Ivanov Zeturek 6748 s motorom 69
Moderátor: Lukashil
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetor super 50 vs zetor 6711,6911,4011
Tak se pochlub cos dovezl...já myslím, že na domácí práce lehký předek stačí..
Vieš ale ja ten predok potrebujem na 100%,ked vydem na kopec a dolu je prudka svažnica jak strecha tak 200metrov a ked si spomeniem,že by mi zrovna utrhlo v tom kopci poloos tak mi ide mraz po chrbte....jurex píše:Tak se pochlub cos dovezl...já myslím, že na domácí práce lehký předek stačí..
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě nedělej, že tam máte největší kopec v evropě a že ti na svoz dřeva pro domácí potřebu nestačí traktor s lehkou přední nápravou...doteď to zvládal 50ka super a odteď to nezvládne lehkopředák? Tak si kup pásáka...
ked si chcel traktor s tazkym predkom tak si si mal taky kupit , a nie menit napravu, za mazetovku podla mna viac ako 1000 nedostanes a tazka naprava cca 2000-2500 a to nerataj ze bude v top stave, radsej si mal pockat a urcite by sa casom nieco s tazkou napravou objavilo tot moj nazor
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
aha tu mas dobru napravu cararo za celkom dobre prachy http://stroje.bazos.cz/inzerat/27316924 ... a-nova.php
No tak chlapi,zas začinate porypkavať ,nemame tam največšie kopce v europe,prečitaj si vlakno a tam som pisal že začinaju davať zavory a tam kde som pred tym chodil zo suprom tak sa už nedostanem,takže mi zbyva zvažať už len z kopcov,jelikož s našimi lesakmi sa neda rozumne dohodnuť a nebudem za nimi prosikajuc každu chvilu o kluče.Ked budem mať čas,tak ti neaku tu svažnicu u nas odfotim a povieš mi,či by si sa aj ty nebal,ked zrazu ked povoli poloos maš traktor bez predku v kopci, kde aj 805ku so zapnutym predkom ked je posmoglené má snahu tahať dolujurex píše:Prosím tě nedělej, že tam máte největší kopec v evropě a že ti na svoz dřeva pro domácí potřebu nestačí traktor s lehkou přední nápravou...doteď to zvládal 50ka super a odteď to nezvládne lehkopředák? Tak si kup pásáka...
Inač tu je foto toho traktora,viete mi poradiť,čo je to za typ?Na štitku je 6748 rok 1976,ale či je to tak
Takže po prepočitani prevodov na manžetovke a vetrieske vychadza,že by tam mohla isť vetrieskova naprava s gumami s obvodom 265 cm čomu zodpovedaju pneumatiky 280/70R18,takže pravdepodobne manžetovka pojde do sveta....
pre zaujimavost cena pneu ktoru si uviedol, obyc mitas
http://www.hmpneu.sk/polnohospodarske-a ... 0-70r18-2/
a to ti este treba disky,
podla mna sa uberas zlym smerom, naprava z V3S ma maly rejd, budes musiet komplet prerobit posilovac, vymysliet uchytenie a pod. ,a v neposlednom rade to bude dost blbo vyzerat
http://www.hmpneu.sk/polnohospodarske-a ... 0-70r18-2/
a to ti este treba disky,
podla mna sa uberas zlym smerom, naprava z V3S ma maly rejd, budes musiet komplet prerobit posilovac, vymysliet uchytenie a pod. ,a v neposlednom rade to bude dost blbo vyzerat
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
-
nazdar ešte sprav kardanom hnanu vlečku a nemusiš sa bat ziadneho kopca ja ju mam za 5911 a viac utiahne ako 10145 na klasickej vlecke
Aj nad tym uvažujem,ale najskor musim poriešiť tu napravu a v prvom rade regulator,lebo mi to leze na nervy ,raz to reve a ras to zhasne .Kolko stoji približne oprava čerpadla?
Jediná nevýhoda V3S nápravy je její malý rejd, třeba já bych jí při motání v lese mezi stromy nechtěl ani za nic, pořád bych musel nadjíždět a couvat.
Zase její výhoda je dostupnost náhradních dílů a snadná instalace uzávěrky, ta se taky může hodit.
Zase její výhoda je dostupnost náhradních dílů a snadná instalace uzávěrky, ta se taky může hodit.
Tak dlouho jsem si stavěl malotraktory, až jsem si koupil Zetor.....
Zetor 5718
Zetor 5718
Medzi v3s a manzetovou napravou to v rejde veĺký rozdiel nebude.cartmanxv píše:Jediná nevýhoda V3S nápravy je její malý rejd, třeba já bych jí při motání v lese mezi stromy nechtěl ani za nic, pořád bych musel nadjíždět a couvat.
Mna až tak reid nezaujima,nemusim sa všade otočiť na prvy raz,mna zaujima hlavne to,že je lacná,pevná,možnosť dorobiť uzavierku,ma brzdy,dostupna na diely a hlavne že ked tam dam gumy požadovaneho priemeru okolo 84-85 cm tak sedi aj pomer....
- pavolmakys
Pozri, osobne mam manzetovku a nevidim v nej nejaky zasadny problem. Takze byt na tvojom mieste tak teraz inu napravu neriesim, ak sa ti nebude na nej nieco pacit a le myslim pocas nejakej praxe, tak to ries potom.
Inak, ak by si isiel dole kopcom a bal sa ze ti prave vtedy rupne poloos, tak sa nemusis moc bat, nehovorim ze sa to nemoze stat ale pri tom brzdeni ta naprava zas az tak moc netrpi. A ako si pisal, ak je posmolene, tak uz vobec nie, musi to byt tvrdy povrch aby presmyskla preklzova spojka, takze poloos neodite ak je to dobre spravene a udrziavane.
BDW: Dostanes vobec tie 18-ky na bubny z V3S?
Inak, ak by si isiel dole kopcom a bal sa ze ti prave vtedy rupne poloos, tak sa nemusis moc bat, nehovorim ze sa to nemoze stat ale pri tom brzdeni ta naprava zas az tak moc netrpi. A ako si pisal, ak je posmolene, tak uz vobec nie, musi to byt tvrdy povrch aby presmyskla preklzova spojka, takze poloos neodite ak je to dobre spravene a udrziavane.
BDW: Dostanes vobec tie 18-ky na bubny z V3S?
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)