Takovejhle zetùrej je dobrej, ale UKT se nevyrovná. Chybí mu spousta doplòkù. Takovýhle traktory teï frèej: Hodit na zetora TUNòáka a hned je "UKT" za 400 tis.wintrej píše:Ale hoši maju ak LKT aj zetora a robia to od roku 1990
Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
K èemu ti je to, že mùžeš jet na 3ku se 3ma kubíkama oproti UKT na 2ku, když máš èumák ve vzduchu. Navíc nemá ani spodní posvázání a vanu, takže mùže traktor snadno pøijít k újmì.wintrej píše:A v èom zasadnom sa liši od UKT? utiahne tak isto akurat nema vpredu rampovaè ale to som videl len u tvojej 6745 ramopovaè inak maju len TUN vzadu a hotovo.Funguju tak už niekolko rokov bezproblémov a maju zase nejaky ten výkon navyše proti UKT.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Taky jak vidíš, jsem dìlal duby a ne jen "smerèiky" a bohužel mi tam jeden kousek zùstal, protože jsem s ním hnul max o 10m a dál ani náhodou.wintrej píše:Toto som našiel na farmwebe: nevite nekdo o nejakym lkt 80 aby bilo schopny delat potreboval bych ho na Duby ukt 7745 to neutahne
Jinak k tomu inzerátu mùžu øíct akorát tolik, že si to má radši dìlat na menší kusy a víckrát se otoèit než hned kupovat traktor do kterýho akorát "nasype".
- schejbic
Je to asi 14-náct dní co mi volal chlap od Šumperka, že našel na netu inzik co jsem dával pøed dvìma roky, když jsem ještì ten naviják ze Zila chtìl prodat. Øíkal, že má pilu a koupil Š 180 a dal na ni štít a teï shání naviják. Já na to, že je to do lesa docela dost tìžký a velký. Øíkal, že to koupil proto, že když tìží nìkde ve stráni pøesílené duby, tak UKTéèko nemá šanci. No a za LKTèko se mu nechtìlo dávat peníze. Tak jsem mu øíkal a si seýene naviják z LKT, ale to je prej pro nìho slabé. Chtìl aby to mìlo výkon alespoò jako Zil - 12t. A tak nakonec na tu škodovku bude dávat asi naviják z T 148.
Kdyby to nemìl promyšlený a odzkoušený z praxe tak by asi nic nevymýšlel. Je to hodnì o tom odkud to døevo dostáváš. Na rovinì to utáhneš "TÉKÁÈKEM" a v nepøístupném terénu má problémy tøeba i LKT 120.
Kdyby to nemìl promyšlený a odzkoušený z praxe tak by asi nic nevymýšlel. Je to hodnì o tom odkud to døevo dostáváš. Na rovinì to utáhneš "TÉKÁÈKEM" a v nepøístupném terénu má problémy tøeba i LKT 120.
K práci se musí člověk umět postavit! Pokud se k ní postaví špatně, tak ho ta svině může i ZABÍT!!!
Už jsem to tady taky nìkde psal.schejbic píše:Je to asi 14-náct dní co mi volal chlap od Šumperka, že našel na netu inzik co jsem dával pøed dvìma roky, když jsem ještì ten naviják ze Zila chtìl prodat. Øíkal, že má pilu a koupil Š 180 a dal na ni štít a teï shání naviják. Já na to, že je to do lesa docela dost tìžký a velký. Øíkal, že to koupil proto, že když tìží nìkde ve stráni pøesílené duby, tak UKTéèko nemá šanci. No a za LKTèko se mu nechtìlo dávat peníze. Tak jsem mu øíkal a si seýene naviják z LKT, ale to je prej pro nìho slabé. Chtìl aby to mìlo výkon alespoò jako Zil - 12t. A tak nakonec na tu škodovku bude dávat asi naviják z T 148.
Tady byly Slováci taky na "kšeftì" V 1 den se sem nahrnula 180ka Škodovka a 2x LKT 80 a za 5 dní byly 4 hektary pryè. Poslušnì zaplatily pokutu 50tis a jeli dál. Ná té škodovce mìli právì 2 navijáky z Tatry. Byly hnaná hydromotorama a jeden mìl sílu 12t(pùvodní) a druhej byl zpøevodovanej na 16t. Mìli na ní kola z Kirovce a docela jim to ubejvalo. Dìlal víc jak borci s LKT dohromady. Byl to docela frkot, ale èernota hadr.
