ja mam zadné 28-čky seha 10 platnové knk 50 a dopredu idem dať 11.2-10-24 12 platnové seha KNK 50. Mám UKTStrom píše:Víte někdo o nějakých dobrých pneu do lesa? 30tky jsem našel ale 28tky ne. JJ je z aukra.
Strom 6945
Moderátor: Lukashil
-
Re: Strom 6945
Konečně se mi podařilo sehnat pístnici , drapák s rotátorem ted už jen dokreslit a vyrobit výložník a může se zapojit hydraulika
Hlavní rameno už je převložkováno a převařeno. Snad vše klapne podle plánu a brzo si budu moct hrát
Jinak jsem si dnes na traktoru vyměnil pojistkovou skříň, protože ta stará si už dělala co chtěla , chvíli proud propojením procházel, pak zase ne. Zkoušel jsem to čistit prostříkat, ale nelepšilo se tak jsem ji vyměnil
Hlavní rameno už je převložkováno a převařeno. Snad vše klapne podle plánu a brzo si budu moct hrát
Jinak jsem si dnes na traktoru vyměnil pojistkovou skříň, protože ta stará si už dělala co chtěla , chvíli proud propojením procházel, pak zase ne. Zkoušel jsem to čistit prostříkat, ale nelepšilo se tak jsem ji vyměnil
Pravda vítězí, i když na čas poražena bývá!!!!!
Jedna fotka ještě před nasazením sloupu na vlek.
Do toho výkroje se nasune sloup, v podstatě na původní držáky
Do toho výkroje se nasune sloup, v podstatě na původní držáky
Včera jsem poměřili výložník a vymysleli jak by měl vypadat, budu z jeklu 10x15 což myslím musí stačit.
Pístnici co jsem sehnal musíme upravit, protož má moc velké oka
Pístnici co jsem sehnal musíme upravit, protož má moc velké oka
Dnes jsem dával do kupy tlakový spínač na brzdy, uplně náhodou se stalo že jssem nový spínač ukroutil Tak mi teď místo brždění z traktoru stříká brzdovka
-
my mame na našom vpredu origo 3 bodový záves ako ide na HS. Na ňom mame radlicu z LKT. Podviazanie sme riešili takto:Strom píše:Chtěl bych dát do zadu naviják a tahat v lese.palisander píše:Budeš dávať na traktor niaky nakladač alebo prednú radlicu keď chceš robiť podviazanie?Strom píše:mohl by jste mi někdo poradit jak mám traktor svázat, hodil by se i stručný nákres. Mám strach že ho hned na start rozpůlím
-ako končí rám smerom dozadu idu po bokoch hrubé ička, /aby boli širšie zvarili sme 2 dokopy/. ička idú až na nosnú ruru tam je na ičku navarený polmesiac s dvoja dierami, druhý polmesiac sa da zdola na nosnú ruru a stiahne sa to šrubami. Rovnakým spôsobom od nosnej rury smerom k zadnému diferenciálu idu široké i profily na konci je vylisok s 3 dierami ktorými sa pripevní na diferenciál. Na tieto vystuhy je potom upevnený kryt z ryhovaného plechu ktorý zakrýva prídavnú prevodovku. Osvedčilo sa.
Hlavní rameno hotovo a výložník z časti
-
mohl by si prosimte líp nafotit jak si to předelal?? a co si použil za jekl na to druhý rameno, taky to plánuju takhle udelat, a pístnice je původní?? dík za odpoved
Dnes už je vlek kompletní
Ještě doděláme na traktoru závěs a trojcestný rozvaděč a bude se testovat
Ouž aby to byloStrom píše:Dnes už je vlek kompletní
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Taky se těším, mechanik si s tím celkem vyhrál, vše přečepoval atd. Hold se to asi o měsíc protáhlo, ale snad to vydží o to déle.
Jsem hodně zvědav jak si s tím traktor poradí
Jsem hodně zvědav jak si s tím traktor poradí
Tak nějaká fotka po příjezdu domů a malém testu
-
ten závěs si vyřešil pěkně ,nevadí štítu nebo ho musíš sundat
Je to vyrobené tak aby nezavazel, ale ještě jsem to nezkoušel tak se uvidí
- adam
Kde jsi prosimtě kupoval orstu na řízení když jsi to předělávál? Máš ji novou, nebo starší? Mě se nechce kupovat stará, ale zas za novou je ro raketa.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741