bych udelat neco podobneho jako ty,mam70-45.Predem dik za info :)

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1375 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Zdravím kluci tak jsem dnes domů dovezl další strojovnu..... :driver: :jazyk: :smich: Je to HON un 053.1 koupil jsem ho od pána tady od nás z vesnice. Vlastnil ho asi 5 let a koupil ho z Pardubickejch mlýnu. Měl ho na stavbu rodíného domku a jinak více méně stál a nic nedělal. Takže není zas až tak dorasovanej jako když by byl někde z JZD. Samozřejmě to není novej stroj a tak se na něm taky něco najde ale s tím se počítá a postupem času se to bude vychytávat vše ;-)
Motor je tam 6901 a vypadá že v pořádku. V zimě chytá na okulení a jde hned na všechny 4 válce. Z odpařováku nefouká a zvuk má dobrý neklepe nic :)
Bude potřeba udělat větší údržba na motoru a aj filtry hydraulické to asi nikdo dlouho nedělal.
Je k tomu malá radlice a podkop s 50 cm lžící.
Nějaké foto nestihl jsem to už za světla tak je to nic moc. Polepším se třeba zítra ve dne 8)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Brendak

#1376 Nový příspěvek od Brendak »

Dobrý :) a taky pěkný pes.

Radek ZX10R

#1377 Nový příspěvek od Radek ZX10R »

Pěknej kousek vypadá zachovale ani plechy to nemá z ohybaný.To se to bude nakládat 8)

zetorak jirka

#1378 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Tak to je supr, dobrá mašina, ta ti usnadní hodně práce, a jestli je v cajku pojezd, tak to jsi šťastnej člověk, na tom hony dost pokulhávaly. Pro tvojí potřebu ale určitě skvělí.

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1379 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Děkuji vám :friends: Přesně tak na to popojíždění kolem baráku to bude určitě stačit. Jasný že už by se s tím nedalo dělat na výdělek někde deno deně to už se dnešním bagrům nevyrovná. Ale na tohle to bude dobrý.
Plánuji to na balíky se senem a nahrnování plev v nové hale co stavíme a taky nám to ted pomůže při té stavbě haly :)
Vypadá celkem zachovale právě proto jsem do toho šel. Vzhledově to není krasavec proto že stál bohužel venku u nás bude mít místečko pod střechou.
Jinak z něho nikde nic více méně neteče což sem se divil. Když sem se ohnul pod nějakého hona tak to bylo dole celé zlité od oleje tady u toho je to dole suchý ;-) Ani písty netečou vlastně jeden trochu sákne na zdvihání a píst na řízení trochu teče ale to se přetěsní.
pojezdy vypadaj v cajku sílu to má hrabe to :smich: Jediný co je tak že trošku popojíždí dozadu když je v neutrálu ale to řikal opravář že je většinou v táhlech a nebo se to nechá nastavit nebo co tak na to se mě mrkne. No a jinak bude filt na pojezd asi přicpanej proto že manometr ukazuje ručičku hodně do červeného pole a to by prý nemělo.

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#1380 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Brendak píše:Dobrý :) a taky pěkný pes.
Děkuji no jo pes :smich: to je náš mazlík. Je to vlčák fena bude jí 5 let. Všude musí bejt se mnou a u všeho ;-)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4911-6945“