No fotky maš pekné a u mòa si si teraz šplhol koneène poriadne drevo.... sa divim že ten super s tým chodi je to pekná váha. Skoda že nemáme žiadne vieda z akcie.Si nemal svojho závozníka èi ako ?Peetan píše:Taky jak vidíš, jsem dìlal duby a ne jen "smerèiky" a bohužel mi tam jeden kousek zùstal, protože jsem s ním hnul max o 10m a dál ani náhodou.wintrej píše:Toto som našiel na farmwebe: nevite nekdo o nejakym lkt 80 aby bilo schopny delat potreboval bych ho na Duby ukt 7745 to neutahne
Jinak k tomu inzerátu mùžu øíct akorát tolik, že si to má radši dìlat na menší kusy a víckrát se otoèit než hned kupovat traktor do kterýho akorát "nasype".
A nasypeš do každého traktora ktorý neni nový.
Závozníky beru jen na tahání, kde nic nehrozí, tady jsem jezdil cestou necestou a sám jsem mìl nìkdy lufta, že mì kláda veme sebou, nebo, že prdne lano a nerad bych další prùser...wintrej píše:
No fotky maš pekné a u mòa si si teraz šplhol koneène poriadne drevo.... sa divim že ten super s tým chodi je to pekná váha. Skoda že nemáme žiadne vieda z akcie.Si nemal svojho závozníka èi ako ?
Jinak ve støedu si jedu koneènì pro traktor, tak jsem zvìdavej, jak ten doubek veme, protože 3,2 kubíku je moc i na supra a kvùli 1 kusu se mi nechce jet 30km pro UKT.
Naposledy upravil(a) Peetan dne pon led 21, 2008 9:19 pm, celkem upraveno 1 x.
To už pre ten nový? a aky to je nakoniec teda?Peetan píše:Závozníky beru jen na tahání, kde nic nehrozí, tady jsem jezdil cestou necestou a sám jsem mìl nìkdy lufta, že mì kláda veme sebou, nebo, že prdne lano a nerad bych další prùser...wintrej píše:
No fotky maš pekné a u mòa si si teraz šplhol koneène poriadne drevo.... sa divim že ten super s tým chodi je to pekná váha. Skoda že nemáme žiadne vieda z akcie.Si nemal svojho závozníka èi ako ?
Jinak ve støedu si jedu koneènì pro traktor, tak jsem zvìdavej, jak to veme, protože se mi kvùli 1 kusu nechce jet 30km pro UKT.
Je to ten èervený s rampovaèem.wintrej píše:To už pre ten nový? a aky to je nakoniec teda?Peetan píše:Závozníky beru jen na tahání, kde nic nehrozí, tady jsem jezdil cestou necestou a sám jsem mìl nìkdy lufta, že mì kláda veme sebou, nebo, že prdne lano a nerad bych další prùser...wintrej píše:
Jinak ve støedu si jedu koneènì pro traktor, tak jsem zvìdavej, jak to veme, protože se mi kvùli 1 kusu nechce jet 30km pro UKT.
Re: Moji pomocníci
Tak už je týden doma
Bohužel jsem zjistil, že to není čistokrevná 6945, ale něco mezi 69-67kou. Rozhodující je motor a tam 69ka je.
Jinak za tejden sem propálil skoro 200 litrů nafty, abych ho trochu prověřil. Tahal jsem duby, smrky a odvážel 30 kubíků, takže docela dostal a zatím si nanic nemůžu stěžovat.
Bohužel jsem zjistil, že to není čistokrevná 6945, ale něco mezi 69-67kou. Rozhodující je motor a tam 69ka je.
Jinak za tejden sem propálil skoro 200 litrů nafty, abych ho trochu prověřil. Tahal jsem duby, smrky a odvážel 30 kubíků, takže docela dostal a zatím si nanic nemůžu stěžovat.
- Přílohy